kikou Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 tam naprawde to tam jest bardzo trudno dla osób innych niż te akceptowane przez biuro jak dwie Agi i Kinga.... do reszty odnoszą sie z wielką rezerwą... mnie ostatnio jak byłam doprowadziły do płaczu z nerwów.... Quote
Slomka22 Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 ja pewnych zachowan nigdy nie zrozumiem. :mad: Xmartix dziekuje z gory w imieniu Christy :loveu: Quote
xmartix Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 xmartix napisał(a):to co, działamy z Christą (2 razy w tyg moze być?) ?? ??....... starczy 2 razy w tyg? Quote
GoskaGoska Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ja tez jestem zdania , ze lepiej 2 w tyg niz wogole, oby tylko ci dali zgode na to. Quote
Fredzia:) Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ?liczna Christa szuka domu - og?oszenie w Rozg?os.net - DODAJ OG?OSZENIE - ZA DARMO, BEZ REJESTRACJI! - motoryzacja, nieruchomo?ci, praca, og?oszenia drobne i anonse Quote
Fredzia:) Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 http://wroclaw.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/236813-prosze_tylko_o_domek_i_pana.html Quote
xmartix Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 mialabym dzis ale nie zdazylabym do pracy, jutro bede na bank to Wam wszystko napisze popoludniu po pracy Quote
Fredzia:) Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 jak ja byłam w schronisku pytac o zgode to pani była bardzo miła mam nadzieje ze do soboty sie nie rozmysli ale my juz tam bylsmy z 4 razy przywozic koce i karmy to moze dlatego, pytalam sie o dropsa u nich ma na imie ciapek i pani byla bardzo zadowolona. no nic zobaczymy w sobote. Quote
xmartix Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 byłam u Christy, jakieś osoby z nią podobno wychodzą jeszcze i powiedzialy ze chyba domek sie dla niej szykuje, one nazywają ją Megi... suczka wyciagnieta z boksu bardzo wystraszona, chce uciekac wszedzie, nie zauwaza czlowieka i to ze jest na smyczy, po jakims czasie uspokoila sie i wachala trawkę, ale kazdy moment kiedy chcialam ja delikatnie poglaskac konczyl sie strachem i tym ze kuliła się od razu, zachowywala sie tak jakby mnie nie bylo, nie reaguje na wolanie itd Quote
Fredzia:) Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 moze z czasem przekona sie do człowieka. Quote
xmartix Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 dziś też byłam, porobiłam zdjecia, zaraz wrzucę, oczywiście komórką więc duże nie będą weszłam w układ z pewnym panem co do wyprowadzania Litwinki (bo tak na nią mówią w schronisku) Quote
Fredzia:) Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 szkoda że ja moge tylko w weekendy, niestety praca mi nie pozwala w tyg ale weekendy wykorzystam maksymalnie porobie zdiecia psiakom postaram sie dowiedziec jak najwiecej o nich jezeli personel na to pozwoli. Quote
Slomka22 Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Piekna Christa :) podczas polskiej zlotej jesieni :) Quote
Fredzia:) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 xmartix napisał(a):a możesz porobić zdjęcia tej jamnisi?? oczywiście, że tak:) tylko jej numer potrzebuje albo gdzie obecnie przebywa. Quote
Fredzia:) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 bede jutro w schronisku z chlopakiem wiec jak sie uda to wezmiemy dawa pieski na spacer takie ktore nie beda ze soba w konflikcie kazdy sie zajmie swoim i pieski na tym skorzystaja. Quote
Fredzia:) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 xmartix napisał(a):dziś też byłam, porobiłam zdjecia, zaraz wrzucę, oczywiście komórką więc duże nie będą weszłam w układ z pewnym panem co do wyprowadzania Litwinki (bo tak na nią mówią w schronisku) zdradz ten układ:cool3: moze i mnie sie uda:eviltong: Quote
xmartix Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 hehehe, to się nazywa tzw. współpraca, chodzi o wyprowadzanie piesków w kazdym razie, zeby Christe wziąć na spacer trzeba obrożę 2-gą kupić i smycz wziąc, Fredzia gdzie mieszkasz? może bym podrzuciła Ci smyczke gdzieś z rana? Christa jest w boksie 39, powiedzcie, że chcecie wyprowadzić LITWINKĘ (od razu będą wiedzieć która to) Quote
Fredzia:) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 z obrozami damy rade mam swoje dwa wiec cos sie znajdzie napewno:) Quote
Slomka22 Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 no to Christa jutro troche atrakcji cie czeka Quote
Recommended Posts