Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='ockhama']wiesz... co Cię będę pozbawiać... ale nawet "nauczony" kot nie robi tego czy owego tylko przy nas, a bez nas i tak to robi... :diabloti: a my pozostajemy tylko w błogiej/naiwnej nieświadomości :lol: taaaaaaaaaaaaaaaaaaa dlatego napisałam o pozbawianiu, czy też niepozbawianiu ... jakoś tak napisałam 8) [quote name='Maupa4']Niestety - bulwy tylko w pościeli. W upał też tylko pod kołdrą :mdleje: ;) A i miałam napisac - super zdjęcie :happy1: http://i32.tinypic.com/2jeaedj.jpg Ujęcie jakby skądś mi znane ;) no tę fotkę moja mała strzeliła :loveu: chyba ma fioła na punkcie ... hmmmm czegóż? :cool3: Quote
malawaszka Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='ockhama']wiesz... co Cię będę pozbawiać... ale nawet "nauczony" kot nie robi tego czy owego tylko przy nas, a bez nas i tak to robi... :diabloti: a my pozostajemy tylko w błogiej/naiwnej nieświadomości :lol: hahah dokładnie - ja tylko po odgłosach wiem, ze jednak buszują gdzie chcą jak ich nie widzę :lol: Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Bliss napisał(a):taaaaaaaaaaaaaaaaaaa dlatego napisałam o pozbawianiu, czy też niepozbawianiu ... jakoś tak napisałam 8) no to co? miseczka na blat... stołeczek jej przystaw... szybciej się nauczy i łatwiej bedzie miała :razz: ...a Ty nie bedziesz sama siebie osukiwać - relacje pełne szczerości, symbiozy i zrozumienia :lol: Quote
Maupa4 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='Bliss'] no tę fotkę moja mała strzeliła :loveu: chyba ma fioła na punkcie ... hmmmm czegóż? :cool3: Wiem, wiem - czytałam ;) Ma fioła na punkcie ... niekonwencjonalnych ujęc portretowych :multi: Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 noooo kocie jest lepsze :diabloti: co by to nie było :roll: i ile ... rzucaj nawet w nocy - mi tam wszystko jedno :eviltong: Biedronka pomaga się pakować czyli obłęd w oczach i zabić karton! :evil_lol: kotopies :p :loveu: Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 malawaszka napisał(a):hahah dokładnie - ja tylko po odgłosach wiem, ze jednak buszują gdzie chcą jak ich nie widzę :lol: moja tak na pewno nie robi - to grzeczna młoda dama :obrazic: ockhama napisał(a):no to co? miseczka na blat... stołeczek jej przystaw... szybciej się nauczy i łatwiej bedzie miała :razz: ...a Ty nie bedziesz sama siebie osukiwać - relacje pełne szczerości, symbiozy i zrozumienia :lol: patrz wyżej :siara: Maupa4 napisał(a):Wiem, wiem - czytałam ;) Ma fioła na punkcie ... niekonwencjonalnych ujęc portretowych :multi: czyżby? czyżby TYLKO to? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 aaaa mój śliczny :loveu: te usteczka czarne do całowania ahhh :) Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 malawaszka napisał(a):aaaa mój śliczny :loveu: te usteczka czarne do całowania ahhh :) no wiesz ... ciężkie życie go czeka .... jedzie w Polskę i będzie łańcuchowy teraz - musisz mu chyba nowego domu szukać :diabloti: mój najnowszy plan - BĘDĘ ICH PALOWAĆ :diabloti:- no jak krowy będą - mają już kupione linki i wkręty do gruntu :siara: Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 i na dobranockę - oczywiście ..... Biedrona :B-fly: hmmmm... psocić jeszcze czy już zasnąć? wiece - coś mi się z tym kwiatkiem dzieje ... jakiś taki w dziurki się zrobił ... jakieś szkodniki czy co? Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Spoko ;) masz kota w domu... szkodnikami sie zajmie, robale wytropi, słabe roślinki zniweluje :grins: na marginesie... to wiedziałam - wiedziałam, że urośnie... Biedrona znaczy nie roślinka :diabloti: Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ockhama napisał(a):Spoko ;) masz kota w domu... szkodnikami sie zajmie, robale wytropi, słabe roślinki zniweluje :grins: na marginesie... to wiedziałam - wiedziałam, że urośnie... Biedrona znaczy nie roślinka :diabloti: to ta paskuda go podziurkowała :mad: a łapki ma czarne bo badała konstrukcję pieca co :shake: - ma tam teraz kuwetę no i przy okazji zwiedza ... :roll: Quote
