Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć!
Oj jak mnie tu dawno nie było :oops: Ale mam nadzieję, że będę na następnym spotkanku. Ja tylko jutro nie mogę, a w rzeszte dni mam wolne.
A może w sobotę??

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[b]coztego[/b] -szkoda :( Ale trzymam za słowo z tym wpadaniem na DGM :D

A jeśli chodzi o sobotę - to mi pasuje. Tylko nie wiem czy do tego czasu będę mogła wejść na kompa, bo jutro rano wyjeżdżam a wracam w piątek wieczór. [b]zaba14[/b] mogę liczyć na SMSa jeśli coś ustalicie? :wink:

Posted

kurde....b.cieszę sie, że żyjecie,ale martwi mnie ,że arga chyba nigdy nie dojedzie :cry: więc jezeli nikt nie umi podac godziny i miejsca podam je ja!!!!!!!!!
kobity słuchać
godzina:13 zeby agata mogła z wilsonkiem dojechać!!!
miejsce :park in zabrze tam gdzie ostatnio
teraz trzeba sie dzieci zapisać kto będzie,żeby było wiadomo na jakie obłąkane duszyczki czekać (miało być zbłąkane)
no i dzień sobota łoczywiście

Posted

Oj tanina nie wiem czy wtedy będę miała czas, ale chociaż jak mnie nie będzie i tak bedziecie sie fajnie bawić :wink: Może beda jakies zdjecia 8)

Posted

Ja niestety w ten week-end nie dam rady, bo szkolenie przesuneli na 10, a po szkoleniu wybieram sie na wystawę do Głogowa. W związku z tym dla mnie już w ogóle soboty odpadają póki co, bo mogłabym byc w Zabrzu dopiero na 15, a to późno :( A jak będzie cieplej, to juz w ogole nie wyciagne Wilsona z tej "rzeczki" ;)

Posted

Tanina, ty tez z mopsem? ja jestem z Częstochowy ale chętnie do was zajrzę. Ja mam dwa(byłaś na mopsach to widziałaś- mój ten czarny)Bardzo często jestem na śląsku więc może się spotkamy? tylko proszę o szczegóły.

Posted

sobota aktualna, chyba.. :> co ludziska? a gdzie? Zabrze w Parku im. poległych (?) górników (ale możemy odebrać z peronu, lub z pod poczty ;) takie punkty charakterystyczne :) a godzina 13 :)

Posted

Szczerze to ja nie jestem kierowcą ;) wiec radziłabym postawić samochód pod pocztą główną (tam także stawiała samochód Agatha) z tamtąd bysmy Cie odebrały z taniną i Olkiem (ktoś jeszcze bedzie???) no i bysmy doszli do tego parku.. bo tam nie ma gdzie postawić samochodu, chyba :-?

PS. Poczta jest na ulicy Dworcowej.