Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
A czy zamówił ktoś pogodę na wtorek??

Yyy... chyba nie :-? , ale ugadaliśmy się na 16 więc rano wejdę na kompa i jakby padało to odwołamy, a jeśli by komuś coś wypadło to może do mnie napisac sms-a czy zadzwonić, ale sądzę, ze rozsądnie byłoby się wymienić nr tak jakby pociąg miał się spoznić czy tez nie umielibyśmy się odnależc.. :roll:

Więc jakby co to numery na pw ok?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jestem dobrej myśli, pogoda będzie ładna. :D

Chyba pojadę pociągiem wcześniejszym, żebym się nie musiała denerwować, że się spóźnię.

Posted

Ja także jesterm dobrej myśli :)

Ale niestety będę bez mojego słonka ze względu że on już strasznie się meczy na spacerach... dziś aż było mi go źal, ale być może będę z chudum(czyt. rokim) bo sąsiadka ma jakieś plany i jak one wypalą to Roki ląduje u mnie, a dwóch psów w mieszkaniu samych nie zostawie... bo może być tornadooo :evilbat:

Posted

Wybaczcie, trochę nie wyrabiam z z czasem i nie miałam kiedy przeczytać całego topcu... :roll:

Ale z tego co zrozumiałam Żabka odbiera kogoś (kogo? :roll: ) z dworca przed 16. Tak? W takim razie może ja też tam dołączę. Bez psa niestety :( A że prawdopodobnie będę miała jeszcze przed 19 wizytę u weta, więc najwyżej wcześniej się urwę ze zlotu.

Posted

Odbieram Kati i na dworcu będę kilka minut przed 16 ale na belce spotkam jeszcze Iwonę... no i prawdopodobnie Ciebie :-) ja na belce będę o 15:46 najpóźniej..

Posted

Ja będę w Zabrzu o 15.20 więc będę miała dużo czasu i możemy się spotkać gdzieś w pobliżu dworca, ale niekoniecznie na samym dworcu. W takim razie gdzie dokładnie (jakieś charakterystyczne miejsce) mam na was czekać i o której?

Posted

Mniej więcej będziemy o 15:50 po Ciebie, ale jesli chcesz mogę wcześniej przyjechac żebyś nie stała tam tak długo sama... i wtedy z Tobą poszlabym po Iwone na autobus i wtedy pod marzenie... :-) mnie to jedno o której wyjdę z domu, więc nie ma problemu. Ja będę bez psa, a Iwona z dobermanką.

Więc pisz czy mam wcześniej wpaść .. ;-)

Posted

Ja mam jeszcze pytanie dokąd będziecie spod Marzenia szli. Myślę, że będę w Zabrzu na dworcu ok. 16, ale dokładnie nie wiem o której, więc wolałabym wiedzieć gdzie mogę Was ścigać... Będziecie szli do parku? Czy zostaniecie gdzieś w centrum?

Proszę o cały plan marszruty 8)

Posted

Hmmm... Mnie się wydaje, ze pójdziemy od razu do parku - tzn bez chodzenia po mieście spacerkiem w jego stronę :wink: Bo w końcu z psami w centrum Zabrza może być troche niewygodnie się poruszać.

Sandra & Sara

Posted
Hmmm... Mnie się wydaje, ze pójdziemy od razu do parku - tzn bez chodzenia po mieście spacerkiem w jego stronę :wink: Bo w końcu z psami w centrum Zabrza może być troche niewygodnie się poruszać.

Sandra & Sara

Dokładnie z pod marzenia pójdziemy od razu do parku :-)

Posted

Słuchajcie właśnie się dowiedziałam że rodzi mi się chrześnica :lol: wiec rano dam wam znać jak to ze mną będzie, postaram się jakoś wpaść... będę was informowac na bierząco.

Posted

Informuje, że na zlocie będę, bo moja ciocia nie urodziła w nocy więc dzis jej nie odwiedze, bo będzie wymęczona ....

Tylko że ta pogoda jest jakaś taka dziwna :-?

Posted

No właśnie jak to jest z pogodą u was? U mnie jest zimno, ale nie pada. Wczoraj oglądałam prognozę pogody i zapowiadali, że po południu będzie trochę ładniej. 8)

Posted

W takim razie trzeba się skontaktować z całą resztą zaintersowanych, może lepiej będzie ustalić jakiś inny termin. ja będę czekać do 14 na decyzję, bo później wyłączam kompa i zostaje tylko telefon.

Czekam na decyzję.

Posted

Szkoda, że pogoda nie dopisała i trzeba było wszystko odwołać :( Ale nei byłoby sensu chodzić w deszczu. Mam nadzieje, ze wszyscy się o tym dowiedzą..

Sandra & Sara