Cieplutkaa. Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Heeeej.! ;):loveu: Ja dopiero wróciłam i.. zobaczyłam te piękne zdjęcia Rokusia :multi::loveu: On ma takie, takie piękne czarne oczka.! A tak się błyszczą.! :loveu: Sliczne...Śliczne.. Śliczne... Pzdr. :loveu: Quote
Moniek193 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Agata_Roki']Witanko :loveu: Moniek,toż ładnym we wszystkim ładnie :loveu::evil_lol: I trzeba przyznać że RD robi i śliczne i bardzo solidne obróżki - na naszej nie widać żadnych śladów użytkowania mimo małego zabłocenia do uprania ;)[/quote] Hej:multi: Oj tak;) Solidne sa bardzo, moja Sara ma zdolnosc niszczenia obrozy w bardzo szybkim tempie, a ta z RD słuzy jej juz dlugo:loveu:Chyba najdluzej ze wszytskich obrozy:-o:evil_lol: A teraz mamy zamiar zamowic z taka rogza w jaszczurki:loveu: Bo ta nadaje sie do prania, zreszta Sara to panienka musi sie stroic:evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 mmm Rokuś :loveu: śliczniasto mu w tym RD :lol: a w błękicie wygląda super! :loveu: Quote
Medorowa Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Bowtruckle']wysłałam :evil_lol: Medorowa, podoba mi się twój podpis :evil_lol: :loveu: :loveu:[/quote] ;) Czekamy na nowe zdjęcia:) Quote
.Agata. Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 usuwam Wasze emotki bo mi nie chce dodać posta :eviltong: [quote name='Mqrtynq']Witamy se pierwszy raz Boski Boksioo [/quote] Witamy :multi: i dziękujemy ;) [quote name='Medorowa']Doberek[/quote] Bry :loveu: [quote name='Bowtruckle']wysłałam Medorowa, podoba mi się twój podpis [/quote] chociaż tyle :loveu: a podpis fakt,niezły :evil_lol: [quote name='Justy$ka']Heeeej.! Ja dopiero wróciłam i.. zobaczyłam te piękne zdjęcia Rokusia On ma takie, takie piękne czarne oczka.! A tak się błyszczą.! Sliczne...Śliczne.. Śliczne... Pzdr. [/quote] Weź bo się Roniek zaczerwieni :evil_lol: Witamy Justy$ka i dziękujemy za tyle komplemenciorów :loveu: [quote name='Moniek193']Hej Oj tak Solidne sa bardzo, moja Sara ma zdolnosc niszczenia obrozy w bardzo szybkim tempie, a ta z RD słuzy jej juz dlugoChyba najdluzej ze wszytskich obrozy A teraz mamy zamiar zamowic z taka rogza w jaszczurki Bo ta nadaje sie do prania, zreszta Sara to panienka musi sie stroic[/quote] Jaszczury są świetne,rude boksie fajnie wyglądają w fiolecie - mam zielono-fioletowego Froga[też świetnej jakości jest po roku czasu ;)] i jaszczury też kuszą ale najpierw Bonarama Orange :eviltong: [quote name='Onomato-Peja']mmm Rokuś śliczniasto mu w tym RD a w błękicie wygląda super! [/quote] kurcze,wszyscy mówicie że ładnie mu w niebieskim - [URL="http://allegro.pl/item675494167_nowosc_rogz_obroza_zaciskowa_l_planet_rogz.html"]NOWOŚĆ !!! ROGZ OBROŻA ZACISKOWA L PLANET ROGZ (675494167) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] patrzcie jakie fajne :razz: I tak po cichu powiem że 10 lipca Koń kończy 5 lat :evil_lol: [quote name='Medorowa'] Czekamy na nowe zdjęcia[/quote] Jutro w nasze ręce przybędzie nowe dziecko - Fuji S5800 :loveu::loveu: Doczekacie się nowych zdjęć - ze znaczną lepszą jakością :evil_lol: Quote
Cieplutkaa. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Kiedy napisałaś, że jutro pojawi sie nowe dziecko myślałam, ze może jakis nowy boksiu wprowadzi się do Twego domku..:loveu: A tu... :diabloti: Pzdr. Quote
.Agata. Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Justy$ka']Kiedy napisałaś, że jutro pojawi sie nowe dziecko myślałam, ze może jakis nowy boksiu wprowadzi się do Twego domku..:loveu: A tu... :diabloti: Pzdr.[/quote] jak będzie nowe psie dziecko to tylko i wyłącznie border :evil_lol: Nie mam w planach kolejnego boksia - na razie.. ale nie mniej przykro mi to mówić :shake: Jakbym trafiła na drugą taką cholerę to bym go oddała :lol::evil_lol: Oczywiście Koń jest jedyny,wspaniały i niepowtarzalny of course :razz: Takie dziecko to jeszcze większy skarb dla naszej rodziny :loveu:W końcu przestanę marudzić - "mamo ta cyfrówka jest do de..","ja chce normalny aparat" ew. "jak będę grzeczna to kupisz mi lustrzankę" :diabloti: Quote
Cieplutkaa. Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Heh...:diabloti: Ja kiedy stałam przed wyborem psioora w ostatnim czasie też na wstępie wykluczyłam boksia...:roll: Ale teraz tak z utesknieniem wspominam te rasę... Znaczy nie zamieniłabym Lary za nic w świecie, ale boksio to jednak boksio. :loveu: I teraz już to wiem :p Kocham mojego stworka baaardzo i Ty na pewno kiedys też pokochasz.! Ale nie ma to jak te fafleee...! ;) Pzdr. Quote
bianka19 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Witanko :lol::lol: Ja tutaj pierwszy raz Fotki śliczne :loveu::loveu::loveu: Będę zaglądać :evil_lol: Pozdrawiam i zapraszam do mnie Quote
.Agata. Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Justy$ka']Heh... Ja kiedy stałam przed wyborem psioora w ostatnim czasie też na wstępie wykluczyłam boksia... Ale teraz tak z utesknieniem wspominam te rasę... Znaczy nie zamieniłabym Lary za nic w świecie, ale boksio to jednak boksio. I teraz już to wiem Kocham mojego stworka baaardzo i Ty na pewno kiedys też pokochasz.! Ale nie ma to jak te fafleee...! Pzdr.[/quote] nie rób se mnie potwora - przecież ja kocham swoje przygłupasa :evil_lol: Chociaż o takim IPOwym boksiu to też tam się gdzieś marzy kiedyś :loveu: [quote name='deer_1987']Witam sie u Was :D[/quote] a się witamy :cool3: [quote name='bianka19']Witanko :lol::lol: Ja tutaj pierwszy raz Fotki śliczne :loveu::loveu::loveu: Będę zaglądać :evil_lol: Pozdrawiam i zapraszam do mnie[/quote] dziękujemy ;) Zaraz do Was zajrzymy ;) I Zofia :eviltong: [IMG]http://i40.tinypic.com/jueq3b.jpg[/IMG] [IMG]http://i41.tinypic.com/2zz3jb4.jpg[/IMG] Drugi domowy pies co i obserwować lubi w tym samym miejscu i zaatakuje w razie potrzeby :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Zofia :crazyeye::loveu: cudo, jak ja lubie króliki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Marteczka Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 I ja się witam poraz pierwszy. Roki przepiękny, przewertowałam całą galerię. Strasznie spodobała mi się ''świadomość zadu" :p, coś pięknego :loveu: Quote
Illusion Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Hej! :multi: Zosia ma śliczne umaszczenie :loveu:. Quote
Moniek193 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Kofffam króliczki:loveu: [URL]http://i40.tinypic.com/jueq3b.jpg[/URL] Quote
.Agata. Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Zofia :crazyeye::loveu: cudo, jak ja lubie króliki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ano Zofia :evil_lol: chcesz ? zrobimy zamianę - Salsa za Zosie - na wakacje :lol::razz: [quote name='MarteczkaWawa']I ja się witam poraz pierwszy. Roki przepiękny, przewertowałam całą galerię. Strasznie spodobała mi się ''świadomość zadu" :p, coś pięknego :loveu:[/quote] Hej :multi::multi: Koń dziękuje ;) [quote name='RCookie']Hej! :multi: Zosia ma śliczne umaszczenie :loveu:.[/quote] Cześć :multi: Miło Cię widzieć w Naszej galerii :evil_lol::loveu: [quote name='Moniek193']Kofffam króliczki:loveu:[/quote] Noo za Sarcię też chętnie wymienię :evil_lol: Wszystkich lubi tylko nie mnie - podobno ją męczę klikerem[no bo jak pies już ma opanowaną świadomość ciała to kogo mam zacząć uczyć ?] :diabloti: Jak widzi kliker zostawia mi symbolicznego bobka i sru do klatki - nie ma Zośka śpi ;) Oczywiście Zosin również dziękuje za komplementy :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Agata_Roki']Ano Zofia :evil_lol: chcesz ? zrobimy zamianę - Salsa za Zosie - na wakacje :lol::razz: [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tylko taki układ wchodzi w gre bo Salsa jest niedobra dla takich stworzonek :roll: dlatego już nie mogę mieć już szczurów :placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
.Agata. Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tylko taki układ wchodzi w gre bo Salsa jest niedobra dla takich stworzonek :roll: dlatego już nie mogę mieć już szczurów :placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Roki z psiej koleżanki byłby bardziej zadowolony - Zośka jest ''samicą Alfą'' i on się jej po prostu boi :lol: Nie wejdzie ze spaceru do domu jak ona kica luzem - zapiera się łapami i w tył zwrot :evil_lol: Jak mu pozwolę i się przekona liże ją przez pręty ale ona fuka na niego więc nie utrzymują bliższego kontaktu :eviltong: Quote
jonQuilla Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [quote name='Agata_Roki']Roki z psiej koleżanki byłby bardziej zadowolony - Zośka jest ''samicą Alfą'' i on się jej po prostu boi :lol: Nie wejdzie ze spaceru do domu jak ona kica luzem - zapiera się łapami i w tył zwrot :evil_lol: Jak mu pozwolę i się przekona liże ją przez pręty ale ona fuka na niego więc nie utrzymują bliższego kontaktu :eviltong:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol: mój poprzedni psiak podobnie reagował na szczury :) one po nim chodziły jak spał a jak się obudził to miał mega przerażony wzrok i nie wiedział co ze sobą zrobić :evil_lol: Salsa zagryzłaby :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bianka19 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Heej wam! :loveu: A gdzie nowe fotoski Rokusia?:mad: Quote
.Agata. Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol: mój poprzedni psiak podobnie reagował na szczury :) one po nim chodziły jak spał a jak się obudził to miał mega przerażony wzrok i nie wiedział co ze sobą zrobić :evil_lol: Salsa zagryzłaby :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a całkowite odizolowanie nie wchodzi w gre ? Wiem że czasem ciężko jest się poświęcać jak przez całe życie babcia nie mogła mieć kota bo każdego jamnik zadusił :shake: Teraz niestety już odszedł i w końcu ma wymarzonego rudego dachowca :cool3: [ja tam nie lubie kotów - byłabym za kolejnym papiszczem :evil_lol:] [quote name='bianka19']Heej wam! :loveu: A gdzie nowe fotoski Rokusia?:mad:[/quote] Czeeść :multi: Nie ma kuriera - nie ma aparatu - nie ma zdjęć z czego będzie aparat - nie będzie zdjęć - bo nie umiem jeszcze ;) Z resztą nie posiadam ni karty pamięci ni ładowarki do baterii - dzisiaj bądź jutro coś będzie ;) Quote
jonQuilla Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='Agata_Roki']a całkowite odizolowanie nie wchodzi w gre ? Wiem że czasem ciężko jest się poświęcać jak przez całe życie babcia nie mogła mieć kota bo każdego jamnik zadusił :shake: Teraz niestety już odszedł i w końcu ma wymarzonego rudego dachowca :cool3: [ja tam nie lubie kotów - byłabym za kolejnym papiszczem :evil_lol:] [/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie, były w domu jeszcze szczury jak Salse przygarnęłam i musiałam klatkę postawić na szafę przez co i moje kontakty z nimi były ograniczone...miałam wyrzuty sumienia że zwierzęta które do tej pory biegały po moim pokoju po kilka godzin dziennie są teraz wypuszczane raz na dzień i to tylko na godzinkę...ja musiałam wychodzić z pokoju razem z psem bo stała pod drzwiami, szczekała i skakała :roll: Salsa jest do mnie tak przywiązana że kiedy jestem w domu nie odstępuje mnie na krok, nawet pod drzwiami od łazienki siedzi i na mnie czeka :roll: Kota mam tak wrednego że mu nic nie zrobi bo to on jest "agresywniejszy" od niej ale jakby kot był bardziej ciapciowaty to też nie wiadomo jakby skończył :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Karolina. Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B] Salsa jest do mnie tak przywiązana że kiedy jestem w domu nie odstępuje mnie na krok, nawet pod drzwiami od łazienki siedzi i na mnie czeka :roll: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Skąd ja to znam :p Robiliśmy nawet z bratem taki test: Lucky spał, my byliśmy z nim razem w pokoju. W pewniej chwili Kamil wyszedł z pokoju - Lucky nic, nawet nie drgnął. Potem ja wyszłam z pokoju, a ten zryw, i pędzi za mną :loveu: Wiele razy to powtarzaliśmy, i [U]zawsze[/U] za mną poleciał, a za Kamilem chyba tylko raz ;) Zofia superowa :loveu: Nic się nie chwaliłaś że masz królika :mad: Tak wogóle to tu nagadane że hoho. Czekam na zdjęcia nowym aparatosem :multi: Teraz poczekam aż się naumiesz obsługiwać nowy sprzęt i wpraszam się do ciebie na profesjonalną sesję zdjęciową :eviltong: Quote
bianka19 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Czeeść :multi: Nie ma kuriera - nie ma aparatu - nie ma zdjęć z czego będzie aparat - nie będzie zdjęć - bo nie umiem jeszcze ;) Z resztą nie posiadam ni karty pamięci ni ładowarki do baterii - dzisiaj bądź jutro coś będzie ;)[/quote] Uff.. To dobrze :loveu::loveu: Zapraszam do mnie na fotki:evil_lol: Quote
Recommended Posts