Jump to content
Dogomania

*** MIODUSZKA *** JAK WELSH CORGI wiele lat w schronisku POJECHAŁA DO NIEMIEC!

Recommended Posts

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Czy ona jest wysterylizowana?

Podobno tak, bo przecież dlatego najpierw do hoteliku poszła Mioduszka, która miała być odchudzona przed sterylką (dopiero potem okazało się, że już była wysterylizowana).
W każdym razie dobrze, że się Monka odnalazła, bo jej smutne oczy na zdjęciu zapadają w pamięć :-(

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie jest zbyt zajęty.Moze nie czyta maili,albo zapomina.Wiesz ,jaka tam jest sytuacja. Z doświadczenia wiem,ze trzeba samemu dzwonić , pytać i umawiac sie na nastepny telefon za pół godz. czy godzinę w celu wyegzekwowania odpowiedzi. Wtedy jest szansa ,ze nikt o naszym telefonie nie zapomni ,tylko pójdzie do kojca i sprawdzi co i jak.

Posted

Murka napisał(a):
Super, że sprawa z Monką się wyjaśniła.
Ciekawa jestem bardzo tego suczydełka :loveu:

Mam nadzieję, że też nie okaże się taka wystraszona na jaką wygląda na zdjęciach :cool1:
Mioduszka w końcu miała być zalękniona, a wyszło zupełnie co innego :eviltong:

Posted

Mioduszka ma się wyśmienicie, nie widać, żeby coś jej dolegało :roll:

Nie sprawia też żadnych problemów, prócz notoroczynego obsikiwania boksu :mad: ale być może jest to związane z tym, że ma obok siebie inne psy i stara się zostawiać swój zapach, który paskudni ludzie stale usuwają :evil_lol:

Przed wyjazdem Mioduszka będzie wykąpana i żeby się nie przeziębiła spędzi noc w domu aby porządnie wyschła :cool3:

Posted

Mioduszka ma długość ok. 65-70cm z wyciągniętą głową (bez ogonka).
Hi hi jak się sunia dziwowała co ta ciocia Murka z nią wyprawia :D
Blacky zmierzę jutro :cool3:

Posted

Pamiętacie ogłoszenie w GW krakowskiej, które niby miało być, ale nie dostaliśmy potwierdzenia?
Okazuje się, że było, bo przyszedł mi przedwczoraj rachunek :cool1: Dopiero teraz o tym piszę, bo nie byłam pewna czy to Mioduszka, ale już jest wszystko jasne.
80,89 zł... a odzewu zero :-(

Posted

Mioduszka to mądra sunia :cool3:
W związku z remontem boksów zewnętrznych Mioduszka tymczasowo przez kilka dni przebywa w domu (w jej boksie mieszka Amisia z remontowanego boksu). I nie ma ŻADNEGO problemu z sikaniem ani tym bardziej z koopkaniem :multi: