bila1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 no tak... a orientujesz się w jakich miastach najlepiej "idą" adopcje? może Mioduszce za moduł zapłacić? Quote
Murka Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Zdecydowanie Kraków :lol: Tam są jacyś inni ludzie :roll: Nie przeszkadza im wiek psa ani jego kundelkowatość ;) Ja się nie orientuję, gdzie można by wykupić ogłoszenie dla Mioduszki i ile by to kosztowało. Myślę, że warto. Może jak Ulka się tu zjawi to coś podpowie, bo ma kontakty z różnymi gazetami :cool3: Quote
bila1 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 ja myślałam o Wyborczej, bo w niej są duże moduły, wydanie piątkowe lub sobotnie, bo więcej ludzi kupuje, ale moduł w tych wydaniach pewnie droższy; no i kolorek:lol: Quote
terra Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 No to Mioduszka jest forsiasta. I bardzo dobrze:loveu: Kraków jest rzeczywiście jakiś inny, bardziej wyedukowany w tym względzie. Quote
Ulka18 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 bila1 napisał(a):ja myślałam o Wyborczej, bo w niej są duże moduły, wydanie piątkowe lub sobotnie, bo więcej ludzi kupuje, ale moduł w tych wydaniach pewnie droższy; no i kolorek:lol: Bila, my jako schronisko mamy bardzo preferencyjne ceny w GW. Moge zapytac ile by kosztowalo ogloszenie ze zdjeciem, zrobic to? Z transportem do Krakowa nie ma problemu, to moje rodzinne miasto ;) Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Trzeba szybko wszędzie Mioduszkę poogłaszać :) Niech szybko znajdzie domek i zwolni miejsce ;) Quote
bila1 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ulka, pytaj o cenę, oczywiście:lol: Dunia, pomóż mi molestować naszych, bo głucha cisza panuje, wrrr...:angryy: Quote
Ra_dunia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Molestować... hmmm... Ty zboczuchu :evil_lol: Już zaraz idę molestować :cool3: Quote
bila1 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 wszystko sie już Mioduszce ładnie ulożyło:lol: pracujemy nad ogłoszeniem; Ulko, czy wiesz już jaka cena? Quote
Ulka18 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Tak, juz wiem ile kosztuje ogloszenie, uwazam, ze trzeba sprobowac. Ogloszenie mozna by oplacic z pieniedzy przeznaczonych na hotelik. Fakture Agora wystawi. Temat: Re: Odp: [Fwd: Platne ogloszenie - zwierzaki w Gazecie Wyborczej]] Od: "Dagmara Blajer" Data: Śr Października 1 2008, 2:23 pm Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu <[email protected]> Dzień Dobry, Linia ogłoszenia ze zdjęciem w Krakowie to 6.50 netto, we Wrocławiu 8,70 netto takie ogłoszenie, żeby było czytelne musi mieć przynajmniej 12 linii Kraków koszt ogłoszenia 12 linii 66,30 netto po rabacie 15% Wrocław koszt ogłoszenia 12 linii 88,74 netto po rabacie 15% Pozdrawiam , Dagmara Blajer Specjalista ds. Sprzedaży w Dziale Obsługi Klienta AGORA S.A. Warszawa O/Rzeszów Quote
mela2 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 bila1 napisał(a):Ulka, pytaj o cenę, oczywiście:lol: Dunia, pomóż mi molestować naszych, bo głucha cisza panuje, wrrr...:angryy: Chcecie nas troche pomolestować? :oops:Prosze bardzo , ale przeciez wszystko jest ok i idzie ku lepszemu. Dlaczego Ty Bila robisz tak::angryy: Strasznie sie boję. W jaki sposób można wstawić banerek który zrobiła Paulina na swoją stronę? Quote
Ulka18 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Linia to pewnie iles tam znakow, pewnie szerokosc takiego ogloszenia i dlugosc jest okreslona, z boku jest zdjecie i obok zdjecia jest tekst. Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Trzeba Mioduszkę poogłaszać :) Mela2 - Bila to okropnie jest groźna... bój się, dobrze Ci radzę :evil_lol: Quote
bila1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 e tam groźna zaraz...:razz: Ulko, zapytaj o moduly, bo linie... to licho wie, może ktoś miał drobne na myśli? a my chcemy 1 kolorowy moduł na stronie ogłoszeniowej w wydaniu piątkowym lub sobotnim. ale byc może z tymi liniami wyjdzie dobrze;) chociaż ja chyba wiem o co chodzi i to jest małe - są w drobnych w wyborczej takie ogłoszenia, głównie nieruchomości - hmmm, no nie wiem, moduł jednak większy; ale znowu z drugiej strony... za takie w sumie niewielkie pieniążki można ogłosić Mioduszkę i w Krakowie, i we Wrocławiu :-) jak uważacie? może zdecydować się na te linie? Quote
Murka Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Z Wrocławiem będzie gorzej zorganizować transport w razie czego :roll: Quote
Ulka18 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Zapytalam juz o modul. Poczekajmy co napisze Pani Dagmara. My dawalismy ogloszenie ze zdjeciem do GW w Rzeszowie, calkiem ladnie to wygladalo. Quote
Ulka18 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jak dla mnie cena ogloszenia modulowego jest powalajaca :mdleje: Temat: Re: Odp: Platne ogloszenie - zwierzaki w Gazecie Wyborczej Od: "Dagmara Blajer" Data: Cz Października 2 2008, 12:14 pm Do: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Mielcu Witam, to co Państwu wyceniłam to ogłoszenie drobne w rubryce Zwierzaki, koszt 1 modułu to piątek 305 zł netto, sobota 210 zł netto od tego - 15%rabatu. Pozdrawiam Dagmara BlajerSpecjalista ds. Sprzedaży w Dziale Obsługi KlientaAGORA S.A. Warszawa O/Rzeszów Quote
bila1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 ooops...:cool1: to jednak będą linijeczki w drobnych; Quote
Ulka18 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 To co zamawiac? ogloszenie ze zdjeciem w dziale zwierzaki? Pytania : 1/ kto zaplaci za ogloszenie - czy to ma isc z konta Mioduszki? 2/ Na kogo ma byc faktura - czy na hotelik? Mialaby Murka koszty ;) Quote
bila1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 zamawiać Kraków:lol: zapłacić z konta Mioduszki:lol: nie mam pojęcia, co z fakturą:oops:, co proponujesz? ps. to już na tę sobotę? będzie w kolorowej ramce? Quote
Murka Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 Ja mogę spokojnie wpłacić, tylko potrzebne mi info ile i numer konta ;) Faktura najlepiej na nas, bo się rozliczamy z ponoszonych kosztów ;) Swoją drogą ciekawe ile kosztują ogłoszonka np. w Moim Psie albo w Przyjacielu Psie? :confused: Quote
terra Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Moj pies: http://www.pies.pl/nowy.pies.pl/pies/kupon.php Quote
bila1 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 czyli finanse w ręku Murki:lol:ufff... pewnie, że najlepiej, jak wszystko jest w kupie:razz: Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='terra']Moj pies: http://www.pies.pl/nowy.pies.pl/pies/kupon.php Jakby wykorzystać całe 175 znaków i wszystkie opcje dodatkowe to wyszłoby 162,8 PLN ... Quote
Recommended Posts