Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Christa została wysterylizowana, bo ktoś kto do niej tez czasem przychodzi mówił że kroi się jej domek
wyprowadziłam ją w szelkach i spanikowała w związku z tym, właściwie dużo się nie nachodziłyśmy bo Christa czuła się źle w tych szelkach, to spokojniejsza była jak miała petlę na szyi, zamiast obroży:roll:
ogólnie dalej nie ma reakcji pozytywnej na człowieka, chowa się gdy chce się ją wyprowadzić, boi się bidulka

Posted

mała kropla drąży skałę...
to dopiero początki....

nie wiem zbytnio jak z ogłoszeniami u niej...
ale swoja drogą jak ją, biedulę ogłaszać.... tak trudno znaleźć domy dla miłych kundelków...a co dopiero dla takiej dzikuski, z którą trzeba się wysilić i pracować.....:shake:

Posted

Slomka22 napisał(a):
Czy Christa siedzi sama w boksie, bo jak tak to sie dizs widzialysmy - taka byla smutna...

ona po sterylce byla razem z jakąś małą suczką koło bernardynów w kojcu przy wejsciu do schronu

Posted

Christo nei byłam dziś u Ciebie i nie będę jutro, ale w czwartek na pewno

Christa ma ogłoszenia w ogóle? ale chyba nie opłaca się robić skoro nie jest zsocjalizowana?

Posted

GoskaGoska napisał(a):
kurcze chcialby sie cieszyc , ale.... nie wiem co z nia stalo sie naprawdę

tez chcialabym ale chyba bedziemy musialy poczekac na kikou lub kopra bo ja leze chora w lozku :( i tez nic nie wiedzialam

Posted

CHrista była specjalnie dlatego sterylizowana, jakies panie ktore ja wyprowadzaly co jakis czas podobno znalazly dlla niej domek

:roll: ja nie mam takich kontaktow w schronie zeby wypytywac o szczegóły
może jakies ciotki podpytają