Ziutka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 luka1 napisał(a): Prócz tego mieszkają ze mną trzy koty, 24 gołębie,dwie tarantule i 2 albo 3 dzieci własnych. Nie da sie więcej wyżywić :shake: I CZASAMI JESZCZE JA JAKO CZWARTE DZIECKO :evil_lol: :loveu: Quote
luka1 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 No ale ty jesteś niekłopotliwa :eviltong: Quote
luka1 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 i znowu nie zdążyłam :-(. Dzis byłam w schronisku. Lexusa nie ma - nie przeżył mrozów.:placz: Quote
Lionees Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Naprawdę nie włozyli do bud odrobiny słomy?:angryy: Piesku mogłeś żyć...dlaczego tak sie stało?:-(:-(:-([*]:-(:-(:-( Quote
Lionees Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 luka1 napisał(a): Kiedyś nie lubił obcech. szczekał i nawet pokazywał zęby - dzis błaga o głaskanie i prosi o wyjscie z boksu. Nie doczekałeś się swojego człowieka....:-( Quote
aganela Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 :-(:-(:-(:-(:-(:-(.................... [*] [*] Quote
luka1 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 bardzo lubiłam tego psiaka - tak bardzo chciał być z kimś :-( Quote
Ola164 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Lexusku... Dlaczego? Tyle zrobiłeś dla człowieka... Tyle dla jego miłości... Tyle zrobiłeś dla odrobiny uwagi... Miałeś być jamnikiem... Może gdybyś był jamnikiem ktoś teraz kochał by Cię? Może... Ale urosłeś... Za dużo... Też KTOŚ oddał Cię do azylu... Teraz może ma nowego pupila... Może nawet nie wie że mieszkasz w Krainie Tęczy? Ale my zawsze będziemy pamiętać... Lexusku na zawsze pozostaniesz w sercach Dogomaniaków... Śpij spokojnie... Quote
Ziutka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='ola164']lexusku... Dlaczego? Tyle zrobiłeś dla człowieka... Tyle dla jego miłości... Tyle zrobiłeś dla odrobiny uwagi... Miałeś być jamnikiem... Może gdybyś był jamnikiem ktoś teraz kochał by cię? Może... Ale urosłeś... Za dużo... Też ktoŚ oddał cię do azylu... Teraz może ma nowego pupila... Może nawet nie wie że mieszkasz w krainie tęczy? Ale my zawsze będziemy pamiętać... Lexusku na zawsze pozostaniesz w sercach dogomaniaków... Śpij spokojnie... :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts