yunona Posted September 13, 2012 Posted September 13, 2012 Tak scena miłosna wymiata, Neoś z rozkoszy aż oczka przymknął :eviltong:. Fajny rudzielec i jaki dostojny :) . Jest co kochać :loveu::loveu::loveu: Quote
pajda67 Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Cieszymy się, że ktoś do nas zagląda!!!!!!!:multi: Czasem Neoś ma ochotę użreć paniusię, bo nie zawsze pozwala na to co jaśnie pan Neosław chce!!! Ale jest kochany! A dzisiaj oszalał- wyszliśmy na balkon, ja robiłam coś przy kwiatkach, bo jeszcze są, a Neoś najzwyczajniej w świecie obsikał donicę z kwiatkiem stojącą na ziemi. Paniusia oczy postawiła w słup:crazyeye: A Neoś jak gdyby nigdy nic wrócił do domu. Było to ze dwie godzinki po spacerze- szok:mad: Nigdy wcześniej to się nie zdarzyło. Dostał burę i obraził się na panią i teraz warkoli!!! Quote
Celina12 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Neoś warkolisz jeszcze? Cudny Jesteś...a scena z całusami wymiata....ślemy pozdrowienia Quote
pajda67 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Celina12']Neoś warkolisz jeszcze? Cudny Jesteś...a scena z całusami wymiata....ślemy pozdrowienia[/QUOTE] Neoś do dzisiaj potrafi powarkolić, nawet jak paniusia wsadza jaśnie pana na kanapę. Jakżesz śmie dotykać tylnej części mego dostojeństwa!!!!:diabloti: A tak poza tym żyjemy powolutku. Neoś w dobrej formie! Już niedługo miną 4 lata jak zawitał do nas z Koszalina. Jak dziś pamiętamy jak pojechaliśmy po niego i sunię Tosię do Wrześni na spotkanie z Danusią1234. Jaśnie pan nie dał się nawet dotknąć, pokazywał ząbki, warkolał. I trochę tej traumy zostało mu do dziś. Nie można raptownię złapać go za kuper:angryy: bo wojna!!!!! Ale jest miziasty i kochamy go jeszcze bardziej!!!! Quote
yunona Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Znam to :evil_lol:, Harek cały czas warczy i potrafi złapać ząbkami do krwi. Ale to i tak sukces, bo jak go przywiozłam to rzucał się na oślep i nie warczał. Nauczył się, a my nauczyliśmy się jego zachowań. I jakoś też do przodu. Wet powiedział, że mu już tak zostanie. Dbamy, żeby było w domu spokojnie, bez emocji zbędnych i wtedy on jest pogodny i wyciszony. :) Quote
danka1234 Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 Pozdrawiam i mocno całuje niedobrego warkolka,pewnie mu już tak zostanie na zawsze. Quote
pajda67 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [IMG]http://i45.tinypic.com/o5cpdg.jpg[/IMG] Pajdusiu!!!!! Pamiętamy!!!!!!!!:placz: Nic nie mówiłam TZ bo Pajda to był jego pies przez 14 lat. Do dziś za nim tęskni. Kiedy zabrakło Pajdusi w nasze progi zawitał Neoś. Quote
pajda67 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='danka1234']Pozdrawiam i mocno całuje niedobrego warkolka,pewnie mu już tak zostanie na zawsze.[/QUOTE] Nie wierzę że Neoś może się zmienić. Dziś na spacerku przeleciał przez nasze osiedle duży czarny piesek, więc wzięłam Neo na ręce, a ten wysadził się do mni z zębami. Ja tu mu "życie" ratuję, a on tak się odwdzięcza. Paskuda!!!! Quote
danka1234 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 To dopiero niedobrzyzna kochana. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [CENTER][COLOR=#663399][B][SIZE=5][FONT=comic sans ms]W Dniu Psich Zaduszek pamiętamy (*)Pajduniu(*)[/FONT][/SIZE][/B][/COLOR] [IMG]http://www.zlotagrota.poznan.pl/brok gify/34.gif[/IMG] [COLOR=#4b0082][SIZE=4][FONT=comic sans ms][B]...A kiedy się pożegnać trzeba I Psu czas iść do Psiego Nieba To niedaleko Pies wyrusza Przecież przy Tobie jest Psie Niebo Z Tobą zostaje Jego Dusza...[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] [/CENTER] Quote
Isadora7 Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [FONT=verdana][I]„Płomień świecy, także tej wirtualnej, ma magiczną moc. Jeżeli połączysz swoje myśli z rytmem jego migotania, to może się zdarzyć, że przez króciutkie mgnienie poczujesz obecność swego Psa, który już odszedł z Twego życia, ale pozostał na zawsze w Twoim sercu. Być może położy On z miłością łepek na Twoich kolanach, przytuli się, cichutko zaskomli… Nie płacz, przywołuj wspomnienia tylko o radosnych, wspólnie przeżytych chwilach”.[/I][/FONT][RIGHT][FONT=verdana] [SIZE=1]fragment listu Pani Bogumiły Śpiewakowskiej. [/SIZE][/FONT][/RIGHT] [CENTER][SIZE=3][FONT=verdana][B] WSZYSTKIM JAMNIKOM KTÓRE ODESZŁY ZA TĘCZOWY MOST[/B][/FONT][/SIZE] [video=youtube;1L3Y19kbS6g]http://www.youtube.com/watch?v=1L3Y19kbS6g[/video] [/CENTER] Quote
