Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

806/08

7 lat, suczka, średnia. Bardzo przestraszona pobytem w schronisku. Widać, że tęskni za właścicielem. Miła, grzeczna i pogodna
(Kikou napisała: z tym opisem sie nie zgadzam.. to jest pies dziki , wylekniony, nieznajacy swiata, bojacy sie wszystkiego.. o tyle dobrze,ze ze strachu nie okazuje agresji.Jak wyprowadzilam sunie na spacer to myslalam ze zaraz dostanie zawalu na zasadzie " o rany, swiat":-( ).Sunia dostala od Agnieszki imie Christa

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='xmartix']to jaka ona naprawdę jest?
bo nie mozna sie zorientowac z opisu podanego :roll:

zbytnio sie tu nie odzywam ...bo ja tej suni w ogóle nie kojarzę...chyba nawet jej nie widziałam....

ale z opisu Agnieszki wynika, że to jest psina która właśnie potrzebowałaby żeby z nią powychodzić...oswajać...socjalizować....

Posted

xmartix napisał(a):
ok, zapisalam nr schroniskowy, w pn pójdę zobaczę czy jest i wyjdę na spacerek (jak dadzą)

To ja czekam na informacje - zmodyfikuje troche ogloszenia i zrobimy jej reklame :evil_lol: w necie i gazecie ;)

Posted

xmartix napisał(a):
aha, ale ja nie mam aparatu fotogr (zepsuł się) więc zdjęć nie będzie nowych :roll:
ale napiszę jak sie zachowuje przynajmniej :cool3:

nie ma sprawy - sprobuje ja opfocic jak ktoregos razu bede z wizyta w schronie

Posted

więc była u Christy, jest mniejsza niż na zdjęciach, taka do kolana
nie wyszłam z nią na spacer ponieważ 14:30 to za późno (tak mi powiedziala pani w schronie), i ta pani powiedziala ze to bardzo dziki pies i ze wychodzenie 1 w tyg na spacer to za malo i ze w ten sposob sie nie ssocjalizuje psa, trezba by bylo wychodzic z nia niemal codziennie na krótkie spacery

Posted

.....dlaczego czesto mam wrazenie, ze kazda rozmowa z Paniami z biura to taka troche kloda pod nogi...

oczywiscie, ze trzebaby codziennie....ale lepiej chyba 2 razy w tygodniu niz zero razy w dwa lata

Posted

nie, nie jestem wolontariuszką i nie chcę być (pomagam kiedy mogę i pomagam Demi z TOZu najbardziej, nie plączę się w jakieś związki ze schronem ani organizacjami) :cool3:

pomagam psinkom jak mogę i kiedy mogę

Posted

GoskaGoska napisał(a):
bo im sié w schronie nie chce psa w boksu wyciágac :mad: xmartix a ty oficjalnie jestes wolontariuszká, moze wtedy bardziej przyjaznie by byli d Ciebie ustosunkowani?

ta rozmowa była ok, w porządku i jak najbardziej pani zgodziła się żebym wyprowadzała psy, lecz gdy powiedziałam że mam wybranego to już trochę zaczęła ta miła rozmowa się psuć, tzn zaczęło się "ALE" itp