Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj dostałam maila z zapytaniem ile kosztuje Bari :shake: Napisałam, że to psiak przebywający w schronisku i pobierana jest jedynie opłata adopcyjna i... cisza. Może i lepiej, bo mail brzmiał dziwnie.

Posted

Nie mogę zrozumieć tego, dlaczego Bari wciąż jest w schronisku :shake: Przecież to taki piękny pies o nietypowej urodzie i zapewne wspaniałym charakterze.

Posted

[quote name='supergoga']

To zdjęcie jest piękne. Rozczula bardzo. Czy kiedyś nastanie taki dzień, gdzie wszystkie zwierzaki będą szcześliwe.
Barusiu gdzie ten domek?

Posted

Powiedzmy że jest w takim schronie, gdzie jest socjalizacja (co widać na fotach), dobra opieka i kochający ludzie.
Ale fakt, to jest schronisko, albo raczej przytulisko.

Dzisiaj był kolejny telefon, nawet logiczny w sprawie psiaka. Ponieważ Pawła nie będzie od czwartku do poniedziałku, Pan ma skontaktować się w poniedziałek, przyujechać, zabrac psa na spacer i poznać. Pan ma sunię łagodną, dlatego oczywiście za pełną aprobatą Pana przed ewentualnym wyjazdem kastracja.
Oby to był ten dom. OBY - on tak długo już czeka.

Posted

My z Asia mamy byc w piatek popoludniu w schronie wiec jesli pan chce moze przyjechac w piatek :) Trzymam bardzo mocno kciuki za mojego ulubienca to naprawde wspanialy pies a tak dlugo czeka:(