Jump to content
Dogomania

Psy i nie tylko w "Mam Talent" - TVN sobota godz. 20.35

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata-air']Melkart Ball boże mam ciary na całym ciele[/quote]
no ja też,i taki jakiś spokój do tego mnie ogarnia,dziwne
audiofeels-ŁOOOOOOOOOOOOOOO ZAJE..........

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziemek powala:evil_lol: Świetny jest. I naturalny.
Klaudia Kulawik - ma głos, ale... Dzisiaj śpiewała 'na siłę', być może właśnie po to, żeby pokazać jej głos. Ale ludzie, dajcie spokój, taki "ciężki" repertuar dla 11-latki:shake:
Blady Kris jest niesamowity. Ziółko też ma niezłe możliwości głosowe. Lenda mnie nie przekonuje, Ssnake też.

No cóż, zaraz się okaże...:cool3:

Posted

[quote name='Inez de Villaro']a ja wysyłam i wysyłam na Krisa...audiofeels super ale jeden Kris robi ustami więcej niż oni wszyscy...;)[/quote]

:eviltong:Inez a ty o jednym tylko myślisz

Z czysto praktycznego punktu widzenia: 100tys oni muszą podzielić i w gruncie rzeczt mało będzie, a Kris i duzo miał będzie i z pożytkiem dla społeczeństwa :D

Posted

[quote name='monisieczka']7322 i 9 na chłopaków[/quote]
:evil_lol: Skąd wiedziałaś, że na nich chce ? :loveu: Wysłałam .. mam nadzieję, że nie za późno .. :-(

Guest Agata_B
Posted

Audiofeels odpadli a super byli:placz::placz:

Posted

A jednak moje ciarki na ciele dużo przewidują :evil_lol: GRATULUJE
Jakby mi ktoś kiedys powiedział, że będę ryczała ze wzruszenia oglądając dwóch prawie gołych facetów w obcisłych majtach którzy się dotykają wyśmiałabym go...a jednak.

Chciałam tez pogratulować Krisowi, byłeś super- szacunek.

Posted

[QUOTE]Jakby mi ktoś kiedys powiedział, że będę ryczała ze wzruszenia oglądając dwóch prawie gołych facetów w obcisłych majtach którzy się dotykają wyśmiałabym go...a jednak.[/QUOTE]

:roflt::roflt::roflt:

Posted

Myślałam, że wygra Klaudia. W ogóle jakoś głupio i dziwnie, że jej tego czeku nie dali w programie. Żenada...
A Merkert Ball - mają talent, to pewne, super byli :)

Guest Agata_B
Posted

Nie jest źle.
Gorzej jakby Lenda albo Lewandowska wygrala:lol:

Guest Agata_B
Posted

[quote name='infers1995']Dobrze, że nie Klaudia;)[/quote]
no ^^
ale ona chyba 100 000zł wygrała;/?

Posted

Ja ogólnie eliminacje oglądałam całe chyba tylko te, gdzie był Tai, półfinały też + jakieś jeszcze jedne więc połowy finalistów w ogóle nie znałam - w tym Merkant Ball czy jak im tam, którzy wygrali. Ale byli niesamowici. Mnie tam takie rzeczy nie wzruszają (bo czym) tylko trochę szokują. Patrzyłam i nie mogłam uwierzyć (moja mina :WTF:) Dobrze, że wygrali!

Ja tylko chciałam, żeby nie wygrała Lewandowska ani Kulawik. Dwie takie płaczki, drażniły mnie potwornie :roll:

Ale i tak Kris miszczem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...