Selenga Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Agusia ma obserwatora na allegro... Może tym razem.... to nie będzie analfabeta, który nie umie czytać :mad: Quote
tyciaNi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 no cóż obrazkowe społeczeństwo, a analfabetyzm w modzie - włatcy much robią swoje :eviltong: trzymam kciuki za pannę Quote
wanda szostek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 [quote name='Selenga']na razie odnowiłam jej znowu allegro tym razem "full wypas" [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=529904730"]Malutka,cichutka,skromniutka sunia po przejściach (529904730) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote] Selenga, czy do Allegro można wstawić link do filmiku? Może to by pomogło. Quote
tyciaNi Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 i jak czy jakieś wieści nowe? a do kiedy to Allegro? ;) Quote
Selenga Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='wanda szostek']Selenga, czy do Allegro można wstawić link do filmiku? Może to by pomogło.[/quote] Kurcze, znowu zapomniałam o filmiku. spróbuję coś wymodzić Na razie mała ma dalej obserwatora Allegro jest do soboty. Quote
wanda szostek Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Podnoszę Agusię i prośba do Selengi. Jako dziewczyna artystycznie uzdolniona, czy mogłabyś zajrzeć na przedostatnia stronę wątku [url=http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-oryginalna-kudlatka-pilnie-szuka-b-odpowiedzialnego-domku-siedlce-112932-new/]Piękna,oryginalna kudłatka pilnie szuka b.odpowiedzialnego domku/Siedlce - Strona 31 - Dogomania Forum[/url] i doradzić w jakim kolorze bandamka najlepiej by promowała Dajtusię. Zasiedzą się obie panny u mnie na amen. Quote
wanda szostek Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 ustaliłam dzisiaj z mężem, żeby przywiózł jutro Agusię do Siedlec. Nie bardzo chciał się zgodzić, że nie dam sobie rady. Wiem, że nie będzie to łatwo i duże obciążenie dla mnie, ale gdyby domek się trafił, to trzeba ja więcej z miastem oswoić Quote
Selenga Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='wanda szostek']Podnoszę Agusię i prośba do Selengi. Jako dziewczyna artystycznie uzdolniona, czy mogłabyś zajrzeć na przedostatnia stronę wątku [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekna-oryginalna-kudlatka-pilnie-szuka-b-odpowiedzialnego-domku-siedlce-112932-new/"]Piękna,oryginalna kudłatka pilnie szuka b.odpowiedzialnego domku/Siedlce - Strona 31 - Dogomania Forum[/URL] i doradzić w jakim kolorze bandamka najlepiej by promowała Dajtusię. Zasiedzą się obie panny u mnie na amen.[/quote] Zajrzałam i odpisałam :) Quote
wanda szostek Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 [quote name='tyciaNi']czyli Agusia u Ciebie Wanda ;)[/quote] Od dzisiaj tak. Żebyście widziały jak sąsiedzi na mnie patrzyli jak po południu wyprowadziłam czwórkę. Będę pewnie musiała dzielić po dwa. Quote
tyciaNi Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='wanda szostek']Od dzisiaj tak. Żebyście widziały jak sąsiedzi na mnie patrzyli jak po południu wyprowadziłam czwórkę. Będę pewnie musiała dzielić po dwa.[/quote] no wiem coś na ten temat, patrzą jak na oszołoma, mniej bys zwróciła uwagę wychodząć w czarnych lakierowanych szpilkach,w mini z wystającym tyłkiem na mróz i tipsami na pół metra :evil_lol: Quote
wanda szostek Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Agusia super grzeczna. Wyjątkowa delikatność i przylepka. Odezwała się Pani z Jabłonnej Lackiej k/ Sokołowa. Powiedziała, że chce po Agusie przyjechać po niedzieli. Pomóżcie znaleźć kogoś do sprawdzenia domu. Quote
wanda szostek Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Czy ktoś z Was może mi pomóc. Chodzi o sprawdzenie domku w Jabłonnej Lackiej. Sprawa bardzo pilna, bo dom chce po nią przyjechać po niedzieli.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=DarkRed]Ja nie mam takiego połączenia, żeby potem był powrotny[/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
żabusia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Pani Wandziu, jak nikt się nie zgłosi, mogłabym pojechać ale dopiero w poniedziałek i w sekrecie przed swoim domownikiem. Co prawda nigdy tego wcześniej nie robiłam ale sądzę, że sobie poradzę. Proszę mi dać znać w week-end sms-em (!) czy sprawa aktualna. Quote
żabusia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Oczywiście przed południem, czyli wzięłabym wolne w pracy. Proszę się zatem dowiedzieć czy będzie ktoś w domu. Quote
tyciaNi Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ojej to wspaniale że szykuje się ciepły własny dom dla malej ;) Quote
wanda szostek Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='żabusia']Pani Wandziu, jak nikt się nie zgłosi, mogłabym pojechać ale dopiero w poniedziałek i w sekrecie przed swoim domownikiem. Co prawda nigdy tego wcześniej nie robiłam ale sądzę, że sobie poradzę. Proszę mi dać znać w week-end sms-em (!) czy sprawa aktualna.[/quote] Dzięki to już jak nikogo nie znajdę. Szkoda, że nie masz Skypa. Powiedziałabym Ci co już wiem Quote
wanda szostek Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [quote name='tyciaNi']ojej to wspaniale że szykuje się ciepły własny dom dla malej ;)[/quote] Do końca to nigdy nic nie wiadomo. Ja jestem bardzo nieufna i gadane mi przez telefon nie wystarcza. Agusia to taki kochany piesio, że z wyrzutów sumienia bym się nie wygrzebała gdyby okazało się coś nie tak. Quote
wanda szostek Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 [CENTER][SIZE=4][COLOR=DarkRed]Czy ktoś z Was może mi pomóc. Chodzi o sprawdzenie domku w Jabłonnej Lackiej. Sprawa bardzo pilna, bo dom chce po nią przyjechać po niedzieli.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=DarkRed]Ja nie mam takiego połączenia, żeby potem był powrotny[/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
Selenga Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Pomóc niestety nie mogę, ale mogę powiedzieć, że Agusia ma na allegro 2 obserwatorów Quote
tyciaNi Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 :diabloti: i :multi: ale cicho sza.....;) Quote
wanda szostek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 Podnoszę. Sprawdzenie domku konieczne. Nie oddam psa bez tego. Kto może pomóc? Quote
wanda szostek Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 [quote name='Selenga']Pomóc niestety nie mogę, ale mogę powiedzieć, że Agusia ma na allegro 2 obserwatorów[/quote] To może jakiś inny domek się pojawi. Zobaczymy. Quote
wanda szostek Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Agusia jest cudowna, cichutka, grzeczniutka i spragniona pieszczot. Chodzi bardzo ładnie na smyczy nie ciągnie. Idzie najczęściej z tyłu za nogą, albo obok mnie. Apetyt ma dobry. Jej miseczka zawsze jest pusta. To cudowny piesek. Cały czas jestem, pod jej urokiem. Chciałabym, aby znalazła dom, który ją tak pokocha jak ja ją pokochałam. Quote
Recommended Posts