Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='becia66']Mati pewnie wariuje z Yankesem.....:razz:[/quote]
A to na pewno, i wogóle świetnie się czuje tam przy głównej bramie - taka " kierowniczka ";)

Posted

[quote name='majuska']A to na pewno, i wogóle świetnie się czuje tam przy głównej bramie - taka " kierowniczka ";)[/quote]

no to Artur ma konkurencję.....:eviltong:

Posted

[quote name='majuska']A jakoś tak mi się wczoraj wydawało , że Matyś troszkę schudła, ale może takie światło tylko było;):evil_lol:...[/quote]

a może schudła ? :eviltong: ta wersja chyba lepsza....:evil_lol:

Posted

[quote name='becia66']a może schudła ? :eviltong: ta wersja chyba lepsza....:evil_lol:[/quote]
Znowu czepiają się wagi :lol:
Ale jej oczko wygląda okropnie!!!! Ona chyba nic nie widzi?!

Posted

[quote name='SZPiLKA23']To chyba nic nie da bo i tak będzie pył sie dostawał[/quote]
A leki nie pomogą, przemywanie? To może dać ją do drewniaków? Miała by wybieg, trawkę?

Posted

[quote name='majuska']Jak w sadku siedziała, a wiadomo, że tam raczej trawiasty teren to miałam wrażenie, że trochę lepsze to oko było...[/quote]
To może ktoś pogada z władzą...:roll:

Posted

Byłam dziś chwilę u tego parówkowatego wrzaskuna:evil_lol:, oczko tragiczne nie było, to falowo przebiega chyba, jak się dużo ropki nazbiera to odpada i tak w koło, dziś źle nie wyglądało, a Matyś tradycyjnie pełna wigoru i mająca bardzo dużo do powiedzenia:evil_lol: oczywiście człowiek musi potem pójść w swoją stronę i zostawić rozczarowaną płaczącą dziewczynkę w boksie :shake: Domku Matyldowy decyduj się !!!