Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heeeej.! ;):loveu:
Ja dopiero wróciłam i.. zobaczyłam te piękne zdjęcia Rokusia :multi::loveu:

On ma takie, takie piękne czarne oczka.!
A tak się błyszczą.! :loveu:

Sliczne...Śliczne.. Śliczne...

Pzdr. :loveu:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata_Roki']Witanko :loveu:

Moniek,toż ładnym we wszystkim ładnie :loveu::evil_lol:
I trzeba przyznać że RD robi i śliczne i bardzo solidne obróżki - na naszej nie widać żadnych śladów użytkowania mimo małego zabłocenia do uprania ;)[/quote]
Hej:multi:

Oj tak;) Solidne sa bardzo, moja Sara ma zdolnosc niszczenia obrozy w bardzo szybkim tempie, a ta z RD słuzy jej juz dlugo:loveu:Chyba najdluzej ze wszytskich obrozy:-o:evil_lol: A teraz mamy zamiar zamowic z taka rogza w jaszczurki:loveu: Bo ta nadaje sie do prania, zreszta Sara to panienka musi sie stroic:evil_lol:

Posted

usuwam Wasze emotki bo mi nie chce dodać posta :eviltong:

[quote name='Mqrtynq']Witamy se pierwszy raz
Boski Boksioo [/quote]

Witamy :multi: i dziękujemy ;)

[quote name='Medorowa']Doberek[/quote]

Bry :loveu:

[quote name='Bowtruckle']wysłałam
Medorowa, podoba mi się twój podpis [/quote]
chociaż tyle :loveu:
a podpis fakt,niezły :evil_lol:

[quote name='Justy$ka']Heeeej.!
Ja dopiero wróciłam i.. zobaczyłam te piękne zdjęcia Rokusia

On ma takie, takie piękne czarne oczka.!
A tak się błyszczą.!

Sliczne...Śliczne.. Śliczne...

Pzdr. [/quote]

Weź bo się Roniek zaczerwieni :evil_lol: Witamy Justy$ka i dziękujemy za tyle komplemenciorów :loveu:

[quote name='Moniek193']Hej

Oj tak Solidne sa bardzo, moja Sara ma zdolnosc niszczenia obrozy w bardzo szybkim tempie, a ta z RD słuzy jej juz dlugoChyba najdluzej ze wszytskich obrozy A teraz mamy zamiar zamowic z taka rogza w jaszczurki Bo ta nadaje sie do prania, zreszta Sara to panienka musi sie stroic[/quote]

Jaszczury są świetne,rude boksie fajnie wyglądają w fiolecie - mam zielono-fioletowego Froga[też świetnej jakości jest po roku czasu ;)] i jaszczury też kuszą ale najpierw Bonarama Orange :eviltong:

[quote name='Onomato-Peja']mmm Rokuś śliczniasto mu w tym RD a w błękicie wygląda super! [/quote]

kurcze,wszyscy mówicie że ładnie mu w niebieskim - [URL="http://allegro.pl/item675494167_nowosc_rogz_obroza_zaciskowa_l_planet_rogz.html"]NOWOŚĆ !!! ROGZ OBROŻA ZACISKOWA L PLANET ROGZ (675494167) - Aukcje internetowe Allegro[/URL] patrzcie jakie fajne :razz: I tak po cichu powiem że 10 lipca Koń kończy 5 lat :evil_lol:

[quote name='Medorowa']
Czekamy na nowe zdjęcia[/quote]

Jutro w nasze ręce przybędzie nowe dziecko - Fuji S5800 :loveu::loveu:
Doczekacie się nowych zdjęć - ze znaczną lepszą jakością :evil_lol:

Posted

[quote name='Justy$ka']Kiedy napisałaś, że jutro pojawi sie nowe dziecko myślałam, ze może jakis nowy boksiu wprowadzi się do Twego domku..:loveu:
A tu... :diabloti:

Pzdr.[/quote]

jak będzie nowe psie dziecko to tylko i wyłącznie border :evil_lol:
Nie mam w planach kolejnego boksia - na razie.. ale nie mniej przykro mi to mówić :shake: Jakbym trafiła na drugą taką cholerę to bym go oddała :lol::evil_lol:
Oczywiście Koń jest jedyny,wspaniały i niepowtarzalny of course :razz:

Takie dziecko to jeszcze większy skarb dla naszej rodziny :loveu:W końcu przestanę marudzić - "mamo ta cyfrówka jest do de..","ja chce normalny aparat" ew. "jak będę grzeczna to kupisz mi lustrzankę" :diabloti:

Posted

Heh...:diabloti:

Ja kiedy stałam przed wyborem psioora w ostatnim czasie też na wstępie wykluczyłam boksia...:roll: Ale teraz tak z utesknieniem wspominam te rasę... Znaczy nie zamieniłabym Lary za nic w świecie, ale boksio to jednak boksio. :loveu: I teraz już to wiem :p

Kocham mojego stworka baaardzo i Ty na pewno kiedys też pokochasz.!
Ale nie ma to jak te fafleee...! ;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Justy$ka']Heh...

Ja kiedy stałam przed wyborem psioora w ostatnim czasie też na wstępie wykluczyłam boksia... Ale teraz tak z utesknieniem wspominam te rasę... Znaczy nie zamieniłabym Lary za nic w świecie, ale boksio to jednak boksio. I teraz już to wiem

Kocham mojego stworka baaardzo i Ty na pewno kiedys też pokochasz.!
Ale nie ma to jak te fafleee...!

Pzdr.[/quote]

nie rób se mnie potwora - przecież ja kocham swoje przygłupasa :evil_lol:
Chociaż o takim IPOwym boksiu to też tam się gdzieś marzy kiedyś :loveu:

[quote name='deer_1987']Witam sie u Was :D[/quote]

a się witamy :cool3:

[quote name='bianka19']Witanko :lol::lol:
Ja tutaj pierwszy raz
Fotki śliczne :loveu::loveu::loveu:
Będę zaglądać :evil_lol:

Pozdrawiam i zapraszam do mnie[/quote]

dziękujemy ;)

Zaraz do Was zajrzymy ;)

I Zofia :eviltong:
[IMG]http://i40.tinypic.com/jueq3b.jpg[/IMG]
[IMG]http://i41.tinypic.com/2zz3jb4.jpg[/IMG]
Drugi domowy pies co i obserwować lubi w tym samym miejscu i zaatakuje w razie potrzeby :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Zofia :crazyeye::loveu:
cudo, jak ja lubie króliki :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ano Zofia :evil_lol:
chcesz ? zrobimy zamianę - Salsa za Zosie - na wakacje :lol::razz:

[quote name='MarteczkaWawa']I ja się witam poraz pierwszy.
Roki przepiękny, przewertowałam całą galerię.
Strasznie spodobała mi się ''świadomość zadu" :p, coś pięknego :loveu:[/quote]

Hej :multi::multi:
Koń dziękuje ;)

[quote name='RCookie']Hej! :multi:
Zosia ma śliczne umaszczenie :loveu:.[/quote]

Cześć :multi: Miło Cię widzieć w Naszej galerii :evil_lol::loveu:

[quote name='Moniek193']Kofffam króliczki:loveu:[/quote]

Noo za Sarcię też chętnie wymienię :evil_lol: Wszystkich lubi tylko nie mnie - podobno ją męczę klikerem[no bo jak pies już ma opanowaną świadomość ciała to kogo mam zacząć uczyć ?] :diabloti: Jak widzi kliker zostawia mi symbolicznego bobka i sru do klatki - nie ma Zośka śpi ;)

