ewatr Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Orzechowcach pod Przemyślem. Umiejscowione z dala od ludzkich osiedli na pagórku może dlatego żeby nie epatować naokoło krzywda zamknietych tam w boksach zwierzat ? Co z oczu to z serca - nie widze , nie słysze czyli tego nie ma ? ALE UWIERZCIE MI MIMO WSZYSTKO JEST !!! NIE ZNIKA TYLKO WYJE Z TESKNOTY ZA WOLNOSCIA I SWOIMI LUDZMI ... Tak jak ta przepiekna 4-5 letnia suczka goldena retrievera o imieniu AZJA : Quote
ewatr Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Oddana przez swojego 90 letniego Pana ktory juz nie dawał rady sie nia opiekowac i oddał wszystkie swoje psiaki do schroniska ? Sunia nigdy nie miała łatwego życia bo cąłe je spedziła na łancuchu :( Kto zna wymagania rasy to wie jaka krzywda ja spotkała ......to psy wyjatkowo potrzebujace ciągłego kontaktu z człowiekiem i nie znoszace tego typu ograniczeń .....no ale stało sie :( i suczka musiała sie do tego przystosować moze dlatego obecnie całkiem dobrze znosi schroniskowy boks bo przynajmniej nikt jej tu nie przypina do budy .... ale cieżkie dotychczasowe zycie spowodowało ze nauczyła sie bronic i bronic swojej miski przed innymi psami .... tak własnie zachowywała sie sunia gdy brałyśmy ja na spacer poza teren schroniska .... natomiast gdy zobaczyła duża przestrzen ,łaki i nie miał juz psiej konkurencji pojawił sie wreszcie " zwyczajny " golden uwielbiajacy głaskanie i bycie blisko człowieka , nie wydajacy z siebie głosu bo nie miał powodu szczekac i uśmiechniety od ucha do ucha :)))) Quote
ewatr Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI: e-mail: [email protected] tel. 782 670 611 lub (017) 856 48 97gg: 674 90 30 Quote
Neczka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Ewciu wielkie dzięki :Rose: Śliczna goldenka - Azja szuka domku ;) Quote
Koperek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 A czy autorka tego wątku ma sumienie tak puszczać beztrosko na łamy dogomanii tę przecudną suńkę, która nomen omen pasowała by jak ulał do reszty domowego stada???:razz: Quote
orpha Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 kurde u mnie na osiedlu jest dziewczyna ktora znajduje domy goldenom , czasem sama daje im tez tymczas , jak tylko ja spotkam na spacerze to ja tu podesle moze ona cos pomoze Quote
ewatr Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Koperek napisał(a):A czy autorka tego wątku ma sumienie tak puszczać beztrosko na łamy dogomanii tę przecudną suńkę, która nomen omen pasowała by jak ulał do reszty domowego stada???:razz: Koperku cicho być :mad: bo Ci nastepnego rottka podrzuce :diabloti:;) i wtedy juz nie bedzie do śmiechu :eviltong: A tak serio to jeden goldas u ludzi ktorych prawie w domu nie ma i zwalaja go na głowę staruszkom to juz bedzie dosc / przynajmniej dla staruszków ;) /........ Quote
Neczka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Sunia ogłaszana jest także na forum goldenów przez Agatę z fundacji AUREA :):loveu: http://www.fundacjagoldenom**********/szukaja-domu,17/azja-kilkuletnia-sunia-w-schronisku-w-orzechowicach,356.html Quote
moniczka1988 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 jejku jaka śliczna sunia:( na weekendzie będe w Przemyślu więc może bym się zjawiła w schronisku!!! Quote
Neczka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 No oczywiście ! i to obowiązkowo Cię widzimy ;) Quote
mru Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 ah jakie piękności :loveu: szybko znajdziesz domek, prawda? :roll: Quote
ewatr Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Powiem Wam ze spacerujac z nia miałam w pewnym momncie lekkie deja vu :) chyba dlatego ze prywatnie tez mam goldka w jej wieku i niczym sie ona nie różniła w zachowaniu od niego ..tak samo ufna i przytulaśna a widziała mnie pierwszy raz w życiu i jej dotychczasowe życie tez nie było usłane różami czyli miała prawo byc inna i nieufna ....... zaimponowała mi swoim zachowaniem :) Quote
Neczka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Szukamy od rana domku dla ślicznej suni... :roll: Quote
mru Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 no Ty, orpha, to - widze po podpisie - jesteś fanką mojej radosnej twórczości :D Neczuś, banerek szczeniaszkowy źle podlinkowany zdaje się a ja bym chciała zobaczyć go :) Quote
ewatr Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='mru']radosne banerki dla radosnej psinki! * Juz sobie podkradam Azje do podpisu i to ta z jezorem :eviltong: Quote
Neczka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 mru napisał(a): Neczuś, banerek szczeniaszkowy źle podlinkowany zdaje się a ja bym chciała zobaczyć go :) Już zalinkowane, dzięki ;):) Quote
Miśka84 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 :crazyeye:takie cudeńka w schronie???:placz: może to snobizm:roll:, ale od lat marzę o goldenie... niestety tylko pomarzyć sobie mogę:placz::-( Quote
mru Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 a ja dziś widziałam szczyt :D chłopaka z labem i goldenem :D hahahaha ale nie - super psiaki i widać, że świadomy pan :):):) Quote
ewatr Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Jakby ktos pytał ;) to Azja cały czas jest na allegro : Azja suczka golden retriever Quote
Becia66 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Cudna ta sunia jest i taka kochana, przymilasta......:loveu: Quote
Miśka84 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 No nie takiemu to dobrze - golden i lablador:placz: Cioteczki ja to nie wiem co się tam u ws dzieje? Takie cudeńka i bez domu? O co chodzi? Quote
Recommended Posts