Celina12 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 No i padam z zachwytu...Kotopies jest BOSKI...a Biedrona urocza...i co karton zabity??? A na co polowaliśmy siedząc na grzejniku biorąc se kwiat za obiekt maskujący. Czy te dziurki nie pochodzą czasem od szkodnika zwanego...kocim pazurkiem? Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Celina12 napisał(a):No i padam z zachwytu...Kotopies jest BOSKI...a Biedrona urocza...i co karton zabity??? A na co polowaliśmy siedząc na grzejniku biorąc se kwiat za obiekt maskujący. Czy te dziurki nie pochodzą czasem od szkodnika zwanego...kocim pazurkiem? ona ... no cóż .... ta niewinność chodząca opracowywała atak lotniczy na psy :diabloti: tak - szkodnik to ONA - zdecydowanie :p Quote
Celina12 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Jak już napisałam ujrzałam Twój post....i chociaż raz udało mi się....:multi:...ataki z powietrza na zaskoczonego osobnika są najskuteczniejsze....Biedrona przypadła mi do gustu bardzo-miałam w harcerstwie ksywkę-Biedronka :diabloti:...z powodu czegoś czego u siebie NIENAWIDZĘ! Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 wiecie co Laski - zwalacie wszystko na biednego niewinnego kota :mad: a te dziurki, to na pewno na tej roślince były od zawsze... tylko nikt tego nie zauważył, bo jej fot nie cykał :eviltong: Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Celina12 napisał(a):Biedrona przypadła mi do gustu bardzo-miałam w harcerstwie ksywkę-Biedronka :diabloti:...z powodu czegoś czego u siebie NIENAWIDZĘ! Celinko :hmmmm: piegi? jak można piegów nie lubić? piegi są urocze! a ja lubię i nie mam :placz: ...i z tego przygnębiającego faktu - że chciałabym, a nie mam - idę spać... Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ockhama napisał(a):wiecie co Laski - zwalacie wszystko na biednego niewinnego kota :mad: a te dziurki, to na pewno na tej roślince były od zawsze... tylko nikt tego nie zauważył, bo jej fot nie cykał :eviltong: no bo ja zwalam wszystko na kota :roll:, że nie pozmywane to kot, że nie poprasowane to kota wina, że trawa zarosła ... itd :diabloti: no na koga mam zwalać co? na dzieci? :eviltong: przecież się nie przyznam :diabloti: Quote
Bliss Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 ockhama napisał(a):Celinko :hmmmm: piegi? jak można piegów nie lubić? piegi są urocze! a ja lubię i nie mam :placz: dokładnie!!! Quote
Celina12 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Zawsze piegi lubią CI,którzy ich nie noszą....nawet nie wiecie jaki to ciężar...:placz:....ciągle wybielam,maskuję niczym Biedrona za kwiatem:evil_lol:.... Świetny pomysł ze zwalaniem winy....a u mnie w domu tyle ISTOT przemyka się tuż obok mnie.....:diabloti: Quote
ockhama Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='Bliss']no bo ja zwalam wszystko na kota :roll:, że nie pozmywane to kot, że nie poprasowane to kota wina, że trawa zarosła ... itd :diabloti: no na koga mam zwalać co? na dzieci? :eviltong: przecież się nie przyznam :diabloti: poprosze... no nie na swoich! możesz na sąsiadów, na polityków, na pogodę, na cyklistów... :razz: drugie podejście - idę spać... Quote
Bliss Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Celina12 napisał(a):...naliczyłam trzy podejścia :diabloti: do trzech razy sztuka i padła :) Quote
Pipi Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Biedronka,prawdziwa dama,piękność. . . . . a kwiatek,to ząbkami testowała,tak myślę.Widać,że urosła,że jest szczęśliwa - dzięki Bliss. Quote
malawaszka Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Bliss napisał(a):no wiesz ... ciężkie życie go czeka .... jedzie w Polskę i będzie łańcuchowy teraz - musisz mu chyba nowego domu szukać :diabloti: mój najnowszy plan - BĘDĘ ICH PALOWAĆ :diabloti:- no jak krowy będą - mają już kupione linki i wkręty do gruntu :siara: aaaa tu Cię mam :roflt: kup jeszcze klatkę, kagańce i pamiętaj - żadnego jedzenia i picia!!!! :diabloti: Quote
Bliss Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 malawaszka napisał(a):aaaa tu Cię mam :roflt: kup jeszcze klatkę, kagańce i pamiętaj - żadnego jedzenia i picia!!!! :diabloti: no to jakby oczywiste chyba? pić to jeszcze - deszcz ma padać to ich uwiążę przy kałuży :diabloti: ale jeść? niech sobie rottka upolują :razz: Quote
Recommended Posts