Ra_dunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Tylko, żeby to był jakiś odpowiedzialny ktoś... z drugiej strony myślę, że jak ktoś zakochuje się psiaku od pierwszego wejrzenia to od razu dzwoni i dowiaduje się co i jak, a nie dodaje do obserwowanych aukcji... Quote
Murka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 [quote name='Ulka18']No to dobrze, ze cos jednak dali, smycz, karma, feromony na pewno sie przydadza. A odzywaja sie w ogole do Ciebie Murko, pytaja jak Maja?[/quote] P. Aldona zadzwoniła następnego dnia po powrocie Mai do hoteliku aby dowiedzieć się, jak Maja zareagowała na powrót i jak się czuje. Zapewniona, że wszystko ok, więcej się już nie odezwała :roll: Quote
Ulka18 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Majeczka sie pokazuje :p Czekoladowa suczka szuka najwspanialszego domu. Quote
Murka Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [B]Przyszły wpłaty: 1500 zł p. Andrzej 150 zł p. Aldona z Sulejówka[/B] P.Aldona jednak wpłaciła grosik, bardzo się cieszę, że pamiętała :loveu: Quote
Reno2001 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Dziękujemy pięknie p.Aldonie :loveu:. Na prawdę uważam, że są OK. Po prostu z Mają nie byli sobie pisani i już. Pan Andrzej jak zawsze nieoceniony :multi::multi::multi: Quote
Ulka18 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Cioteczki, skoro mamy srodki, to moze by dac ogloszenie do Mojego Psa? Takie wypasione, co Wy na to? A moze do innych gazet? Quote
Reno2001 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Sądzę, że warto zaryzykowac. Nigdy nie wiadomo, czy odzew będzie, ale sądząc po dwóch ogłoszeniach mamy 50% szans. Na dwa ogłoszone psy, jeden znalazł dom, właśnie dzięki MP. Quote
Ulka18 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Moze bysmy na maj jeszcze zdazyly? Wierze, ze Maja w maju znalazlaby dom. Quote
Reno2001 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Ulka18']Moze bysmy na maj jeszcze zdazyly? Wierze, ze Maja w maju znalazlaby dom.[/quote] Spokojnie. Ogłoszenie trzeba zgłosic do 5 lub 10 miesiąca poprzedzającego, czyli jest sporo czasu. Quote
Murka Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Jestem jak najbardziej za ogłoszeniami! Niestety na lokalną prasę nie mam co liczyć... :shake: Quote
Ra_dunia Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Majunia zasługuje na najlepszy dom na świecie! Quote
Murka Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Maja i jej nowy współtowarzysz ;) [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/9332/pepi.jpg[/IMG] Quote
Ulka18 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [B][COLOR="Navy"]Maja i Pepe szukaja dobrych domow. [/COLOR][/B] U Majki widac duzy postep, naprawde bardzo sie zmienila w ciagu pobytu w hoteliku, wlasciwie domu Murki. Quote
Ra_dunia Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Tylko żeby znalazł się ktoś, kto będzie umiał z Majunią postępować i zechce dać jej cudowny dom... Quote
Murka Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Dzwoniła dzisiaj pani ze Stalowej Woli. Tzn. zadzwoniły dzieci i już myślałam, że to żart, poprosiłam o rozmowę z kimś dorosłym i chłopak przekazał telefon mamie. Bardzo miła i konkretna osoba. Zobaczyli plakat w lecznicy... Opowiedziałam jej o Mai i co się wiąże z jej adopcją. Serce mi zabiło, bo to przecież bardzo blisko... Pani powiedziała, że porozmawia z mężem, zastanowią się i w razie czego odezwą. Quote
Ulka18 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [QUOTE]Pani powiedziała, że porozmawia z mężem, zastanowią się i w razie czego odezwą.[/QUOTE] Jak ja lubie takie zaslanianie sie męzem :diabloti: normalnie jakby facet trzymal porzadek w domu, a cala rodzinka musiala tanczyc jak on zagra...obym sie mylila. Quote
Reno2001 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Dziewczyny, to co z ogłoszeniem Mai w MP? Czas leci i trzeba zacząc się sprężąc jesli chcemy, by ogłoszenie ukazało się w numerze majowym. Quote
Ulka18 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Reno, ja jestem jak najbardziej za. Pieniazki sa od Pana Andrzeja, a przeciez Maja nie moze siedzic cale zycie w hoteliku. Fakture z MP mozna pewnie wziac na Hotelik Murki? Quote
Murka Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Też jestem za! Fakturę jak najbardziej można wziąść na nas. Czy Ty Reno dałabyś radę sklecić tekst i dobrać fotkę? Ja mogę przesłać w lepszej rozdzielczości jak trzeba. Mogę spróbować porobić Mai nowe zdjęcia np. w bandamce, tylko czekam na ładną pogodę. [B]Ulka[/B], a co plakacikami? Wydrukowałaś? Quote
Ulka18 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [B]Murko[/B], mam plakaciki , 4 komplety wydrukowane, wystarczy? Czy jeszcze dodrukowac? 1 komplet dalam kierownikowi, zeby zawiesil w lecznicy u dr Mrozowskiego. Quote
Reno2001 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [B]Mureczko[/B], ja mogę tekst sklecic. Fotka to wystarcza taka mała internetowa ;). Takie posłałam u Berniego i Gacka i wyszły OK. Zdecydujcie, czy posłac, którąś z już istniejacych czy czekamy na nowe? Jest jeszcze troszkę czasu. Kasiu, prześlij mi proszę na PW dane do faktury. Quote
Ulka18 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Ja bym dalam fotke z sesji z Hanusia, ale nie wiem czy nie trzeba wykupic wiekszego zdjecia w MP i ile by to kosztowalo? W kazdym razie zdjecia z Hania sa rozbrajajace i dzialaja na pewno. Quote
Recommended Posts