Shel Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [url]http://lh6.ggpht.com/_6Vj6QkyucY8/Szu6DaclWMI/AAAAAAAAADk/PC-YtpZuw1E/DSCF1056.JPG[/url] śliczny :] Quote
Foxowa Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 [CENTER][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen]Już po świętach, [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] stary rok się kończy [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] jego blask już mija [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] Nowy 2010 do brzegu dobija[FONT=Georgia]... [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] Życzę by był piękny[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] lepszy od starego[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] a tobie[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] przyniósł coś szczególnego[FONT=Georgia]...[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] samej serdeczności[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] i samej miłości[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] uśmiechu na twarzy[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=RoyalBlue][COLOR=SeaGreen] i to o czym marzysz[/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=SeaGreen]...[/COLOR] [FONT=System][COLOR=Blue] [FONT=Impact][SIZE=6][COLOR=Green]Wszystkiego najlepszego, życzy Ola i Fuks! [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT] [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
Foxowa Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Nikt nas nie lubi... Ja u bratowej mamy :) Laptop jest i na dogo xD Wpadne później, na razie szukam jakiś życzeń dla mamy. Znacie jakieś ciekawe? Quote
Ana04 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 My wpadłyśmy życzyć szczęśliwego nowego roku. :D Quote
Foxowa Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Dziękujemy :loveu: Jeszcze 25 min! Fuks siedzi ze mną na fotelu, laptop na kolanie, Fuks trzyma pysk na klawiaturze i cieplutko :D:D. A rozmowy o polityce, i tak jakieś tam xD. Wpadne za 20 min xd Quote
Sweet Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ty też spędzasz sylwka w domu:D:D:P hehe:D Najlepszego Baranku mój:*:*:*:*:* Quote
Foxowa Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Nie jestem w domu ;p U bratowej mamy z rodzinkom i psem bo by w domu zwariował... Mieszkanie koło placu gdzie fajerwerki puszczają, jest wnerwiające. A ubaw jest niezły, gadają że zakaz jedzenia do jutra a mój brat całe ciasto do buzi i wpycha i ja nic nie jem xD. Wszyscy w śmiech a on się ze śmkechu dławi, ma 33 lata xd Fuks wariuje powoli bo szczelać zaczynają... A jesteśmy na cichszej okolicy mielca. Tekst minute temu : Jeszcze kielich bo o północy szampon xD Śledziku wszystkiego naj ;** Quote
Foxowa Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Za kilka min Nowy Rok! Szczęśliwego! Ola i Fuks! :loveu: Quote
Foxowa Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 1.01.10 00:10 :D Pięknie jest za oknem, Fuks się nie boi. SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! Quote
Illusion Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Z okazji Nowego Roku podsyłam sygnaturkę od razu do galerii :cool3: [IMG]http://i50.tinypic.com/29it7b.png[/IMG] Quote
Foxowa Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Jaka piękna!! :loveu: Piękny prezent na ten Nowy Rok :) Quote
Moniek193 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Jeszcze ja, jeszcze ja: Happy New Year :evil_lol: :buzi: [SIZE=1]PS Już nr poprawiony hah, 2 cyferki ostatnie miałam pomylone :roll: [/SIZE] Quote
Foxowa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Dziękujemy :loveu: Moniek zdarza się :) Quote
Shirai - Koki Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Najlepsze zyczonka noworoczne !!!!!!!!!!!!! Quote
Foxowa Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Dziękujemy :loveu: A po Sylwku doobrze, oprócz tego że głowa bolała i czułam sie jak zwłoki :lol: A tak to faajnie :), fajerwerki latają jeszcze... ale na spacer jakoś psa wyciągne. Quote
wiki4 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='Foxowa']Dziękujemy :loveu: A po Sylwku doobrze, oprócz tego że głowa bolała i czułam sie jak zwłoki :lol: A tak to faajnie :), fajerwerki latają jeszcze... ale na spacer jakoś psa wyciągne.[/QUOTE] Widać mam to po Tobie :evil_lol: U nas też. Lisa cała najeżona lata i szczeka na wszystko, a mi głowa pęka :placz: Quote
M&S Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl4.glitter-graphics.net/pub/2524/2524774pjyz23xnrv.gif[/img][/url] od wilczych A. Quote
Foxowa Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Dziękujemy wszystkim za odwiedziny. Ja z powodu nauki na jutro, nie wiem czy wyrobię ze zdjęciami.... Jak się nauczę to wpadnę i dodam. Edit: To był mój 2000 post :D Quote
bianka19 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Siemanko Wam :D Szczęśliwego Nowego Roku :loveu: Quote
Kosmaty Gałganek Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Witam się i życzę wspaniałego 2010 roku :multi:[/FONT] Quote
Recommended Posts