Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Teraz sobie przypomniała, że w sobote nie macie czasu, ale to nic, możemy się spotkać w niedzielę. Tylko zeby pogoda się całkowicie nie popsuła. :wink:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm. Ja mam takie głupie połączenie, że będę już na 10:59... Chyba, że wobec tego pojadę autobusem. Nie wiem sama. Wolałabym pociąg.

Biedna Kreska, co się dzieje, że kuleje? Ktoś w ogóle będzie z psem?

Posted

Nie wiem co się dzieje, kuleje i już. Co chwilę sobie robi krzywdę w łapkę, taką ma skłonność do urazów, będziemy musieli nad tym popracować. Bieganie ma znowu z głowy na jakiś czas...

Matisse, sprawdź te autobusy i daj jeszcze znać. 10:59 to strasznie wczesnie.... 8) Koniecznie przyjedź z psem, bo Cię nie rozpoznam ;) A w ogóle, skąd Ty jedziesz?

Kati, będziesz z psiakiem?

Prawdopodobnie będzie też Szarcia, nie ma teraz dostępu do neta, ale widziałam się z nią dzisiaj w schronisku i zapowiadziała, że przyjdzie razem z Sarą.

Posted

Kati to zdąż :lol: Bo ja jednak tym pociągiem przyjadę, w autobusach o tej porze tłumy ludzi i jedzie się godzinę a pociągiem kilka minut, wolę juz poczekać tę godzinę. Mam tylko pytanie, jak Kato się spóźni czy ktoś po mnie przyjdzie na dworzec? Coztego, mogę na Ciebie liczyć? Będę na pewno z Athem, więc proszę szukać rudego bulasa :wink:

Posted

Matisse, na której stacji wsiadasz, będę was szukać w pociągu. Gdzie się mamy spotkać, przed dworcem czy w jakimś innym miejscu? Może moglibyśmy się spotkać trochę wcześniej?

Posted

Hej!!

Kochani-wiedzialam ze tak bedzie-bo bylo by to za piekne zeby bylo prawdziwe-moj pies rano przeciał łape-i niestety sila wyzsza nie moglismy sie stawic dzis na spacer...moze nastepnym razem sie uda:(

Posted

Ja już wróciłam do domu, a ten kto nie przyjechał niech żałuje. Atamas jest świetny, ciągle w ruchu. Sara jak zawsze zajęta swoimi kamykami, cały czas musiała się od niego odganiać. :lol:

Posted

No właśnie, kto nie był niech żałuje. Atkowi się bardzo podobało, teraz odsypia w szafie. Sara fajna bardzo, taka ze swoim światem :wink: Szkoda tylko, że psa z głową jak wiadro :wink: nie było.

Posted

Było bardzo fajnie, Sarze się napewno podobało :D Jak wróciła do domu to spała jak zabita :wink: Ati jest świetny, bomba energii :lol:

Najśmieszniejszy dla mnie był widok spaniela warczącego na bullterriera :o Sara okazała się sztywną damą w średnim wieku :lol: :lol: :lol: Pierwszy raz była taka odważna...

Żałuję tylko, że nie było Raptusa ani Kreski. Chociaż mam nadzieję, ze kiedyś uda mi sie oba psiaki zobaczyć :D

Sandra & Sara

Posted

A ja dopiero dziś się dowiedziałam że było spotkanie :).Byłam z Sandra i Sarą w parku ;) ale i tak nie mogłabym wpaść na ten zlocik bo kupe nauki miałam, cały dzien czytałam mity itp. :( super, że spotkanie się udało.

Kiedy następne? :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Ja myślę, ze nastepne spotkanie będzie dopiero na wiosnę, ale to zależy od większości. Jeśli chcecie się spotkać wcześniej to ja chętnie przyjadę. :wink:

Posted

mnie mnie mnie!

na nastepnym spacerku musze byc bez wzgledu na wszystko 8)

tylko troche mnie to przeraza zwlaszcza ze wiekszosc psiakow jest wieksza od Gucia, bardziej energiczna a Gucio to juz emeryt nie lubi takiego towarzystwa i boje sie zle by sie czul podczas takiego spacerku :(

Posted

to moze zorganizujemy wreszcie mini spacerek :)

jedyna niewiadoma to taka ze Guciowi moze cos wystrzelic i uzna Mikusia za wroga , ma czasem takie napady ;) ale zazwyczaj na nie swoim terenie jest spokojniejszy ;)