Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) co tam - nie wiem czy kogoś to obchodzi ale nadaję :cool3:

no więc ten co oceniał wiek Miszy ma oko mocno scentrowane :evil_lol: demon spi a Misza za piłeczką lata :loveu:

zostali dziś sami w domu jak my po cmentarzach jeździliśmy i cud miód - zero strat w psach, ludziach i innych dobrach doczesnych :)

natomiast łapią się ostro jak jestem z nimi na dworze i np bezczelnia gadam przez phon zamiast głaskać na dwie ręce :shake: od razu zazdrość i gryzanki ale pacyfikuję :lol:

dziś za to zgodny front zawiązali i kolegę sąsiada dobermana obszczekiwali na cały regulator :evil_lol: demon jak był sam to mu odpuszczał ale teraz nie da rady - drą się jak poparzone ;)

Posted

moja młodsza go sobie szczególnie upodobała :) - zamyka się z Miszką w pokoiku i się bawią :)

bardzo się jej podoba obcięty ogonek - akurat w łapce si\ę mieści :cool3:

a starsza twierdzi że to dziewczyna - stroiła go dziś w koronę i szykuje slub demona z Miszką niebawem :evil_lol:

Posted

sio mi kury stad :diabloti:

Przylaze tu ciagle sledzac losy Miszy, ale moze tak ciag dalszy na sznaucerach co ? wiem ze u nas nie dzieje sie za duzo, ale moze cos zacznie sie dziac z nowymi sznaucami i to dwoma wow.

pliss, bo to ciagle szukanie topika na adopcyjnym jest szalenie uciazliwe :evil_lol:

ps. do tego szkoda podrzucac topik na pierwsza strone, niech inne bidy maja tam miejsce :cool1:

ps2. Waszku malenstwo zmien tytul topika, bedzie czadowo wygladac... MA DOM :multi:

Posted

pfffffffffff

ZNALAZŁ!! I co to ma znaczyć niby?

zastanowię się - reproduktor to żaden .... no ale może chociaż urodzi? ....

nie wiem .... :diabloti:

Posted

poszukam jakiejś piwnicy do rozmnożenia Miszy z demonem ....

co prawda nie posiadam ale może warto wykopać na tę szczególną okazję? :roll:

albo jakąś komórkę chociaz sklecę na prędce ...

rany - co za forum - zwalają człowiekowi na łeb psa do rozmnażania ale budy nie uświadczysz :shake:

Posted

najpierw to sobie sklec urzadzonko wolno-gadajace do telefonu, cobys dwie rece wolne do miziania miala :evil_lol: a i przyciac dechy na bude tez bedziesz mogla :eviltong:

Posted

Nie nabijaj sie z psa :mad: to jest moda 2008/2009 ... czapa zimowa w stylu wschodnio eskimoskim w pieknym kolorze, zwiastujacym powrot wiosny :eviltong:

Posted

No chłopak czuje się już u siebie. :multi: No i ciotki obejrzały czy na pewno bez jajek jest :evil_lol:

Superowo czyta się takie wieści. :multi:

PS Mój znajomy ma sznupa podobnego do Miszki. Też duże uszy i taki żylasty szczuplak.

Posted

[quote name='Bliss']żabol!! :mad:

pogromczyni dzikich bestii

no idealnie sobie poradziła no co?! takie dwa ujarzmic niełatwo byłam widzialam i wiem bestyje jakich mało. A ten wet co Miszy dał 10 lat to naprawdę mocno się pomylił;).

Posted

Żabol :evil_lol:

Noooo treserka i dwa brytany obronne. :cool3::lol:

Demon to ma minę jakby chciał Miszkę w ucho capnąć ... :evil_lol:

A zapomniałam spytać - imię zostało czy zmienione?

Posted

tak, tak - radzą sobie świetnie :)

brytany zaiste obronne - szczeniak sztuk jeden oraz prawie ślepiec :evil_lol: czuję się totalnie bezpieczna - ja osobiście rodzina oraz mienie w pełni zabezpieczone przez w/w brytany :diabloti:

a Misza Miszą pozostał - pasuje do niego a poza tym po co mu w głowie bardziej motać :)
poza tym - żeby pasował do rycerza Dżedaj musiałabym go nazwać jakiś Lord Vader czy cóś - przecież nie księżniczka Leja czy jak tam jej było :cool3: więc już chyba Miszka lepiej :p