pixie Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Poniedzialek z Reksiem...Towarzystwa szuka, oto juz je ma! i to sfery wysokie, a jakze gdybyscie mogli zobaczyc jak podobny do Ksiezniczki... moze uda mi sie fotke sunki wkleic, jakby z tych samych rodzicow, tylko ona nieco drobniejsza, ale umaszczenie IDENTICO! Quote
amikat Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 SUPER! Dziękuje dziewczyny!!! Bardzo bardzo! Quote
pixie Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 cos sie poprzestawialy daty...pokrecilo sie na dogo przez te przerwy jeste jeszcze dzisiaj mowi ze amikat pisala wczoraj a pisala dzisiaj kiedy ta karuzela techniczna sie skonczy kolego wyroznienie dostaniesz niebawem i trzymam kciuki! Księżniczka tez! Quote
maciaszek Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Pixie, kasa wpłynęła. Dzięki :loveu:. Allegro już wyróżnione. W tytule dodałam, ze to owczarek. Wiem... trochę to naciągane, ale więcej osób zaglądnie. Dodatkowo dałam aukcję na 2 tygodnie :). Quote
jusstyna85 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 trzymam kciuki,wyróżnienie na pewno zwiększa jego szanse... ja ostatnio pochodziłam sobie po allegro i tym dziale-dosłownie szok ile tam jest psiaków...naprawde ludzie mogą mieć dylemat... Quote
pixie Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ja kliknelam wczoraj w pierwszym poscie i pojawilo mi sie stare ogloszenie, czy to znaczy ze nowy link potrzebny do tego nowego czy oni podmieniaja, czy daja nowy numer...hmmm zupelnie nie znam sie na aukcjach... Quote
jusstyna85 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 nikt nie zagląda,ale pewnie ktoś myśli o nim.... Quote
maciaszek Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Allegro wyróżnione się skończyło. Cisza... Quote
amikat Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 kto pokocha starego przeciętniaka........ pewnie nikt.... Quote
BasiaD Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Takie psiulki właśnie potrafią najbardziej kochać! Podniosę Niunia, niech go domek zauważy! Quote
maciaszek Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Amikat, nie wiesz jaki on ma numer schroniskowy? Quote
jusstyna85 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Nie ma sie co oszukiwać...takie psiaki bez wyróżnienia na allegro nie mają szans :( giną w tłumie psiaków... Quote
maciaszek Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 jusstyna85 napisał(a):Nie ma sie co oszukiwać...takie psiaki bez wyróżnienia na allegro nie mają szans :( giną w tłumie psiaków...Reksio miał wyróżnione allegro. Odzew był zerowy :(. Quote
jusstyna85 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 maciaszek napisał(a):Reksio miał wyróżnione allegro. Odzew był zerowy :(. Wystaw zwykłą i porównaj ilość wchodzących osób na aukcje...samo sie wyklaruje;) Quote
maciaszek Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Wiem. Nie musisz mi takich rzeczy tłumaczyć... Quote
pixie Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Reksiu o nim wczoraj myslalam...i co psinko? wypatrujesz dobrego czlowieka? czy inne strony ogloszeniowe tez nalezy wznowic? pewnie kazda ma inny termin Reksiu:roll: trafisz na swojego czlowieka Maciaszek jesli uznasz ze jeszcze raz nalezy wyroznic aukcje, po tych porownaniach prosze daj mi znac... zapadl mi gleboko w serce ten psiak "braciszek" naszej Ksiezniczki Moze uda mi sie jej fotki dzis wstawic / ciagle mam z tym trudnosci/ byscie zobaczyli nieprawdopodobne podobienstwo Quote
amikat Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Proszę o wznowienie ogłoszeń! Nikt sie Reksiem nie zachwyca Quote
pixie Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Siostrzyczka Księzniczka pozdrawia Reksia czyz nie są do siebie podobni? Księżniczka to tez pies z działek tyle, że z warszawskiego Czerniakowa Widzę, ze powstaje rasa "działkowa" Quote
maciaszek Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 amikat napisał(a):Proszę o wznowienie ogłoszeń! Nikt sie Reksiem nie zachwycaAlegratka aktualna cały czas. Allegro wznowiłam, ale niewyróżnione. Quote
jusstyna85 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='pixie']Siostrzyczka Księzniczka pozdrawia Reksia czyz nie są do siebie podobni? Księżniczka to tez pies z działek tyle, że z warszawskiego Czerniakowa Widzę, ze powstaje rasa "działkowa" Podobna...miejmy nadzieje, że i ten wyląduje na kanapie... Quote
pixie Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 jusstyna85 napisał(a):Podobna...miejmy nadzieje, że i ten wyląduje na kanapie... czy jest jakis obserwator, czy cos sie dzieje na allegro? badz na innych, gdzie jest podglad? Reksiu Ksiezniczka przesyla Ci uklony...usmiechnij sie braciszku, myslimy o Tobie...psinko Quote
maciaszek Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 pixie napisał(a):czy jest jakis obserwator, czy cos sie dzieje na allegro? badz na innych, gdzie jest podglad?Cisza, przerażająca cisza... :( Quote
Recommended Posts