Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam wrażenie, że ona rozumie każde slowo , które się do niej mówi....ale i tak robi to co sama uważa za słuszne.:evil_lol:
Niewiele dzis spacerów było, ale pomimo upału Matyś mi towarzyszył, usiłując sie chłodzić, niestety zostało jej tylko sympatyczne błotko...:evil_lol:

[IMG]http://images38.fotosik.pl/151/56e7d065365e6e69med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images50.fotosik.pl/155/80ba22153db9c488.jpg[/IMG]

Posted

...a potem pies padł ciężko oddychając pod schodami :diabloti:

[quote name='majuska']Ja mam wrażenie, że ona rozumie każde slowo , które się do niej mówi....ale i tak robi to co sama uważa za słuszne.:evil_lol:[/quote]
Tak trzymaj Matyśka :happy1: ...mamy wspólną cechę :D

Kurczę, takie przeurocze psisko w schronisku od tyyylu lat i zero zainteresowania... :shake:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Noooo sama probowałam nie jeden raz - polecam!!! :D[/quote]
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Miśka84']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/quote]

Nie wiedziałaś nigdy mnie w kąpieli błotnej ?:D

Posted

Szpilka nie ściemniaj z tym czekaniem do jesieni, bo z tego co widziałam to już ostatnio błoto Ci się z pleców sypało ... Chociaż chyba częściej łacina na komary :)

Piękna Pani Matyldo, podjechało auto z szoferem pod bramę aby odwieźć do domu ...

Naprawdę już czas ...