Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co nikt nie odwiedził, co nikt nie odwiedził:mad:
Byłam , wymiziałam, kierowniczka zna najlepsze zacienione miejsca w schronisku, jej ulubione kałuże powysychały....:shake:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Co nikt nie odwiedził, co nikt nie odwiedził:mad:
Byłam , wymiziałam, kierowniczka zna najlepsze zacienione miejsca w schronisku, jej ulubione kałuże powysychały....:shake:[/quote]

będzie i podwyżka i wczasy pod gruszą :) heheh

Kierowniczka Matii widzi nie tylko to co chce :)

Posted

nie wiem jak Wy ale ja już doczekac się nie mogę WOLNEGO - tylko kiedy.

Takie siedzenie pod jabłonką fajna sprawa ... nogi wyciągnąć, jabłko zjeść, i NIC - wdech, wydech i jedyne co będzie moim obowiązkiem gapia to dostrzec jakies widok w kształci chmur.

W tle oczywiście rozdarta japa mojego Gucia - coś na wzór - chodźmy, chodźmy NUDNO!!!!!!!

:)

Mati ... wierzę że to będzie kiedyś na ogrodzie Twojego domu.

Posted

Matyldziu ... kobito ...

Jeśli nie chce Ci się człowieku nią zaintersowany czytać całego wątku napiszę krótko - MASZ PRZEZ SOBĄ CUDOWNĄ SUNIĘ! Wystarczy? Mam nadzieję, że tak i jutro ruszysz po nią do schroniska ...

Posted

[quote name='albiemu']Matyś jak się masz kochana?[/quote]
Matyś nadal urzęduje :evil_lol:
Oczywiście była na spacerku z Livią :roll::evil_lol: Ale jak inne pieski wychodziły to Matyś nie leciała z nimi.

Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images48.fotosik.pl/169/c52f79e12b9bbf0d.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/169/888d36a629a5028b.jpg[/IMG][/URL]