Jump to content
Dogomania

Az sie kręci łezka,bo to...roczna Pinezka! Trojmiasto.ZAADOPTOWANA

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brazowa1']podnosze brzydka,krotkopyszczna suczke[/quote]

Wydaje mi się, że trzeba zmienić tytuł na taki bardziej dramatyczny w stylu "Pies maltretowany psychicznie przez wolontariuszkę czeka na ratunek...". Brązowa nam śliczną Pinezkę wykończy, zanim ktoś ja zdąży zabrać...

Posted

[quote name='szuwar']Wydaje mi się, że trzeba zmienić tytuł na taki bardziej dramatyczny w stylu "Pies maltretowany psychicznie przez wolontariuszkę czeka na ratunek...". Brązowa nam śliczną Pinezkę wykończy, zanim ktoś ja zdąży zabrać...[/quote]
dobre,dobre :lol:,ale by wejsc miala!! ho-ho-ho

Posted

[quote name='viverna']Pineza jest przepiękna!!! Rozumiem, że dla miłośników bassetów i chińskich grzywaczy nie jest :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

ale mi nie podobaja sie ani bassety ani tym bardziej grzywacze,a uwazam,ze Pinezko-Spinka jest paskudna.

Posted

[quote name='szuwar']O, Pinezka będzie cięta? Taki piękny pies? Ale chyba wcześniej jakieś szczeniaczki, co by geny ślicznotki się nie zmarnowały:diabloti:[/quote]

kiepski żart

Posted

[quote name='szuwar']O, Pinezka będzie cięta? Taki piękny pies? Ale chyba wcześniej jakieś szczeniaczki, co by geny ślicznotki się nie zmarnowały:diabloti:[/quote]
:cool2::happy1: ale to nie jest zart,to wrecz swietny pomysł! Suka jest brzydka,ale miła.A w schronisku jest bardzo ladny owczarek Tom,ale za to agresywny-dzieciaki wobec tego bylyby idealne.Pozbieramy zapisy.Jeden miot,a potem sterylka.Szuwar,masz jakis chetnych na kluseczki?

Posted

No sama wezmę ze trzy. Założę nową hodowlę. Ludzie będą się w kolejce ustawiać, a Brązowa wreszcie zrozumie, że Pinezkę źle ocieniała... Co ona się tam zna na psach.