JustynaM. Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Melduje się na wątku i ruszam do produkcji ogłoszeń:loveu: Quote
JustynaM. Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 ogloszenia Denar Kupi� Psa - Gie�da zwierz�t domowych :: Szczeg�y og�oszenia Denar to niewielki pies z ogromnym sercem. - Ogłoszenia - Darmowe ogłoszenia, zwierzęta, zdjęcia naszych pupili Denar to niewielki pies z ogromnym sercem. : Og�oszenie w Dwukropek.pl czworonogi - Ogłoszenia - Psy - Denar to niewielki pies z ogromnym sercem Denar to niewielki pies z ogromnym sercem. / Oferty :: ŚwiatPrzyrody.pl - zwierzęta przyroda fauna ssaki zdjęcia zwierząt filmy o zwierzętach dzikie zwierzęta Schronisko 24h - Denar mały pies Denar to niewielki pies z ogromnym sercem. - Wrocław Prezentacja Zwierzaka Denar to niewielki pies z ogromnym sercem. : JustynaM. : Oddam : Adopcja zwierząt, kupię, sprzedam, oddam, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Denar to niewielki pies z ogromnym sercem. - wroclawiak.pl Ogłoszenie Denar to niewielki pies z ogromnym sercem. we Wrocławiu Wrocław - Adsy.pl denar to niewielki pies z ogromnym sercem. / Wroclaw /ca�y kraj /www.rozglos.net/ogloszenia/ogloszenie-50954-denar-to-niewielki-pies-z-ogromnym-sercem-.html NA RAZIE TO TYLE Quote
Koperek Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Niestety DENAREK nie wyszedł dzisiaj do mnie i ze zdjęć wielka doopa:shake: Jemu podobnie, jak Norce bardzo ciężko zrobić foty, bo cały czas w środku! Quote
Neris Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Martwi mnie to, że nie wyszedł do Koperka, oby to nie był zły znak... Quote
Slomka22 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Mam nadzieje, ze tylko pogoda go zdolowala... Quote
JustynaM. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 i ja się martwię o Denara ,czekam w napięciu na jakieś wieści Quote
JustynaM. Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Cioteczki ponieważ nie będzie mnie od zaraz do 29-ego skalam wam tu życzenia Kiedy w Betlejem rodzi się Dziecię, radość przynosi wszystkim na świecie. Niech wraz z Bożą Dzieciną dni szczęśliwe przypłyną, a pokój jak gwiazdka niech świeci. Mnóstwa prezentów pod zieloną choinką, pyszności na wigilijnym stole, wspaniałej rodzinnej atmosfery, wypełnionej melodią staropolskich kolęd, a także wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Justyna z mama i zwierzaczkami Quote
Slomka22 Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 Denarku mam nadzieje, ze cud swiat Bozego Narodzenia zdarzy sie rowniez dla Ciebie i znajdziesz swoj odpowiedzialny domek To właśnie tego wieczoru, gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze, przy stołach są miejsca dla obcych, bo nikt być samotny nie może. To właśnie tego wieczoru, gdy wiatr zimny śniegiem dmucha, w serca złamane i smutne po cichu wstępuje otucha. To właśnie tego wieczoru zło ze wstydu umiera, widząc, jak silna i piękna jest Miłość, gdy pięści rozwiera. To właśnie tego wieczoru, od bardzo wielu wieków, pod dachem tkliwej kolędy Bóg rodzi się w człowieku. " Quote
Neris Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Oj, zapomniałam o Denarku na parę dni... Quote
Recommended Posts