Jump to content
Dogomania

Cora - przekochana sunia, mix Owczarka Anatolijskiego... skazana na schronisko ? :(

Recommended Posts

Posted

CORA...

[SIZE=2]Sunia wręcz idealna...
Kiedy wejdziesz do jej boksu, zostawisz tam swoje serce - gwarantowane.
Jest tak niesamowicie miła, tak pragnie kontaktu z człowiekiem... poprostu próbuje owijać się o nogi jak kot...
Tak strasznie skrzywdzona...
Tak samotna...

...kolejny raz zawiodła się na człowieku.
...kolejny człowiek porzucił ją :-(

Ta cudowna dama, to ok. 4-letni Owczarek Anatolijski (może minimalny mix...). Pies nie mały... więc teraz wyobraźcie sobie jak wielkie musi być jej skrzywdzone serce...

Cora została oddana do schroniska ok. 3 tygodnie temu przez swojego "opiekuna". Człowiek ten zaadoptował suczkę z Orzechowskiego schroniska kilka miesięcy temu, po tym, jak oddał w to miejsce swoje 2 poprzednie psiaki...
Przez te kilka miesięcy, sunia siedziała "pilnując domu" przywiązana łańcuchem do budy. Patrząc na jej ufność, jej miłość, którą nadal darzy człowieka... patrząc w jej oczy... tylko wyobrażać sobie możemy, co tak wspaniały i potrzebujący ciągłego kontaktu z człowiekiem pies, mógł czuć....
A teraz Cora się znudziła i znowu wylądowała za kratami jak stara, nikomu nie potrzebna szmata...
:placz:

[SIZE=2]Suczka jest wysterylizowana. Akceptuje inne psy, aczkolwiek jest lekko zazdrosna. Ludzi wręcz uwielbia, mimo całej krzywdy, którą od nas otrzymała...

PIES IDEALNY ?
...jak narazie PIES BEZDOMNY i NIEKOCHANY... :-(

KONTAKT

tel. 694 789 169
e-mail: [email protected]

BANERKI:

od Mru :Rose:

od Pauliny_mickey :Rose:

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Temu "opiekunowi" to bym coś takiego zrobiła:boom::ak-shot::snipersm:
troszke mi lepiej:roll:

a to nie wiedziałam że tak można... oddajesz swoje pieski do schronu i bierzesz nowe...hm

Posted

Miśka84 napisał(a):

a to nie wiedziałam że tak można... oddajesz swoje pieski do schronu i bierzesz nowe...hm

Bo to było jeszcze za czasu starego kierownictwa... :angryy:
Teraz taka sytuacja nie miałaby miejsca napewno :roll:

Mru, banerek napewno jest śliczny, ale ja go nie widzę :eviltong::diabloti:
/Edit
już mi się wyświetla :D

Posted

[quote name='Miśka84']a ile kosztuje wyróżnienie
1 punkt - 1,22zł [ SMS o treści G5 na numer 7136 ]
3 punkty - 3,66zł [ G0 na numer 7355 ]
6 punktów - 7,32 zł [ G1 na numer 7636 ]
9 punktów - 10,98 zł [ G3 na numer 7936 ]

Dzięki Szpilka, już dodaję do 1 postu ;)

Posted

Wierzcie dziewczyny-ja wierzę że Cora napewno znajdzie dom:loveu:.
Ach te duże psiaki to zawsze mają pod górkę:shake:przeważnie trudnie znależć im nowych pańciów,,
Ale Sara -miśka kochana napewno znajdzie dom!!!!:multi:

Posted

aganela- spokojnie! Cora po prostu musi trafić na osobę podobną do mnie, która tak na prawdę nie uznaje malych psów w domu, bo tylko się można o nie potknąć i zabić, żadnych korzyści:eviltong: Małe to są u mnie w domu koty i dzieci- wystarczy!:evil_lol:

p.s. [SIZE=2]A tak konkretnie to mam pytanie: Na zdjęciu w pierwszym poście Cora wygląda, jakby była w ciąży lub miała robale- ktoś coś wie na ten temat??

Posted

[quote name='Koperek']
p.s. [SIZE=2]A tak konkretnie to mam pytanie: Na zdjęciu w pierwszym poście Cora wygląda, jakby była w ciąży lub miała robale- ktoś coś wie na ten temat??
Tak, konkretnie to ja wiem ;)

Suczka była we wczesnej ciąży. Domyślamy się tylko, ze to dlatego została oddana...
Z jednej strony to kolejna trauma dla suni - powrót do schroniska, natomiast z 2 to już chyba lepsze schronisko i szansa na nowy dom, niż łańcuch i buda...
Wracając do tematu, Cora została wysterylizowana i niedługo będzie miała ściągane szwy :roll:
Czuje się dobrze, szybciutko doszła do siebie ;)

Posted

Teraz już jej troszkę brzuszek 'zszedł', więc zrobimy nowe fotki pewnie ;) Chyba, że jeszcze będzie chodziła w kołnierzu, to raczej nie, bo wygląda trochę jak UFOK :evil_lol::loveu: