zmora0 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Szkoda :( Bari, hop w górę. Może ktoś cię wypatrzy! Quote
Gdusia Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Zaraz zadzwonie do kuzyna i sie zapytam ... Kuzynowi zalezy na duzym psiaku, ktory lubi dzieci a niewiadomo jak to jest u Barego.... Quote
snuszak Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Bari, pies zagadka bo taki piękny a nadal czeka, dziwne to :crazyeye: oby to czekanie było wynagrodzone najlepszym domkiem po słońcem! Quote
Lilmo Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Wczoraj dostałam maila z zapytaniem ile kosztuje Bari :shake: Napisałam, że to psiak przebywający w schronisku i pobierana jest jedynie opłata adopcyjna i... cisza. Może i lepiej, bo mail brzmiał dziwnie. Quote
Gdusia Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Bari powinien trafic do odpowiedniego domku... Mam nadziieje ze niedlugo sie taki znajdzie :) Quote
Gdusia Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Podnosimy :) Dsiaj nasz Bari biegal na wybiegu jak szalony :D , za wszelka cene chcial mi z reki wyrwac patyk a jak juz mu to sie udalo to uciekal :D Quote
PaulinaT Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Super! Taki psiak jak on to ruchu potrzebuje... o Panu i Domku nie mówiąc... :shake: Quote
supergoga Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Bari naucza - smarkacza... I dla mnie zdjęcie - hot miesiąca. Popłakałam się - wsprenaie się bezdomnych, niczyich zwierząt. To jest po prostu walące na kolana. Quote
Gdusia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Zdjecia sa super:loveu: Nasz kochany Bari niestety nadal czeka Quote
Lilmo Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Nie mogę zrozumieć tego, dlaczego Bari wciąż jest w schronisku :shake: Przecież to taki piękny pies o nietypowej urodzie i zapewne wspaniałym charakterze. Quote
ketunia Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='supergoga'] To zdjęcie jest piękne. Rozczula bardzo. Czy kiedyś nastanie taki dzień, gdzie wszystkie zwierzaki będą szcześliwe. Barusiu gdzie ten domek? Quote
Lilmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Gdusia napisał(a):Podnosimy :loveu: I jeszcze raz :multi: Quote
Caragh Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 wbaczcie, nie doczytalam jeszcze :oops: Ale takie pytanko: Psinka jest w DT czy w schronie?? Quote
Lilmo Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Caragh napisał(a):wbaczcie, nie doczytalam jeszcze :oops: Ale takie pytanko: Psinka jest w DT czy w schronie?? Niestety w schronie. Quote
supergoga Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Powiedzmy że jest w takim schronie, gdzie jest socjalizacja (co widać na fotach), dobra opieka i kochający ludzie. Ale fakt, to jest schronisko, albo raczej przytulisko. Dzisiaj był kolejny telefon, nawet logiczny w sprawie psiaka. Ponieważ Pawła nie będzie od czwartku do poniedziałku, Pan ma skontaktować się w poniedziałek, przyujechać, zabrac psa na spacer i poznać. Pan ma sunię łagodną, dlatego oczywiście za pełną aprobatą Pana przed ewentualnym wyjazdem kastracja. Oby to był ten dom. OBY - on tak długo już czeka. Quote
Caragh Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No to trzymam kciuki, ze domek okazal sie tym jedynym :thumbs: Quote
Lilmo Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No to trzymamy kciuki z całych sił! Boję się za wcześnie cieszyć, więc biorę wielki oddech i czekam z niecierpliwością na poniedziałek. Quote
Gdusia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 My z Asia mamy byc w piatek popoludniu w schronie wiec jesli pan chce moze przyjechac w piatek :) Trzymam bardzo mocno kciuki za mojego ulubienca to naprawde wspanialy pies a tak dlugo czeka:( Quote
Lilmo Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Przypominam o trzymaniu jutro kciuków za Bariego! To może być jego wielki dzień! Quote
Gdusia Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 I wiadomo cos ?? Tak bardzo bym chciala aby Bari poszedl do domku Quote
Recommended Posts