szuwar Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Tak, do domu! Ona nie może zostać w schronisku - tam ją Brązowa obraża... Quote
Betbet Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Uciekaj od Brązowej kochana!!!! Jak najdalej od niej!!! Uciekaj do swojego domku:cool3: Quote
brazowa1 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Zeby ja ktos wzial do domu,to moge ja poobrażac jeszcze bardziej :roll: Quote
brazowa1 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 podnosze brzydka,krotkopyszczna suczke Quote
szuwar Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='brazowa1']podnosze brzydka,krotkopyszczna suczke[/quote] Wydaje mi się, że trzeba zmienić tytuł na taki bardziej dramatyczny w stylu "Pies maltretowany psychicznie przez wolontariuszkę czeka na ratunek...". Brązowa nam śliczną Pinezkę wykończy, zanim ktoś ja zdąży zabrać... Quote
brazowa1 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='szuwar']Wydaje mi się, że trzeba zmienić tytuł na taki bardziej dramatyczny w stylu "Pies maltretowany psychicznie przez wolontariuszkę czeka na ratunek...". Brązowa nam śliczną Pinezkę wykończy, zanim ktoś ja zdąży zabrać...[/quote] dobre,dobre :lol:,ale by wejsc miala!! ho-ho-ho Quote
brazowa1 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 pokazuje brzydote w czystej postaci Quote
brazowa1 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 na Toi,na Toi. siedzi w schronisku. Quote
akucha Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Wiolu, co miałam zrobic, zrobiłam. Podnosze Pinezke,która wcale nie jest brzydka! Quote
viverna Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Pineza jest przepiękna!!! Rozumiem, że dla miłośników bassetów i chińskich grzywaczy nie jest :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
brazowa1 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 [quote name='viverna']Pineza jest przepiękna!!! Rozumiem, że dla miłośników bassetów i chińskich grzywaczy nie jest :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] ale mi nie podobaja sie ani bassety ani tym bardziej grzywacze,a uwazam,ze Pinezko-Spinka jest paskudna. Quote
akucha Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Jędza!!!! Nie każdy może być wyżłem, nie? :razz: Albo bulwą :lol: Te są PIĘKNE! Quote
brazowa1 Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 dla niej tez kompletnie nie mialam czasu...za duzo spedzilam przybijajac zasłonki-z pełna świadomoscia,ze robie to dla psiej rozrywki. Quote
Betbet Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 bo Brązowa preferuje Te Psy Ktorych Nazwy Nie wolno Wypowiadac [SIZE=1][COLOR=SandyBrown](jorki jorkusie siusiu siusie)[/COLOR][/SIZE] Quote
viverna Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 :grin: hahaha to już wszystko jasne...;-) Quote
Kaj(t)ek Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Bardzo ładna dziewczyna. :) Ma wdzięk! Oby szybko miała dom. Quote
akucha Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 I cisza, a Pinezka tak czeka, tak rwie się do ludzi. Quote
brazowa1 Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 znajdziemy jej kogoś,a jak bedzie wycieta,to tym szybciej dom sie zdarzy,zobaczycie.Brzydka niesamowicie i pospolita,ale ma wdzięk. Quote
szuwar Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 O, Pinezka będzie cięta? Taki piękny pies? Ale chyba wcześniej jakieś szczeniaczki, co by geny ślicznotki się nie zmarnowały:diabloti: Quote
viverna Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='szuwar']O, Pinezka będzie cięta? Taki piękny pies? Ale chyba wcześniej jakieś szczeniaczki, co by geny ślicznotki się nie zmarnowały:diabloti:[/quote] kiepski żart Quote
millarca Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='szuwar']O, Pinezka będzie cięta? Taki piękny pies? Ale chyba wcześniej jakieś szczeniaczki, co by geny ślicznotki się nie zmarnowały:diabloti:[/quote] :cool2::happy1: ale to nie jest zart,to wrecz swietny pomysł! Suka jest brzydka,ale miła.A w schronisku jest bardzo ladny owczarek Tom,ale za to agresywny-dzieciaki wobec tego bylyby idealne.Pozbieramy zapisy.Jeden miot,a potem sterylka.Szuwar,masz jakis chetnych na kluseczki? Quote
szuwar Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No sama wezmę ze trzy. Założę nową hodowlę. Ludzie będą się w kolejce ustawiać, a Brązowa wreszcie zrozumie, że Pinezkę źle ocieniała... Co ona się tam zna na psach. Quote
viverna Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 a z pozostałych kluseczek chińska zupka? :eviltong: Quote
Recommended Posts