Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko, żeby to był jakiś odpowiedzialny ktoś... z drugiej strony myślę, że jak ktoś zakochuje się psiaku od pierwszego wejrzenia to od razu dzwoni i dowiaduje się co i jak, a nie dodaje do obserwowanych aukcji...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18']No to dobrze, ze cos jednak dali, smycz, karma, feromony na pewno sie przydadza. A odzywaja sie w ogole do Ciebie Murko, pytaja jak Maja?[/quote]

P. Aldona zadzwoniła następnego dnia po powrocie Mai do hoteliku aby dowiedzieć się, jak Maja zareagowała na powrót i jak się czuje. Zapewniona, że wszystko ok, więcej się już nie odezwała :roll:

Posted

[B]Przyszły wpłaty:
1500 zł p. Andrzej
150 zł p. Aldona z Sulejówka[/B]

P.Aldona jednak wpłaciła grosik, bardzo się cieszę, że pamiętała :loveu:

Posted

Dziękujemy pięknie p.Aldonie :loveu:. Na prawdę uważam, że są OK. Po prostu z Mają nie byli sobie pisani i już.

Pan Andrzej jak zawsze nieoceniony :multi::multi::multi:

Posted

Sądzę, że warto zaryzykowac. Nigdy nie wiadomo, czy odzew będzie, ale sądząc po dwóch ogłoszeniach mamy 50% szans. Na dwa ogłoszone psy, jeden znalazł dom, właśnie dzięki MP.

Posted

[quote name='Ulka18']Moze bysmy na maj jeszcze zdazyly? Wierze, ze Maja w maju znalazlaby dom.[/quote]

Spokojnie. Ogłoszenie trzeba zgłosic do 5 lub 10 miesiąca poprzedzającego, czyli jest sporo czasu.

Posted

[B][COLOR="Navy"]Maja i Pepe szukaja dobrych domow. [/COLOR][/B]
U Majki widac duzy postep, naprawde bardzo sie zmienila w ciagu pobytu w hoteliku, wlasciwie domu Murki.

Posted

Dzwoniła dzisiaj pani ze Stalowej Woli. Tzn. zadzwoniły dzieci i już myślałam, że to żart, poprosiłam o rozmowę z kimś dorosłym i chłopak przekazał telefon mamie. Bardzo miła i konkretna osoba.
Zobaczyli plakat w lecznicy...
Opowiedziałam jej o Mai i co się wiąże z jej adopcją. Serce mi zabiło, bo to przecież bardzo blisko...
Pani powiedziała, że porozmawia z mężem, zastanowią się i w razie czego odezwą.

Posted

[QUOTE]Pani powiedziała, że porozmawia z mężem, zastanowią się i w razie czego odezwą.[/QUOTE] Jak ja lubie takie zaslanianie sie męzem :diabloti:
normalnie jakby facet trzymal porzadek w domu, a cala rodzinka musiala tanczyc jak on zagra...obym sie mylila.

Posted

Reno, ja jestem jak najbardziej za. Pieniazki sa od Pana Andrzeja, a przeciez Maja nie moze siedzic cale zycie w hoteliku.
Fakture z MP mozna pewnie wziac na Hotelik Murki?

Posted

Też jestem za!
Fakturę jak najbardziej można wziąść na nas.
Czy Ty Reno dałabyś radę sklecić tekst i dobrać fotkę? Ja mogę przesłać w lepszej rozdzielczości jak trzeba.
Mogę spróbować porobić Mai nowe zdjęcia np. w bandamce, tylko czekam na ładną pogodę.

[B]Ulka[/B], a co plakacikami? Wydrukowałaś?

Posted

[B]Murko[/B], mam plakaciki , 4 komplety wydrukowane, wystarczy?
Czy jeszcze dodrukowac?
1 komplet dalam kierownikowi, zeby zawiesil w lecznicy u dr Mrozowskiego.

Posted

[B]Mureczko[/B], ja mogę tekst sklecic. Fotka to wystarcza taka mała internetowa ;). Takie posłałam u Berniego i Gacka i wyszły OK. Zdecydujcie, czy posłac, którąś z już istniejacych czy czekamy na nowe?
Jest jeszcze troszkę czasu.

Kasiu, prześlij mi proszę na PW dane do faktury.

Posted

Ja bym dalam fotke z sesji z Hanusia, ale nie wiem czy nie trzeba wykupic wiekszego zdjecia w MP i ile by to kosztowalo? W kazdym razie zdjecia z Hania sa rozbrajajace i dzialaja na pewno.