aneczka82 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Witaj Loara Wowwww to juz niezla z nas grupa, jesli chodzi o tauzen :evil_lol: . Rzeczywiscie mieszkam na gorny, ale bardzo czesto bywam na spacerach w parku :lol:. Czekam na spotkanie i konkretne terminy no i zycze powodzenia na sesji, polamania dlugopisow itp :evil_lol: pozdrawiam Quote
Loara Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Witam z pola walki, na razie 1:0 dla kser ( potknelam sie o literature XIX w. i przywitalam sie z parkietem w szybkim tempie:p ) Ciezko sie uczyc jak za oknem tak cieplo i slonecznie. Pocieszam sie ze jeszcze poltorej tygodnia. A potem jak to powiedziala kolezanka "parkujemy":lol: Quote
aneczka82 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 witam i jak wynik? cos sie zmienielo na korzysc uczacego sie ;) ....mam nadzieje. trzymam kciuki za egzaminy i mam nadzieje ze wkrotce wszyscy spotkamy sie ma wspolny spacerku, tylko nie wiem czy jak moj pies zobaczy twojego to nie ucieknie :lol: ale zobaczymy, chyba tak zle nie bedzie :evil_lol: Quote
Volt Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 a Czy bysmy takze mogli (ja i Dżoka) mam 16 miesiecznego ONka a wlasciwie to ONke :) i takze jestesmy za parkiem chorzowskim... Quote
aneczka82 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pewnie, że możesz. Musimy tylko ustalić jakiś termin. Ja też umawiam się na moim szetlandowym forum, ale ciężko znaleźć jakiś wspólny termin. Mam nadzieję, że nam się uda coś wspólnie ustalić. Tylko nie wiem czy mój pies nie ucieknie :lol: bo to wielki "straszek", drugi też "straszek" ale troche mniejszy, ale jakoś to będzie!! Quote
Volt Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Może ktos by rzucil jakims terminem ?! i gdzie ;) Quote
Talagia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ja i mój nadpobudliwy 8 miesieczny anglik też chętnie byśmy wpadli na jakieś spotkanko :) Jestesmy z Katowic :cool3: Quote
Madzik93 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja tez jestem chętna na spatkanie :) w parku chorzowskim. Jestem z Bytomia ale do chorzowa dam rade zajechac:lol: Mam kundelka małego (w avie i bannerku). Tylko podajcie temin :razz: Quote
aneczka82 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Jesli chodzi o termin to moze ustalmy czy pasuje nam weekend czy dzien tygodnia. jesli chodzi o godziny to mysle ze raczej do poludnia bo bardzo szybko robi sie ciemno. ja pracuje i w tygodniu i w weekend takze trudno mi tu okreslic konkretne dni. prosze podac jakie wam pasuja terminy a ja sprawdze czy bede mogla sie dostosowac, pozdrawiam Quote
sota36 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 No i my tez reprezentujemy na dogo Chorzow! Quote
Loara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Na wroga!!! I po wrogu:shake: Tydzień rycia i co?? Popraweczka- najprawdopodobniej z połową roku- braknie mi 3 punkty do zaliczenia egzaminu. Ehhh W piątek jeszcze nasze nieszczęsne przedstawienie na zaliczenie. [B]Może byśmy się w sobotę 10.II spotkali???[/B] Kto się pisze?? Aneczka- moze nie uciekna:D a nawet jesli to bedzie spore towarzystwo zeby je zagonic spowrotem. Myśle ze dobrze byloby napisac jesli psiak ma hmmm pewne "preferencje" np. dominant/ka, nie lubi psow malych/duzych, rozowych w zielone ciapki lub w zeberke ( niepotrzebne skreslic), szczekliwy bardzo itp.To pozwoli nam tak sie dobrac w towarzystwo spacerowe zeby zgrzytow nie bylo. Ja nie moge zabrac Jazza jesli idzie dorosly pies ( bo sunie to kochamy nawet jeśli złosnica i wgryza się w kark :loveu:) jego wzrostu ktory bedzie usilowal go zdominowac. Jesli bedzie to dorosly pies ale bez takich zapedow lub wiekszy od niego to nie ma problemu. Aha kochamy wszystkie sunie i psiaki, ktore lubia sie gonic ( dlugo i skutecznie). Aczkolwiek w razie potrzeby mozemy przyjac forme dumnego tuptania przy nodze, jesli jakies malenstwo sie boi. Quote
