Weronia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Saba była własnością handlarza, który zajmował się hurtową sprzedażą psów (kierunek Niemcy). Niestety lub stety - odbiorcę psów zamknięto za machlojki, więc na psiaki nie było zbytu. Z 13 przeżyła tylko Saba i jeszcze jeden szczeniak. Reszta została zabita :placz: Po wyciągnięciu z koszmaru Sunia była zagłodzona i skrajnie zaniedbana :placz: Facet po prostu przestał psy karmić - skoro nie przynosiły mu kasy. Te już najsłabsze po prostu z tego co mówił Grzegorz - potopił :placz: 2 tyg temu Sonia przyjechała do Poznania do nowego domu.. Nie minęła doba,, dom postanowił się suczki pozbyć (bo była zbyt ruchliwa, zbiła lustro, itd..) Pojechala do drugiego domu w którym nie zgodzono się na sterylizację (Państwo wieśniactwo nie chce mieć.. wałacha w domu.. Pani urodziła 5 dzieci jedno po drugim i proszę jak pięknie sobie żyje!! ). Tak więc Sunia została porzucona już 3 razu... Zasługuje na odrobinę szczęścia!! :( Jest miłą suczką, przytulaśną, trochę boi się obcych.. Jest zupełnie zdrowa. Ma około 8 miesięcy. W pierwszym domu podobno nie chciała zaakceptować córki Państwa. Jednak w drugim domu, widziałam na własne oczy, bawiła się wsród dzieci. Do kotów też różnie.. Prosimy o pomoc w znalezieniu domu dla suczki kontakt: weronia 511 819 130 Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 No witaj biedulko.... Już podaję link na stronce Jumpera. Weroniu - gdzie ona jest teraz? Quote
Weronia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 makatka, pisałaś na watku Jumpera, że ktoś pytał o sunię na allegro... Quote
makatka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 A no pytał... mogę napisać do tej Pani. Quote
Weronia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 makatka napisał(a):A no pytał... mogę napisać do tej Pani. to napisz jeśli możesz.. możesz jej przesłać zdjęcia (z 1 postu) oraz informacje. Dzięki Quote
Ra_dunia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Weroniu - będziecie tą sunię sterylizować przed oddaniem? Quote
Sylwia K Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 jeśli chcecie to na forum amstaff-pittbull umieszczę to ogłoszenie Quote
Weronia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Ra_dunia napisał(a):Weroniu - będziecie tą sunię sterylizować przed oddaniem? tak. już niedługo będzie sterylizowana. Quote
Weronia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Sylwia K napisał(a):jeśli chcecie to na forum amstaff-pittbull umieszczę to ogłoszenie byłoby świetnie!! Dziękujemy Quote
Weronia Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 W górę Sabciu!!!!! Prosimy o ogłoszenia dla psiaka.. Quote
Tengusia Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 jestem i ciarki chodza mi po plecach :( taka mloda a tak wiele juz przeszla przeciez to dzieciak jeszcze :( gdzie sunia przebywa obecnie ??? Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jumpowi się poszczęściło chociaż z DT - a ona biedulka wciąż się tuła... :( Czy szukacie dla niej DT czy już ktoś małą przyjął? Quote
Weronia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Tengusia napisał(a):jestem i ciarki chodza mi po plecach :( taka mloda a tak wiele juz przeszla przeciez to dzieciak jeszcze :( gdzie sunia przebywa obecnie ??? strasznie dużo przeszła :( jest pod opieką Pogotowia i Straży dla Zwierząt. Quote
Weronia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Ra_dunia napisał(a):Jumpowi się poszczęściło chociaż z DT - a ona biedulka wciąż się tuła... :( Czy szukacie dla niej DT czy już ktoś małą przyjął? szukamy dt albo najlepiej ds... Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jasne, że DS najlepiej... Kto przygarnie kochana sunieczkę? Quote
Sylwia K Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=393580#393580 napisała w tytule, ze to mix, bo tak dla mnie wygląda. Quote
Weronia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='Sylwia K']http://amstaff-pitbull.cyberdusk.pl/viewtopic.php?p=393580#393580 napisała w tytule, ze to mix, bo tak dla mnie wygląda. Dzięki Sylwia :* Quote
Weronia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 w górę suniu!!!!!!!!! czy ktoś pomoże w ogłaszaniu??? Quote
Weronia Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 nikt się nie interesuje piękną Sabą??? :( Quote
Weronia Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Radunia, może ogłosisz ją gdzies, co? ja ją dałam na razie na adopcje.org ... Quote
Recommended Posts