Jump to content
Dogomania

Cora - przekochana sunia, mix Owczarka Anatolijskiego... skazana na schronisko ? :(

Recommended Posts

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podniose sunię. jak na razie na molosach tylko uwagi dotyczące czystosci rasy. Ale przeciez wiadomo, ze nikt jej nie odda jako "anatoliana do strzezenia stada owiec" przypisując jej takie a nie inne cechy charakteru:roll:. Ale przeciez jest podobna bez dwóch zdan.

No ale może rzeczywiscie lepiej byc dokladnym i slowo mieszaniec zalagodzi sprzeciwy;)

Posted

[quote name='Neczka']Charly, mam nadzieję, że ten wyraz "mix" uspokoi wszystkich wrogo nastawionych :evil_lol:

Odezwał się też do mnie gość z portalu Anatolianów (www.anatoliandog.pl) i zaprosił do ogłaszania, puści też wieści po znajomych...:roll:

No ja nie wiem:evil_lol::roll:. Na tosiakowym forum to ludziki czasem wstawiaja takie kwiatki (ja też hihi), które tylko kształtem ucha i barwą siersci przypominają tosę i zaraz wszyscy się zlatują pomagać. A ta mała jest wybitnie w typie:eviltong: anatoliana i mi nikt nie powie, ze tam nie pasuje. Ok ok. Mix. Niech będzie.

(co do anatoliandog. pl na ich stronie jest mozliwosc ogloszenia psiaka. obojętnie jakiej rasy. Ja tam tez juz psiaki oglosilam. I tak jakos sobie przypominam, ze Angie :) kiedys wspominala o tym na dogo. W każdym razie mówiła, że mozna tam psiaki ogłaszac.)

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Wiadomo ze jak ma dopisane ze jakis rasowy nawet nie do konca to łatwiej sie domu szuka ;)

ale napisali, że to szkodzi rasie. I Neczka, zeby ograniczyc szkodę napisala teraz, że to mix:multi::evil_lol: