Neczka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Uff... udało się :fadein: http://www.forum. **********/showthread .php?t=12357 Quote
Neczka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Uff... udało się :fadein: Ale linka nawet tutaj nie wklejam, bo mi gwiazdki wychodzą.... chyba konkurencja :siara: Quote
Charly Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 dogo zawsze wykropkowuje inne linki (prawie zawsze) Quote
Neczka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Coruś, kochana, gdzie ten domek dla ślicznego psa ? :-( Quote
Charly Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Podniose sunię. jak na razie na molosach tylko uwagi dotyczące czystosci rasy. Ale przeciez wiadomo, ze nikt jej nie odda jako "anatoliana do strzezenia stada owiec" przypisując jej takie a nie inne cechy charakteru:roll:. Ale przeciez jest podobna bez dwóch zdan. No ale może rzeczywiscie lepiej byc dokladnym i slowo mieszaniec zalagodzi sprzeciwy;) Quote
Neczka Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Charly, mam nadzieję, że ten wyraz "mix" uspokoi wszystkich wrogo nastawionych :evil_lol: Odezwał się też do mnie gość z portalu Anatolianów (www.anatoliandog.pl) i zaprosił do ogłaszania, puści też wieści po znajomych...:roll: Quote
Charly Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Neczka']Charly, mam nadzieję, że ten wyraz "mix" uspokoi wszystkich wrogo nastawionych :evil_lol: Odezwał się też do mnie gość z portalu Anatolianów (www.anatoliandog.pl) i zaprosił do ogłaszania, puści też wieści po znajomych...:roll: No ja nie wiem:evil_lol::roll:. Na tosiakowym forum to ludziki czasem wstawiaja takie kwiatki (ja też hihi), które tylko kształtem ucha i barwą siersci przypominają tosę i zaraz wszyscy się zlatują pomagać. A ta mała jest wybitnie w typie:eviltong: anatoliana i mi nikt nie powie, ze tam nie pasuje. Ok ok. Mix. Niech będzie. (co do anatoliandog. pl na ich stronie jest mozliwosc ogloszenia psiaka. obojętnie jakiej rasy. Ja tam tez juz psiaki oglosilam. I tak jakos sobie przypominam, ze Angie :) kiedys wspominala o tym na dogo. W każdym razie mówiła, że mozna tam psiaki ogłaszac.) Quote
SZPiLKA23 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Wiadomo ze jak ma dopisane ze jakis rasowy nawet nie do konca to łatwiej sie domu szuka ;) Quote
Charly Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Wiadomo ze jak ma dopisane ze jakis rasowy nawet nie do konca to łatwiej sie domu szuka ;) ale napisali, że to szkodzi rasie. I Neczka, zeby ograniczyc szkodę napisala teraz, że to mix:multi::evil_lol: Quote
Becia66 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Skokaj mała ładna ,, mała ''.......:evil_lol: Quote
Neczka Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Bo duże jest piękne :loveu::eviltong: Quote
madcat1981 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cora Cora kiedy znajdziesz swego amatora :diabloti: Quote
madcat1981 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 No Królewno, będzie dobrze, zobaczysz... Quote
Becia66 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 madcat1981 napisał(a):No Królewno, będzie dobrze, zobaczysz... Królewna sie pewnie przewraca na drugi bok....:sleeping: Quote
Recommended Posts