Oczywiście Zosin również dziękuje za komplementy :evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Ano Zofia :evil_lol:
chcesz ? zrobimy zamianę - Salsa za Zosie - na wakacje :lol::razz:
[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tylko taki układ wchodzi w gre bo Salsa jest niedobra dla takich stworzonek :roll:
dlatego już nie mogę mieć już szczurów :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]tylko taki układ wchodzi w gre bo Salsa jest niedobra dla takich stworzonek :roll:
dlatego już nie mogę mieć już szczurów :placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Roki z psiej koleżanki byłby bardziej zadowolony - Zośka jest ''samicą Alfą'' i on się jej po prostu boi :lol: Nie wejdzie ze spaceru do domu jak ona kica luzem - zapiera się łapami i w tył zwrot :evil_lol: Jak mu pozwolę i się przekona liże ją przez pręty ale ona fuka na niego więc nie utrzymują bliższego kontaktu :eviltong:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Roki z psiej koleżanki byłby bardziej zadowolony - Zośka jest ''samicą Alfą'' i on się jej po prostu boi :lol: Nie wejdzie ze spaceru do domu jak ona kica luzem - zapiera się łapami i w tył zwrot :evil_lol: Jak mu pozwolę i się przekona liże ją przez pręty ale ona fuka na niego więc nie utrzymują bliższego kontaktu :eviltong:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol: mój poprzedni psiak podobnie reagował na szczury :)
one po nim chodziły jak spał a jak się obudził to miał mega przerażony wzrok i nie wiedział co ze sobą zrobić :evil_lol:
Salsa zagryzłaby :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:evil_lol: mój poprzedni psiak podobnie reagował na szczury :)
one po nim chodziły jak spał a jak się obudził to miał mega przerażony wzrok i nie wiedział co ze sobą zrobić :evil_lol:
Salsa zagryzłaby :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a całkowite odizolowanie nie wchodzi w gre ? Wiem że czasem ciężko jest się poświęcać jak przez całe życie babcia nie mogła mieć kota bo każdego jamnik zadusił :shake: Teraz niestety już odszedł i w końcu ma wymarzonego rudego dachowca :cool3: [ja tam nie lubie kotów - byłabym za kolejnym papiszczem :evil_lol:]

[quote name='bianka19']Heej wam! :loveu:
A gdzie nowe fotoski Rokusia?:mad:[/quote]

Czeeść :multi:

Nie ma kuriera - nie ma aparatu - nie ma zdjęć z czego
będzie aparat - nie będzie zdjęć - bo nie umiem jeszcze ;)
Z resztą nie posiadam ni karty pamięci ni ładowarki do baterii - dzisiaj bądź jutro coś będzie ;)

Posted

[quote name='Agata_Roki']a całkowite odizolowanie nie wchodzi w gre ? Wiem że czasem ciężko jest się poświęcać jak przez całe życie babcia nie mogła mieć kota bo każdego jamnik zadusił :shake: Teraz niestety już odszedł i w końcu ma wymarzonego rudego dachowca :cool3: [ja tam nie lubie kotów - byłabym za kolejnym papiszczem :evil_lol:]
[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]nie, były w domu jeszcze szczury jak Salse przygarnęłam i musiałam klatkę postawić na szafę przez co i moje kontakty z nimi były ograniczone...miałam wyrzuty sumienia że zwierzęta które do tej pory biegały po moim pokoju po kilka godzin dziennie są teraz wypuszczane raz na dzień i to tylko na godzinkę...ja musiałam wychodzić z pokoju razem z psem bo stała pod drzwiami, szczekała i skakała :roll:
Salsa jest do mnie tak przywiązana że kiedy jestem w domu nie odstępuje mnie na krok, nawet pod drzwiami od łazienki siedzi i na mnie czeka :roll:
Kota mam tak wrednego że mu nic nie zrobi bo to on jest "agresywniejszy" od niej ale jakby kot był bardziej ciapciowaty to też nie wiadomo jakby skończył :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]
Salsa jest do mnie tak przywiązana że kiedy jestem w domu nie odstępuje mnie na krok, nawet pod drzwiami od łazienki siedzi i na mnie czeka :roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Skąd ja to znam :p Robiliśmy nawet z bratem taki test: Lucky spał, my byliśmy z nim razem w pokoju. W pewniej chwili Kamil wyszedł z pokoju - Lucky nic, nawet nie drgnął. Potem ja wyszłam z pokoju, a ten zryw, i pędzi za mną :loveu: Wiele razy to powtarzaliśmy, i [U]zawsze[/U] za mną poleciał, a za Kamilem chyba tylko raz ;)

Zofia superowa :loveu: Nic się nie chwaliłaś że masz królika :mad:

Tak wogóle to tu nagadane że hoho. Czekam na zdjęcia nowym aparatosem :multi:
Teraz poczekam aż się naumiesz obsługiwać nowy sprzęt i wpraszam się do ciebie na profesjonalną sesję zdjęciową :eviltong:

Posted

Czeeść :multi:

Nie ma kuriera - nie ma aparatu - nie ma zdjęć z czego
będzie aparat - nie będzie zdjęć - bo nie umiem jeszcze ;)
Z resztą nie posiadam ni karty pamięci ni ładowarki do baterii - dzisiaj bądź jutro coś będzie ;)[/quote]

Uff..
To dobrze :loveu::loveu:
Zapraszam do mnie na fotki:evil_lol: