Bliss Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 wiesz Magdzia - strzelę fotki w pierwszej minucie jak przyjadą bo potem to wiesz ... nie będą się już nadawały :evil_lol: ja ciągle nie rozumiem jak ta twoja Andzia może mieć błękitne!!!! i takie czyściutkie :roll: chociaż Miszka mógłby mieć jakieś jaśniejsze ale demon nawet czarne upaprać potrafi :eviltong: Quote
madziamn Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Duśkowe też czysciutkie nie jest ale ono słuzyło już Fionce i potem w piwnicy w worku leżało a Duśka z niego korzysta bo tylko ono wytrzymuje jej drapanie co do czarnego to czasem bardziej sie potrafi ubrudzic niz jasne. Quote
madziamn Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 A Miszka to rzeczywiscie wyjątkowo czysty psiak co prawda łapki miał myte ale u mamy mojej spał na takim granatowym w moro i też cały czas czyste było Quote
Bliss Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 ja mu jeszcze nic nie myłam :cool3: on tylko podeszwy sobie brudzi a to powiedzmy mi nie przeszkadza ;) natomiast demon wraca CZARNY dosłownie - cały uklejony często nawet na plecach :shake: nie wiem jak on to robi - no cóż w końcu zasłużył jakoś sobie na przydomek demon :evillaug: Ty wiesz co - najbardziej Miszkę kocha Maja - ta mniejsza - tuli go i całuje a on spokojnie stoi i czeka aż skończy :loveu: nawet pozwala jej ciągle ogonek międlić :razz: natomiast Limonka wygłasza do niego przemówienia pt - Misza nie lataj tak ciągle za piłką bo się zmęczysz i na ślub zaśpisz ..... :roll: w ogól,e nie może zapamietać że to facet :evil_lol: Quote
AnkaG Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nadrobiłam zaległości.:cool3: Ja specjalnie do salonu zamówiłam ciemno brązową kanapę.:evil_lol: U mnie gęsta trawa na ogrodzie to się tak nie faflunią. Ja nie myję łap bo cztery psy to się nie da. :evil_lol: Czekamy na foty aniołków na nowych posłankach. Quote
Bliss Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 :angryy::angryy::angryy::angryy: kurtka coś mi kompik karty nie czyta więc fotek ni ma ... posłanka są - szał ciał był - kopanie w nich dziur, przenoszenie itd :cool3: Misza jak mu parę razy z pod tyłka wyjechało ciągnięte przez domona uniósł się honorem i poszedł spać na sofkę :evil_lol: Quote
Bliss Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 pewnie że z obiema - ale z jedną bardziej ;) teraz każda ma swojego psa :eviltong: ale razem szaleją - super :multi: Quote
malawaszka Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 Bliss napisał(a): Misza jak mu parę razy z pod tyłka wyjechało ciągnięte przez domona uniósł się honorem i poszedł spać na sofkę :evil_lol: :roflt: hahaha chciałabym to zobaczyć :evil_lol: no i super wieści, że Misza z dziewczynkami w końcu sie dogadał - czy tylko z jedną?:-o Quote
madziamn Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 wiedziałam ze sie dogada on sie musi oswoic i wiedziec ze mu krzywda sie nie stanie. Ciociu Bliss może jutro komp będzie w lepszym nastroju i uda Ci sie fotki wrzucic byłoby super. Quote
weszka Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Czekam na foty Niemca i Amerykana jak leżą na łapkach i ocelotach :) Quote
AnkaG Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No fajowo że coraz fajowiej. :razz: Ja też chcem foty. :lol: Quote
Bliss Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 cos tam wygrzebałam importowane psy na krajowym (o ironio!) ocelocie :razz: powąchały, pokopały .... poleżały, nakruszyły ... sprawdzały jak się na tym wynalazku międli :mad: Quote
AnkaG Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No eleganckie te oceloty. :lol: A oni się tak zabawowo miętlą czy na ostro? Quote
Bliss Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 zabawowo się miedlą choć jak się jakis klamot ichni znajdzie w okolicy to potrafią się nakręcić :mad: ale generalnie luzik :cool3: Quote
malawaszka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 no ja nie mogę - oni się najnormalniej w świecie bawią!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: a że czasem któryś przegnie i muszą się naprostować - cóż, kto z nas nie musiał się docierać z "partnerem" :evil_lol: :loveu: Quote
Bliss Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 malawaszka napisał(a):no ja nie mogę - oni się najnormalniej w świecie bawią!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: a że czasem któryś przegnie i muszą się naprostować - cóż, kto z nas nie musiał się docierać z "partnerem" :evil_lol: :loveu: taaa - u niektórych to nawet proces przewlekły :eviltong: a jak Pepa i Luna w wielkim swiecie? zjadły kocika? czy kocik panny uczesała? Quote
Bliss Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 weszka napisał(a):To jest widok! to jest widok full wypas :) takie już są stadne :cool1: no nie zawsze ale jednak większość czasu Quote
malawaszka Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Bliss napisał(a): a jak Pepa i Luna w wielkim swiecie? zjadły kocika? czy kocik panny uczesała? śpią - wszyscy śpią :roll: Luna w kagańcu, Pepa na podłodze, a kot w kanapie :lol: sukces! wszyscy w jednym pokoju :multi: :evil_lol: Quote
Bliss Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 malawaszka napisał(a):śpią - wszyscy śpią :roll: Luna w kagańcu, Pepa na podłodze, a kot w kanapie :lol: sukces! wszyscy w jednym pokoju :multi: :evil_lol: aaaaaaa - no to jesli mówisz w takiej skali sukcesu to pomyśl jak wiele już ich było! były wszystkie w jednym kraju, i województwie też były - ba! nawet w jednym mieście! i żyją! :loveu: czyli wszystko idzie do przodu i widać wyraźnie swiatełko w tunelu :razz: Quote
madziamn Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 cioteczko Bliss piękny ten ocelot i widok psi na nim nie mniej piekny:loveu: fajnie że Lunka z Pepcia jeszcze kotka nie zamęczyły:cool3: Quote
madziamn Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 a tak wogóle z tego co widzę to Miszce chyba troche broda odrosła:razz: Quote
Bliss Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 cze Madzia :) psie zadowolone - latają z tymi posłaniami po chałupie - dziś nawet jedno próbowały na dwór przemycić :D mała zdrowa? jak Andzia? Quote
madziamn Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Olcia zdrowa na szczęscie a Duśka własnie mi grzeje miejsce w łóżeczku idę do niej dołączyc. Pa pa milutkich senków. Quote
Bliss Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 co jest w piłeczce? czemu zabrałaś! oddaj nam kłaczki! Quote
Recommended Posts