Jump to content
Dogomania

Denar po 2 latach w DT...trzymajcie kciuki za znalezienie DS. ma dom

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

(*) :(((
Dukaciku nie miałeś nawet szans .. pewnie sam, niezauważony, nie trafiłeś na szczęście.. Odszedłeś tak tragicznie.. Teraz będzie już tylko lepiej..

Posted

Wybaczcie, że się powtarzam.. z wątku Albiego, ale:

TO może czas najwyższy cioteczce Słomce pomóc? :cool3:

Jakieś ogłoszonko do gazety, może allegro?
Jeszcze jakieś propozycje? (gdzie można jeszcze "porozwieszać" Denarka?)

Trzeba się zebrać wspólnymi siłami i działać... Nim może być za późno ...

Posted

no przydalo by się , tylko kto to ma robic :roll: MagYa^^ jesli masz mozliwosc porob plakaty z Albusiem , Denarem i jeszcze paroma innymi psami i powywieszaj tam gdzie mozna, wroclawiaki to za bardzo nie mialby jeszcze plakatow, a moze warto sprobowac. Negri ty mu allegro robilas - moglabys wrzucic link do ogloszenia? ja sie poczestowalam banerkiem

Posted

dziewczyny nie zamartwiajcie sie o Denarka, bo on chyba na pocz. kwietnia pojedzie do dt w Niemczech wynalezionego przez Reksiu.....:lol:

napisalam do Niej zeby sama oglosila te dobre wiesci...ale chyba akurat jest z dala od komputera...
a mnie juz jezor swierzbi, zeby te dobre wiadomosci przekazac....:eviltong::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

pojechal! jest juz w dt.
Cudowna Pani... mysli o dluzszej wspolpracy z nami jak wyadoptuje Chappi, Denarka i Daisy
mam fotki ale nie mam czasu ich wstawic dzisiaj....:shake:

• 3 weeks later...
Posted

monika083 napisał(a):
szkoda ,ze to tylko dt ale i tak ma teraz pewnie wieksze szanse na ds:loveu:
a w jakim miescie jest Denarek ??

Wlasnie bardzo dobrze ze jest w DT. Dzis dostalam nowe wiadomosci od kobiety o psach, i pisze ze najwiecej roboty ma z Denarkiem. Wlasnie uczy go grzecznie chodzic na smyczy, bo on tego wogole niepotrafi, i ciagnie jak wsciekly caly czas. Pozatym przestawia psy, i Chappi juz mial rane na glowie przez niego.
Gdyby poszedl odrazu do DS, byc moze ludzie by sobie z jego zachowaniem nieporadzili.