Bliss Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 no i my tu gadu gadu a tymczasem Misza ..... :cool3: Quote
malawaszka Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 :loveu::loveu::loveu:cudnie!!!!!! już jest u siebie :multi: Quote
Bliss Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 znowu się skulkował :shake: :roll:no ale wstępik już był :cool3: Quote
madziamn Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 a może po prostu nie gustuje w takiej pozie spania i specjalnie dla Pańci sie tak ułożył zeby zobaczyła i wrócił do swojej pozycji:razz: Quote
Bliss Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 :) co tam - nie wiem czy kogoś to obchodzi ale nadaję :cool3: no więc ten co oceniał wiek Miszy ma oko mocno scentrowane :evil_lol: demon spi a Misza za piłeczką lata :loveu: zostali dziś sami w domu jak my po cmentarzach jeździliśmy i cud miód - zero strat w psach, ludziach i innych dobrach doczesnych :) natomiast łapią się ostro jak jestem z nimi na dworze i np bezczelnia gadam przez phon zamiast głaskać na dwie ręce :shake: od razu zazdrość i gryzanki ale pacyfikuję :lol: dziś za to zgodny front zawiązali i kolegę sąsiada dobermana obszczekiwali na cały regulator :evil_lol: demon jak był sam to mu odpuszczał ale teraz nie da rady - drą się jak poparzone ;) Quote
malawaszka Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 :loveu::loveu::loveu: a jak z dziewczynkami? Quote
Bliss Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 moja młodsza go sobie szczególnie upodobała :) - zamyka się z Miszką w pokoiku i się bawią :) bardzo się jej podoba obcięty ogonek - akurat w łapce si\ę mieści :cool3: a starsza twierdzi że to dziewczyna - stroiła go dziś w koronę i szykuje slub demona z Miszką niebawem :evil_lol: Quote
Pink Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 sio mi kury stad :diabloti: Przylaze tu ciagle sledzac losy Miszy, ale moze tak ciag dalszy na sznaucerach co ? wiem ze u nas nie dzieje sie za duzo, ale moze cos zacznie sie dziac z nowymi sznaucami i to dwoma wow. pliss, bo to ciagle szukanie topika na adopcyjnym jest szalenie uciazliwe :evil_lol: ps. do tego szkoda podrzucac topik na pierwsza strone, niech inne bidy maja tam miejsce :cool1: ps2. Waszku malenstwo zmien tytul topika, bedzie czadowo wygladac... MA DOM :multi: Quote
Bliss Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 pfffffffffff ZNALAZŁ!! I co to ma znaczyć niby? zastanowię się - reproduktor to żaden .... no ale może chociaż urodzi? .... nie wiem .... :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 noooo że znalazł super Turbo Opiekunkę :grins: :diabloti: Quote
Bliss Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 poszukam jakiejś piwnicy do rozmnożenia Miszy z demonem .... co prawda nie posiadam ale może warto wykopać na tę szczególną okazję? :roll: albo jakąś komórkę chociaz sklecę na prędce ... rany - co za forum - zwalają człowiekowi na łeb psa do rozmnażania ale budy nie uświadczysz :shake: Quote
Pink Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 najpierw to sobie sklec urzadzonko wolno-gadajace do telefonu, cobys dwie rece wolne do miziania miala :evil_lol: a i przyciac dechy na bude tez bedziesz mogla :eviltong: Quote
Bliss Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 :roll: to jeszcze może mam toporka szukać co? :-o matko - co za nieodpowiedzialni ludzie tutaj ...:diabloti: Quote
Bliss Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 zaiste biedny pies - sami zobaczcie - jakże mu się wygina ta przednia łapka :-( Quote
Bliss Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 no sama widzisz!! i jeszcze mu tyłek spada z poduszki :angryy: miejmy nadzieję, ze biedak wytrzyma :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 jasna cholera!!!! trzeba ogłosić ściepkę na budę!!!!!! Quote
Bliss Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 nawet uszu nie można rozprostować ....... :placz: Quote
Pink Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Nie nabijaj sie z psa :mad: to jest moda 2008/2009 ... czapa zimowa w stylu wschodnio eskimoskim w pieknym kolorze, zwiastujacym powrot wiosny :eviltong: Quote
AnkaG Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 No chłopak czuje się już u siebie. :multi: No i ciotki obejrzały czy na pewno bez jajek jest :evil_lol: Superowo czyta się takie wieści. :multi: PS Mój znajomy ma sznupa podobnego do Miszki. Też duże uszy i taki żylasty szczuplak. Quote
malawaszka Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 hahahah jaki żabol :evil_lol: u mnie na osiedlu tez taki chłopak jest - wysoki szczypiorek - tylko czarny :cool1: Misza jak mu odrośnie broda to będzie boski :loveu: Quote
Pink Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Jak kiedys bede duza starsza dziewczynka, to tez sobie takiego drugiego sprawie a co :evil_lol: Quote
madziamn Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Bliss']żabol!! :mad: pogromczyni dzikich bestii no idealnie sobie poradziła no co?! takie dwa ujarzmic niełatwo byłam widzialam i wiem bestyje jakich mało. A ten wet co Miszy dał 10 lat to naprawdę mocno się pomylił;). Quote
AnkaG Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Żabol :evil_lol: Noooo treserka i dwa brytany obronne. :cool3::lol: Demon to ma minę jakby chciał Miszkę w ucho capnąć ... :evil_lol: A zapomniałam spytać - imię zostało czy zmienione? Quote
Bliss Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 tak, tak - radzą sobie świetnie :) brytany zaiste obronne - szczeniak sztuk jeden oraz prawie ślepiec :evil_lol: czuję się totalnie bezpieczna - ja osobiście rodzina oraz mienie w pełni zabezpieczone przez w/w brytany :diabloti: a Misza Miszą pozostał - pasuje do niego a poza tym po co mu w głowie bardziej motać :) poza tym - żeby pasował do rycerza Dżedaj musiałabym go nazwać jakiś Lord Vader czy cóś - przecież nie księżniczka Leja czy jak tam jej było :cool3: więc już chyba Miszka lepiej :p Quote
Recommended Posts