*PsIaRa* Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ra_dunia napisał(a):Czy ona jest wysterylizowana? Podobno tak, bo przecież dlatego najpierw do hoteliku poszła Mioduszka, która miała być odchudzona przed sterylką (dopiero potem okazało się, że już była wysterylizowana). W każdym razie dobrze, że się Monka odnalazła, bo jej smutne oczy na zdjęciu zapadają w pamięć :-( Quote
mela2 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Ale Monka nigdzie się nie zgubiła. Cały czas była w boksie 103. Quote
Ulka18 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Tylko jakos kierownik nie napisal, mimo, ze pytalam kilka razy. Ręce opadaja normalnie. Quote
mela2 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Pewnie jest zbyt zajęty.Moze nie czyta maili,albo zapomina.Wiesz ,jaka tam jest sytuacja. Z doświadczenia wiem,ze trzeba samemu dzwonić , pytać i umawiac sie na nastepny telefon za pół godz. czy godzinę w celu wyegzekwowania odpowiedzi. Wtedy jest szansa ,ze nikt o naszym telefonie nie zapomni ,tylko pójdzie do kojca i sprawdzi co i jak. Quote
Murka Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Super, że sprawa z Monką się wyjaśniła. Ciekawa jestem bardzo tego suczydełka :loveu: Quote
Ra_dunia Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Murka napisał(a):Super, że sprawa z Monką się wyjaśniła. Ciekawa jestem bardzo tego suczydełka :loveu: Mam nadzieję, że też nie okaże się taka wystraszona na jaką wygląda na zdjęciach :cool1: Mioduszka w końcu miała być zalękniona, a wyszło zupełnie co innego :eviltong: Quote
bila1 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 eee, na pewno nie, Agusek też był wielką bidą, dopóki do Murki nie zawitał:lol: Quote
Ra_dunia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mioduszka już spakowana? ;) A Monka to się na pewno niczego nie spodziewa :cool3: a tu takie zmiany się szykują :multi: Quote
Murka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Mioduszka ma się wyśmienicie, nie widać, żeby coś jej dolegało :roll: Nie sprawia też żadnych problemów, prócz notoroczynego obsikiwania boksu :mad: ale być może jest to związane z tym, że ma obok siebie inne psy i stara się zostawiać swój zapach, który paskudni ludzie stale usuwają :evil_lol: Przed wyjazdem Mioduszka będzie wykąpana i żeby się nie przeziębiła spędzi noc w domu aby porządnie wyschła :cool3: Quote
Ra_dunia Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 No to szykuje się pierwsza noc w domu od wielu lat... Ciekawe jak się zachowa? :cool3: Quote
mela2 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 I czy ślicznie tego domu nie obsika:diabloti: ? Miodusiu, NIE WOLNO ! Quote
Ulka18 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Murciu, czy moglabys zmierzyc jaka Mioduszka jest dluga od pyszczka do nasady ogona? Dziekuje :calus: Quote
Ulka18 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 I jakbys mogla to Blacky tez, chociaz ona po zabiegu, moze sie slabo czuc, ale gdyby lezala, to wtedy prosze o pobranie miary. Quote
Murka Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Mioduszka ma długość ok. 65-70cm z wyciągniętą głową (bez ogonka). Hi hi jak się sunia dziwowała co ta ciocia Murka z nią wyprawia :D Blacky zmierzę jutro :cool3: Quote
Ulka18 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 To juz wszystko wiemy :cool3: Dzieki Kasiu :Rose: Quote
Murka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Wariacje Mioduszkowe :loveu: Chwila powagi :p Quote
Ra_dunia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ależ ona radosna :) A to wycięte futerko jej odrasta czy nie za bardzo? Quote
Murka Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Sierść jej odrasta, tylko powoli ;) Quote
Ulka18 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Widac powolutku wciecie w pasie u Mioduszki :evil_lol: Quote
Murka Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Pamiętacie ogłoszenie w GW krakowskiej, które niby miało być, ale nie dostaliśmy potwierdzenia? Okazuje się, że było, bo przyszedł mi przedwczoraj rachunek :cool1: Dopiero teraz o tym piszę, bo nie byłam pewna czy to Mioduszka, ale już jest wszystko jasne. 80,89 zł... a odzewu zero :-( Quote
Murka Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Mioduszka to mądra sunia :cool3: W związku z remontem boksów zewnętrznych Mioduszka tymczasowo przez kilka dni przebywa w domu (w jej boksie mieszka Amisia z remontowanego boksu). I nie ma ŻADNEGO problemu z sikaniem ani tym bardziej z koopkaniem :multi: Quote
Recommended Posts