pajda67 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [COLOR=#ff0000][SIZE=3]NEOŚ JEST Z NAMI JUŻ 4 LATA!!!!!!!![/SIZE][/COLOR][SIZE=3][SIZE=1] [SIZE=2]4 lata temu 19.10. Neosia przywieźliśmy z Wrześni wraz z sunią Tosią.[/SIZE][/SIZE][/SIZE]:loveu:[SIZE=3][SIZE=1][SIZE=2] Tam spotkaliśmy cudowną osobę danka1234.[/SIZE][/SIZE][/SIZE]:lol:[SIZE=3][SIZE=1][SIZE=2] To ona dowiozła nam Neosława z Koszalina. Wspominaliśmy z Tz jak to Neoś nie dał się do siebie dotknąć tylko gryzł ostrzegawczo. [/SIZE][/SIZE][/SIZE]:angryy: [SIZE=3][SIZE=1][SIZE=2]Nie spał w łóżku - a teraz nie można go z niego wyrzucić bo i tak się pcha[/SIZE][/SIZE][/SIZE]:mad: [SIZE=3][SIZE=1][SIZE=2]Jest niesamowitym leniwcem, ale potrafi warknąć i pokazać uzębienie!!!!!![/SIZE][/SIZE][/SIZE]:diabloti: [SIZE=3][SIZE=1][SIZE=2] [/SIZE] [/SIZE][/SIZE] Quote
danka1234 Posted October 20, 2012 Author Posted October 20, 2012 Neosiu,wszystkiego najlepszego w 4 rocznicę w Twoim cudownym nowym domku. Nie warkol zbyt wiele i chowaj uzębienie. [IMG]http://produkty.animalia.pl/produkty/med/1_134_1231798836.jpg[/IMG] Quote
Sarunia-Niunia Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 [CENTER][B][COLOR=#00ff00]Neosiu Kochany, przesyłam Ci dużo, dużo "urodzinowych buziaczków:buzi::buzi::buzi: i urodzinowo i cieplusio Cię przytulam Smyku:calus::calus::calus:!!![/COLOR][/B] [IMG]http://www.stronka-agusi.pl/gify/images/845happy_birthday_rainbow_stronka-agusi.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
pajda67 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Bardzo dawno nas nie było. Pozdrawiamy wszystkich zaglądających.:lol: Ja Neosław mam się dobrze!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękujemy za życzonka.:loveu: Quote
Isadora7 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='pajda67']Bardzo dawno nas nie było. Pozdrawiamy wszystkich zaglądających.:lol: Ja Neosław mam się dobrze!!!!!!!!!!!!!!!! Dziękujemy za życzonka.:loveu:[/QUOTE] Witamy i pozdrawiamy Quote
Sarunia-Niunia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Tak, tak witamy, pozdrawiamy i przytulamy:) Quote
yunona Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 I my pozdrawiamy mocno :new-bday::tort::BIG: Quote
pajda67 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Dziękujemy ślicznie. Teraz siedzę przy kompie, mam luzik. Jaśnie Panowie leżą sobie razem- wieczory są ich.:lol: Quote
pajda67 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ale paniusia - nie leń sie i porzucaj mi trochę piłeczkę. Neoś oszalał, bawić mu się zachciało o 22.:crazyeye: A piłki to my mamy tylko b.twarde, bo inne znikają w paszczy Neosława w pięć minut. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='pajda67']Ale paniusia - nie leń sie i porzucaj mi trochę piłeczkę. Neoś oszalał, bawić mu się zachciało o 22.:crazyeye: A piłki to my mamy tylko b.twarde, bo inne znikają w paszczy Neosława w pięć minut.[/QUOTE] No co ciocia? 22-ga to całkiem cywilizowana pora na zabawy:evil_lol:... hihihi... Ściskam, miziam i całuję w czubek nochalka Neosia:loveu: i... życzę Wam dobrej zabawy;):eviltong::evil_lol:.... Quote
Isadora7 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 eeee tam 22 :) DOBRANOC ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Quote
danka1234 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='Isadora7']eeee tam 22 :) DOBRANOC ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡[/QUOTE] No tak co tam 22,4 rano to jest coś na jakim wspomagaczu jedziesz?;) Duzo buziaków dla Neosia. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [CENTER][COLOR=#339933][FONT=georgia][SIZE=5][I][B]W Mikołajki dla Neosia... Mikołajek... [/B][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR] [IMG]http://www.psplipiny.hejnet.pl/images/stories/mikoaj.png[/IMG] [/CENTER] Quote
pajda67 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 Dziękujemy Saruniu za Mikołajka. Wczoraj nawet nie zajrzałam.Byłam z lasą w Wawie w Centrum Kopernik. Świetnie się bawiliśmy, ale jestem strasznie przeziębiona. Neoś był sam cały dzionek w domu. Nic nie narozrabiał - jak zwykle. wieczorkiem, kiedy wróciłam padnięta, oczywiście zabawom nie było końca. Ten mój staruszeczek pędza jak młodziak, a pani wymięka. Pozdrawiamy mroźnie!!! Quote
Recommended Posts