Admin Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Zielonogorski oddzial organizuje w przyszlym roku druga wystawe - tym razem na wiosne w Osrodku Sportu w Drzonkowie. Pelne informacje pojawia sie juz wkrotce na stronie oddzialu: [url=http://zkwp.zgora.pl/wystawy.html]ZKwP Zielona Gora[/url] Quote
jefta Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Chodzi o ten [url]http://drzonkow.pl/[/url] D[B]rz[/B]onków? Jeśli tak to ja się wybieram-super miejsce na wystawę :multi: Quote
Margo Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='jefta']Chodzi o ten [URL]http://drzonkow.pl/[/URL] Drzonków? Jeśli tak to ja się wybieram-super miejsce na wystawę :multi:[/quote] Zgadza sie.... :razz: Quote
AnetaW Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 He, he... może i my się pojawimy + odwiedziny w zkj drzonków... warte przemyślenia :cool3: Quote
misiaczek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='jefta']Chodzi o ten [URL]http://drzonkow.pl/[/URL] D[B]rz[/B]onków? Jeśli tak to ja się wybieram-super miejsce na wystawę :multi:[/quote] To zapraszamy ;) Quote
Marchewkowy Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 może my? ale może mi ktoś dokładniej opisać teren wystawy? Quote
aga616 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 kurde daleko ale chciałabym pojechać ze względu na miejsce wystawy;)pożyjemy, zobaczymy... Quote
figazmakiem Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 sobota: II, III, IV, VII, IX niedziela: I, V, VI, VIII, X Proponowana obsada sędziowska: [B]Grupa I[/B] Mieczysław Gątkowski Jadwiga Niciewicz Paweł Szemraj [B]Grupa II[/B] Maria Bruska Iwona Matuszewska Jerzy Mrugasiewicz Jadwiga Niciewicz [B]Grupa III[/B] Marlena Jakubowska Magdalena Świętoń Dorota Witkowska [B]Grupa IV[/B] Andrzej Brabletz [B]Grupa V[/B] Leos Jancik (CZ) [B]Grupa VI[/B] Andrzej Brabletz [B]Grupa VII[/B] Andrzej Brabletz [B]Grupa VIII[/B] Maciej Kozber Magdalena Świętoń [B]Grupa IX[/B] Leos Jancik (CZ) Maciej Kozber Beata Matławska Paweł Szemraj [B]Grupa X[/B] Jerzy Mrugasiewicz [B]Młody Prezenter[/B] sobota: Dorota Witkowska niedziela: Maria Bruska Quote
Elitesse Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 oo poczekam na rozpiske w rasach ale jak dobrze typuje to superowa sedzine nam dadza :multi: Quote
Natali@ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 My będziemy na 100 %. Do Drzonkowa mamy rzut beretem, super miejsce, niczego sobie sędzia, więc dlaczego nie? :D Doczekać się nie mogę :lol: Quote
sylrwia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Mam pytanie o miejsce ringów. Czy mozna gdzies zobaczyc na fotce jak wyglada budynek gdzie beda ringi? Quote
Natali@ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 To jest chyba pierwsza w ogóle wystawa w Drzonkowie, także wydaje mi się, że jeszcze nikt tego nie wie ;) Ale być może się mylę. P.S. To jest strona miasta Drzonków: [url]www.drzonkow.pl[/url] Quote
sylrwia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Natali@ wiem, że pierwsza wystawa i mnie interesuje właśnie, dlatego zapytuje tutaj bo wiem, że osoby z oddziału tu zaglądają a oni to raczej się orientują:p albo przynajmniej powinni. Quote
Darvin Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 jak by ktoś widział że można się już zapisywać to niech da jakiś znak dymny ;) Quote
Natali@ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Sylrwia, już rozumiem. W sumie też jestem ciekawa ;) Darvin, ja na stronę wchodzę codziennie z nadzieją, że już informacje są, także jakby co, to powiadomię ;) Nawet e-maila już wysłałam, ale zero odzewu. Quote
sylrwia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Natali@ myślę, żejak wyślesz pocztą to na pewno przyjmą teraz po prostu mają świąteczne wolne. Quote
Natali@ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Sylrwio, ależ ja e-miala wysłałam kilka dobrych miesięcy temu z pytaniem, jaki jest proponowany sędzia na grupę VIII (konkretniej na golden retrievery). Zero odzewu. Być może zdradzić tego nie mogli, ale przynajmniej wypadałoby odpisać, że dowiem się w swoim czasie ;) Podejrzewam, że będę w przyszłym tygodniu w Zielonej Górze, także mogę do ZK wstąpić, i podpytać ;) Ostatecznie pojechać do Drzonkowa, i zobaczyć :razz: Quote
Marchewkowy Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Mnie też bardzo interesuje to gdzie konkretnie będzie ta wystawa. No i ciekawa jestem jak będzie z miejscem...pierwsyz raz tam wystawa więc nic nie wiadomo... nie mogę się doczekać rozpiski sędziów na rasy Quote
sylrwia Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Natali@ no to nieźle.:evil_lol: Myślałam, że teraz jakoś słałaś. Quote
Natali@ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Otóż właśnie nie :lol: No cóż, może im się gdzieś zagubił mój list :shake: A co do miejsca wystawy, postaram się w przyszłym tygodniu pojechać i zobaczyć, jak wszystko wygląda. Quote
Natali@ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Mam taką sprawę. Może wie ktoś, który sędzia dokładnie będzie sędziował VIII grupę? Quote
Admin Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Na stronie pojawily sie wreszcie szczegolowe informacje. Ruszyl tez internetowy formularz... [url=http://zkwp.zgora.pl/wystawa/wdz-pl.html]ZKwP Zielona Gora[/url] Quote
Darvin Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 jak by ktoś z Was próbował wejść przez stronę związku na rejestracje psa online uważajcie bo jest tam jakiś błąd i jak się chce wejść na szczegóły wystawy w Drzonkowie to "wrzuca" nas na stronę wystawy w Zielonej Górze we wrześniu.... chyba że problem tylko u mnie występuje, a próbowałem z 4 komputerów wchodzić Quote
Natali@ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Natali@']Mam taką sprawę. Może wie ktoś, który sędzia dokładnie będzie sędziował VIII grupę?[/quote] Już wiem ;-) Quote
Recommended Posts