Jump to content
Dogomania

Psy i nie tylko w "Mam Talent" - TVN sobota godz. 20.35

Recommended Posts

Posted

A mi podobał się Blady Kris!! , a w szczególności jego koszulka z napisem,, Pokochaj(czy coś takiego )psa lub kota ze schroniska" Pokazał, że ma wielkie serce!! i jest skromny! A dwójka wygranych według mnie nie powinna startować w programie dla amatorów, przecież zdobyli już sławę za granicą...a poza tym na co wykorzystają 100.000 euro?? bo chyba nie na kupienie nowych slipek do występów:diabloti:

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Toffuś']A mi podobał się Blady Kris!! , a w szczególności jego koszulka z napisem,, Pokochaj(czy coś takiego )psa lub kota ze schroniska" Pokazał, że ma wielkie serce!! i jest skromny! A dwójka wygranych według mnie nie powinna startować w programie dla amatorów, przecież zdobyli już sławę za granicą...a poza tym na co wykorzystają 100.000 euro?? bo chyba nie na kupienie nowych slipek do występów:diabloti:[/quote]
Dlaczego nie?
Przecież mają talent, a to właśnie o to chodzi - program ma tytuł "Mam talent", a nie "Mam talent i jestem amatorem". ;)
A co zrobią z kasą to już Ich sprawa. Ale z tego co pamiętam, to Oni mieszkają/mieszkali z granicą, teraz mają wystarczająco forsy, żeby mogli do Polski wrócić i przynajmniej przez jakiś czas nie będą musieli się o pieniądze martwić...

A Blady Kris był na prawdę SUPER!
Fajny musi być z niego człowiek! ;) Mam nadzieję, że dzięki Niemu parę psiaków znajdzie nowe domy. :-)

Posted

Mam wrażenie że byliście za Krisem bo powiedział że odda kasę na schronisko :roll: a przecież nie o to chodzi tylko o talent (który ma) i fajnie że miał taki cel ale to program w którym oceniało się [B]talent[/B] a nie cele na jakie pójdą pieniądze. A jak czytam wasze wypowiedzi to brzmią mniej więcej tak "głosuję na Kris bo przekaże pieniądze na schronisko".

Posted

Ja od początku kibicowałam tym w gaciach :evil_lol:
Oczywiście pięknemu borderkowi też
Co do Bladego Krisa ok,ale moim zdaniem nie był to talent na 100 00 euro

Posted

[quote name='Agama']Saint:lol: czy masz cosik do czynienia z mediami czy pracujesz moze jako animator kultury,Twoje wypowiedzi sa bardzo profesjonalne,pozdrawiam goraco[/quote]
on po prostu tak ma :evil_lol: z niego to bardziej biolog niż animator ;)

Posted

Saint:lol: czy masz cosik do czynienia z mediami czy pracujesz moze jako animator kultury,Twoje wypowiedzi sa bardzo profesjonalne,pozdrawiam goraco

Posted

Jeśli jest to delikatna ironia na temat mojego wcześniejszego postu, to informuję Cię, iż został on napisany w taki, a nie inny sposób, ponieważ Luboń mieści się tuż obok Mosiny - a reszty już można się chyba domyślić :p

:roll:

Posted

[quote name='olekg89']Mi sie snake podobał najbardziej:loveu:ale w cywilnych ubraniach:evil_lol:Albo lepiej bez na n-k:lol:[/quote]
a mi wcale się jego występy nie podobały, on to taki cyrkowiec był :evil_lol: ale miał fajny kaloryfer :loveu:

Posted

[quote name='Paatrycja']No i większość się zgodziła ze mną, że to nie program dla śpiewaków.
Śpiew to talent, ale jak już ktoś napisał śpiewać może każdy, trochę lepiej, trochę gorzej i to co Kuba powiedział przed głosowaniem, po występie Klaudii było moim zdaniem czystą prawdą.[/quote]
ja tez popieram to co powiedział Kuba o klaudi...

swoja droga Lewandowska od poczatku działała mi na nerwy, dwa wystepy wziela na litość (pies przeowdnik- ciekawe jakos nie wygladał na psa przewodnika, nie oznakowany, w kolczatce i zleksza grubasek...) drugi wystep (piesek bardzo chory to po jakeigo grzyba ciagnac chorego psa z soba jesli jedzie z nia rodzina? a zapytana na co chory to nic takiego nie umiala odpowiedziec) ostatni wystep mnie zaskoczył ale ja nie jestem za spiewakami w tym programie no i od pcozatku cos mnie w niej denerwuje...

Smallpati ma racje ze nie powinno sie wybeorac ludzi po tym na co wydadza pieniadze w sumie pod tym kontem w ogole nie powinnismy wybierac...

Mnie np. zauroczył ziemek.. fantastyczny dzieciak :loveu: i nawet jakby wygrał to miałabym gdzies czy wyda ta kase na zabawki czy na cos innego, w koncu to jego wygrana, a z reportazu bylo widac ze rodzicow rowniez ma wspaniałych i rozsadnych ... :loveu: takze duzy ukłon dla nich!

A co do samego Krisa osobiscie rowniez strasznie mi sie podobał, robił całkiem coś innego a jego drugi wystep byl fenomenalny... i to ze oddałby jakas czesc na cele społeczne rowniez mnie nie przekonuja.. on po prostu od poczatku mi sie spodobał..

Posted

[quote name='basiapron']mnie bardzo ucieszyła ta koszulka u bladego krisa:)[/quote]

a wiecie skąd Kris miał taką śliczna koszulkę :cool3:
ano z dogomanii :lol:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/koszulki-pokochaj-psa-kota-ze-schroniska-reaktywacja-na-zywiec-118618/[/url]

• 3 weeks later...
Posted

Nie wiem czy ktoś wrzucał, ale znaleźć nie mogę, a wiem! że gdzieś widziałam występ tego chłopaka z tym kundelkiem Misią(?):oops:
Mógłby mi ktoś chociaż podać jego imię i nazwisko?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...