Volt Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Jesli w sobote nie bede na ONkowym spotkanku to wpadne... do godz. sie dostosuje Dżoka szczeka na psy ale jesli tamten podbiegnie bez ataku i tylko warknie lub pokaze ze jest wiekszy i silniejszy odpuszcza i bawi sie .... gonic sie to moze godzinami :D Quote
Loara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Owczarki:multi: My często mamy wieczorne spotkania ONków u siebie - 3 psy i rodzynka - DONke.Ty tez masz takie problemy z wybieganiem psinki? My wyprobowalismy juz wszystko i jest tylko jedna skuteczna metoda- spotkac sie zeby sie wyganialy.Juz sie cieszymy na spotkanie!! A moj jest jakis "wybrakowany"- szczeka bardzo rzadko:stupid: Quote
Volt Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 My sie przewaznie spotykamy w Siewierzu... zreszta temat jest na ONkowym forum ;) moja biegala 5 godzin i jeszcze poszla na PSO (obrona akurat byla) i dalej nie zmeczona :/ Quote
aneczka82 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 witam jesli chodzi o 10 luty, to niestety nie bede mogla przysc. w tym dniu mam urodzinki :evil_lol: i bede miala male urwanie glowy. ale mam nadzieje ze to nie bedzie ostatnie spotkanie. Mam dwie sunie. jedna - owczarek szetlandzki, nie za bardzo lubi sie bawic i boi sie wiekszych psow, ale mysle ze w razie czego bedzie grzecznie stala przy nodze i spacerowal przy mnie. drugi piesek- kundelek, to pies ktory bardzo lubi biegac, bawic sie patykiem i wszystkim co jest po drodze, czasami tylko lubi sie odszczeknac badz powarczec ale to bardziej w formie ostrzezenia bo nie jest psem wszczynającym jakies awantury :lol:. Jeśli spotkanie się uda to zdajcie relacje, a ja pisze sie na nastepne, pozdarwiam Quote
diabelkowa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 moze nowe spotkanie w parku chorzowskim ale jak snieg stopnieje ? Quote
diabelkowa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 niee ciapa jest a nie snieg pozniej same uswinione psy :) poczekajmy az bedzie ccieplej wiecej osob sie zbierze Quote
eria Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jak będzie sucho ,ciepło i przyjemnie to możliwe że i ja przyjadę z Foksiastą :) Quote
sota36 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 I ja! I ja! I ja!!! Z psem rzecz jasna:):):) Quote
diabelkowa Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='eria']jak będzie sucho ,ciepło i przyjemnie to możliwe że i ja przyjadę z Foksiastą :)[/QUOTE] a z Kreonkiem ???? wez go tez!! chce go poznac;] Quote
eria Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 zapewniam że Kreonek nie chciałby poznać Loganka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chociaż jeśli Logan jest uległy to może by nic nie było ;) bo Kreon robi tak : wita się, wacha z innym psem,potem kładzie mu łeb na kark,a w następnej kolejności wskakuje od tyłu :evil_lol: dominacja full serwis :evil_lol: jak pies uległy to się nie odwinie,a jak nie to jest walka :diabloti: Quote
Volt Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='diabelkowa']niee ciapa jest a nie snieg pozniej same uswinione psy :) poczekajmy az bedzie ccieplej wiecej osob sie zbierze[/QUOTE] Brudny Pies to szczesliwy pies :cool3: to kiedy jakis spacerek ;) Quote
diabelkowa Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 [quote name='eria']zapewniam że Kreonek nie chciałby poznać Loganka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: chociaż jeśli Logan jest uległy to może by nic nie było ;) bo Kreon robi tak : wita się, wacha z innym psem,potem kładzie mu łeb na kark,a w następnej kolejności wskakuje od tyłu :evil_lol: dominacja full serwis :evil_lol: jak pies uległy to się nie odwinie,a jak nie to jest walka :diabloti:[/quote] a juz sie napalilam ze go poznam [quote name='Volt']Brudny Pies to szczesliwy pies :cool3: to kiedy jakis spacerek ;)[/quote] taa potem mokry i przewiany pies to chcory pies :P proponuje jakas sobote / niedziele przed poludniem jak nie bedzie wiac i bedzie slicznie :)) Quote
Recommended Posts