xmartix Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 padał deszcz, więc nie byłam, ale dziś mam być cioteczki prypomnijcie Krysia ma ogłoszonka? Quote
xmartix Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Christa została wysterylizowana, bo ktoś kto do niej tez czasem przychodzi mówił że kroi się jej domek wyprowadziłam ją w szelkach i spanikowała w związku z tym, właściwie dużo się nie nachodziłyśmy bo Christa czuła się źle w tych szelkach, to spokojniejsza była jak miała petlę na szyi, zamiast obroży:roll: ogólnie dalej nie ma reakcji pozytywnej na człowieka, chowa się gdy chce się ją wyprowadzić, boi się bidulka Quote
kikou Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 mała kropla drąży skałę... to dopiero początki.... nie wiem zbytnio jak z ogłoszeniami u niej... ale swoja drogą jak ją, biedulę ogłaszać.... tak trudno znaleźć domy dla miłych kundelków...a co dopiero dla takiej dzikuski, z którą trzeba się wysilić i pracować.....:shake: Quote
Slomka22 Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Czy Christa siedzi sama w boksie, bo jak tak to sie dizs widzialysmy - taka byla smutna... Quote
xmartix Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Slomka22 napisał(a):Czy Christa siedzi sama w boksie, bo jak tak to sie dizs widzialysmy - taka byla smutna... ona po sterylce byla razem z jakąś małą suczką koło bernardynów w kojcu przy wejsciu do schronu Quote
xmartix Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Christo nei byłam dziś u Ciebie i nie będę jutro, ale w czwartek na pewno Christa ma ogłoszenia w ogóle? ale chyba nie opłaca się robić skoro nie jest zsocjalizowana? Quote
Slomka22 Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Christo [img]http://www.cosgan.de/images/midi/muede/d025.gif[/img] Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 czyli dzis Christa bedzie spacerowac :) Quote
viverna Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 jeju ja ją widziałam....w schronie jak jeszcze była w boksie i nie podchodziła w ogóle do ludzi :( Quote
xmartix Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 dziewczyny Christy nie ma juz w schronie, zabrała ja podobno osoba która tam kiedys mówiła coś o domku dla niej Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 to teraz trzeba sie jakos dowiedziec czy domek dobry Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 GoskaGoska napisał(a):kurcze chcialby sie cieszyc , ale.... nie wiem co z nia stalo sie naprawdę tez chcialabym ale chyba bedziemy musialy poczekac na kikou lub kopra bo ja leze chora w lozku :( i tez nic nie wiedzialam Quote
GoskaGoska Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 kurcze chcialby sie cieszyc , ale.... nie wiem co z nia stalo sie naprawdę Quote
xmartix Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 CHrista była specjalnie dlatego sterylizowana, jakies panie ktore ja wyprowadzaly co jakis czas podobno znalazly dlla niej domek :roll: ja nie mam takich kontaktow w schronie zeby wypytywac o szczegóły może jakies ciotki podpytają Quote
GoskaGoska Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 no to super , ze kolejna psinka znalazla domek i wiecej ciotek tym wiecej pieskow ma szanse na domki Quote
Slomka22 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 To co trzeba przeniesc watek do dzialu Znalazly dom :):evil_lol: Quote
Recommended Posts