Jump to content
Dogomania

Grzywaczowa galeria Zuzy i Audika, oraz foksiasta z Fuksem w pamięci..[*]

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen]Już po świętach, [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] stary rok się kończy [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] jego blask już mija [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] Nowy 2010 do brzegu dobija[FONT=Georgia]... [/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] Życzę by był piękny[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] lepszy od starego[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] a tobie[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] przyniósł coś szczególnego[FONT=Georgia]...[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] samej serdeczności[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] i samej miłości[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen] uśmiechu na twarzy[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=SeaGreen]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=RoyalBlue][COLOR=SeaGreen] i to o czym marzysz[/COLOR][FONT=Georgia][COLOR=SeaGreen]...[/COLOR]
[FONT=System][COLOR=Blue]
[FONT=Impact][SIZE=6][COLOR=Green]Wszystkiego najlepszego, życzy Ola i Fuks!

[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT]

[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER]

Posted

Dziękujemy :loveu:

Jeszcze 25 min!

Fuks siedzi ze mną na fotelu, laptop na kolanie, Fuks trzyma pysk na klawiaturze i cieplutko :D:D.
A rozmowy o polityce, i tak jakieś tam xD.

Wpadne za 20 min xd

Posted

Nie jestem w domu ;p
U bratowej mamy z rodzinkom i psem bo by w domu zwariował... Mieszkanie koło placu gdzie fajerwerki puszczają, jest wnerwiające.
A ubaw jest niezły, gadają że zakaz jedzenia do jutra a mój brat całe ciasto do buzi i wpycha i ja nic nie jem xD. Wszyscy w śmiech a on się ze śmkechu dławi, ma 33 lata xd

Fuks wariuje powoli bo szczelać zaczynają... A jesteśmy na cichszej okolicy mielca.

Tekst minute temu : Jeszcze kielich bo o północy szampon xD

Śledziku wszystkiego naj ;**

Posted

Dziękujemy :loveu:
A po Sylwku doobrze, oprócz tego że głowa bolała i czułam sie jak zwłoki :lol:
A tak to faajnie :), fajerwerki latają jeszcze... ale na spacer jakoś psa wyciągne.

Posted

[quote name='Foxowa']Dziękujemy :loveu:
A po Sylwku doobrze, oprócz tego że głowa bolała i czułam sie jak zwłoki :lol:
A tak to faajnie :), fajerwerki latają jeszcze... ale na spacer jakoś psa wyciągne.[/QUOTE]

Widać mam to po Tobie :evil_lol:
U nas też. Lisa cała najeżona lata i szczeka na wszystko, a mi głowa pęka :placz:

Posted

Dziękujemy wszystkim za odwiedziny.
Ja z powodu nauki na jutro, nie wiem czy wyrobię ze zdjęciami.... Jak się nauczę to wpadnę i dodam.

Edit:
To był mój 2000 post :D