RYSIAK1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 a oto nasza pannica w nowym domku:multi: Quote
RYSIAK1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Chyba tylko narozrabiałam:oops: - nie dosyć,że nic się nie wyświetla - to jeszcze takie kobylaste puste miejsca:wallbash: I CO Z TYM RERAZ ZROBIĆ:mad: Hehehehe - nieaktualny ten wpis, dzięki Edytka :loveu::loveu: dobrze,że nikt praktycznie nie zauważył - bo opciach:wink: Quote
danka1234 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 quote=RYSIAK1;11072037]Chyba tylko narozrabiałam:oops: - nie dosyć,że nic się nie wyświetla - to jeszcze takie kobylaste puste miejsca:wallbash: I CO Z TYM RERAZ ZROBIĆ:mad: :megagrin::megagrin::megagrin:,możesz je usunąć i wkleić jeszcze raz,tylko najpierw zmniejsz albo wypróbuj tą stronkę ,ten program prawdopodobnie zmniejsza sam,niewiem jak to działa bo korzystam z Imag ale piszesz że lubisz się uczyć więc... TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting jeśli nie umiesz zmniejszać fotek to moge Ci wytłumaczyć. Quote
RYSIAK1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 No proszę jak mi jest tutaj dobrze - prawda:evil_lol: Quote
RYSIAK1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 nie wiem jak to się stało, ale z aparatu nie zeszły mi wszystkie zdjęcia Dorci :crazyeye: - może jak mój mąz znajdzie chwilkę czasu to coś zaradzi :roll: została tylko ta nakolankowa sesja:crazyeye: Quote
RYSIAK1 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 A ta pani co się tak wpatruje - to ciocia:loveu: Dorcia tak sobie siedziała z 10 minut i pancia ją głaskała - chyba była zadowolona:lol: Quote
Małgorzata 40 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Witam:lol: Dotarłam do domu szczęśliwie ,ale pogoda mnie troszkę umęczyła. Widzę ,że już wszyscy wszystko wiedzą...od siebie tylko dodam ,że Dorcia to przekochana ,tuląca się do wszystkich kruszynka.Słodziak niesamowity.Nowa Pani tez bardzo sympatyczna i myślę ,że obie są szczęśliwe. Miło mi było Was poznac osobiście ,choć tylko przez chwilkę. Jeśli wolno mi tak powiedzieć-polecam się na przyszłośc.Macie moje namiary ,więc gdyby kiedyś jakaś akcja... Serdecznie pozdrawiam Małgorzata Quote
agatkia Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Chciałam podziękować Wam,dziewczyny, za zainteresowanie moim wątkiem i pomoc w znalezieniu i dostarczeniu suni do nowego domu. Jesteście wspaniałe. Rysiak, nie wiem jak dziękować, że wypatrzyłaś właśnie Dorotkę :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:. Może siostra p. Basi skusiłaby się na Agatkę? Ona jest taka biedna... :-(:-(:-( Nawet nie zdajecie sobie sprawy, jak mi lekko na duszy, że Dorcia ma dom. Będę bardzo wdzięczna za informacje o Dorotce za jakiś czas, bo naprawdę ją polubiłam, tego słodkiego aniołka. Jeszcze raz dziękuję Rysiak, Danusiu, Małgorzato. Nie jestem w stanie wyrazić tego w słowach- wybaczcie. Quote
RYSIAK1 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Agatka - wypisałam przekaz i wyślę go w poniedziałek, dzisiaj jestem jakaś do kitu i nie chce mi się malować, ubierać siebie i trzylatka i wychodzić z domu - boli mnie kręgosłup:roll: mam tylko nadzieje,że to opóżnienie nie będzie dla ciebie dużym kłopotem:razz: Zgoda na takie rozwiązanie???:razz: Ciekawe jak tam nasza Dorcia - umówiłam się z panią Basią na telefon w poniedziałek:lol: Pytałam siostrę p. Basi o Agatkke,ale Ona nie chce na razie piesia :shake: - zresztą obie panie zamieszkają razem jak p. Basia pozostanie sama - a mają już Dorotkę Quote
agatkia Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Ależ żaden problem. Mam nadzieje, ze Dorotka wniesie choć odrobinę uśmiechu w ten trudny czas dla p. Basi... oby i agatce w końcu się udało... Quote
RYSIAK1 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Słuchajcie - nasz Dorcia ( Dora) - bo tak ją Pani Basia nazywa podbiła serce swojej wybawicielki :evil_lol::evil_lol: nie odstepuje jej na krok - jak pani do łazienki - Dorcia za nią, jak w kuchni - Dorcia przy niej, pani czyta ksiązke - oczywiście Dorcia czyta razem z nią i to pod pachą - a jakże - ma być ciepło, bezpiecznie i przytulaśnie:lol: Pani Basia baaardzo zadowolona i pilnuje ją jak wypuszcza do ogrodu, bo psinka jest tak szczupła,że przełazi przez ogrodzenie od ulicy:mad: Apetyt jej dopisuje, merda króciótkim ogońcem do swojej panci,ale nie chce spać w budce:evil_lol: i Pani Basia zakupiła koszyczek wiklinowy, w którym wymościła małej mięciutkie gniazdko i teraz jest dobrze - aha - mała drapie kanapy skórzane:mad:, ale nad tym Pani pracuje - to na tyle, jak będe w tamtych okolicach to osobiście je odwiedzę i zdam relację fotograficzną - aha i poproszę moją ciocię o taki mały wywiad jak będzie rozmawiać z Panią Basią, kazałam jej sie podpytać:razz: Myślę,że nasza misja powiodła się na całej lini i obie strony są bardzo zadowolone:loveu: Quote
agatkia Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Bardzo się cieszę!!!!! Oczywiście czekamy na zdjęcia.. Oby wszystkie adopcje były równie szczęśliwe jak ta :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
RYSIAK1 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 O rany - jaktu pusto:shake:, dobrze,że choć Dorcia już szczęśliwa:lol: Agatkia - kasa doszła??? Quote
agatkia Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Kasa doszła, dziękuję :) A co u Dorci? Masz jakieś wieści bezpośrednie albo od Cioci??:cool3: Quote
RYSIAK1 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Dorotka w bardzo dobrej kondycji, apetyt jej dopisuje, panci swojej nie odstępuje i obie kobietki są zadowolone,że się mają nawzajem:lol: Agatka wszystko jedt Ok - a moja ciocia jedzie do Pani Basi w następnym tygodniu to podpatrzy dyskretnie obie panie:evil_lol: i oczywiście zda mi relacje a ja czym prędzej Wam:razz: Quote
Recommended Posts