Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zytta'][B]Jagienko[/B], a jak tam kicia? już po sterylce?
nie chcę nic mówić, ale ktoś obiecał zdjęcia :cool3:[/QUOTE]
Tak, kicia juz po ciachaniu. Dziękuję za zainteresowanie :loveu: Pan doktor prosił, żebym zadzwoniał w pon, bo on w sob ma zajoba, ale jakby było coś nie tak to miał dzwonić, więc zakładam, że jest O.K. Odbieram ją w środę i wypuszczam z powrotem na podwórko :sad:
Była przez moment u Nas w łazience i była bardzo grzeczna, a po "hotelowaniu" okaże się czy zrozumiała do czego służy kuweta. A zdjęcia wstawię dzisiaj, obiecuję :)
[quote name='coronaaj']Jagienko, dzieki za podwiezienie do Wandzi rzeczy z bazarku, szczegolnie fotelika...znowu mam zalegosci musze poczytac co sie tutaj dzieje.[/QUOTE]
Nie ma za co :) Dzieje się oj dzieje, w temacie zwierzowym niestety nie ma przestojów. Zawsze coś...

Posted

zytta, chyba musicie wpaść do Lublina ją obfocić, bo coś Nam to nie idzie :oops:;)
A oto kicia, jakby ktoś chciał, roczną czarną grzeczną wysterylizowaną koteczkę, to mogę 10.09 przywieźć pod sam dom :evil_lol: Jest zdecydowanie z tych małych, drobnych kotów.
[IMG]http://i52.tinypic.com/1553omf.jpg[/IMG]
[IMG]http://i51.tinypic.com/2e17v5k.jpg[/IMG]
[IMG]http://i53.tinypic.com/144b5f8.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='zytta']Puma normalnie najprawdziwsza :)[/QUOTE]
Noooo i ma dwóch adoratorów, jeden potężny czyjś... i jeden buras, najcudowniejszy kot na świecie, on też szuka domu, ale o nim kiedy indziej :)

Posted

Dzwoniłam do lecznicy, adoratorzy podziałali, bo mała była w ciąży. Uff dobrze, że te maluchy nie wyszły na świat, bo parszywy jest w tej okolicy, gdzie przyszło by im dorastać...
Kicia czuje się dobrze, w środę wieczorem odbiór najprawdopodobniej.

Posted

Dziewczyny, jak miałybyście możliwość to podrzućcie lub roześlijcie ten bazarek. Będę Wam bardzo wdzięczna. Każda złotówka na wagę złota, a rzeczy fajne:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/213756-Bazarek-dla-Lenki-i-Bryzy-bizuteria-ubrania-inne-drobiazgi.../page3[/url]

Posted

Kot odebrany, cały i zdrowy, wie co to kuweta nawet za dobrze, pan doktor powiedział, że to diable rogate, jak nie dostała jedzenia punkt 9 to się załatwiała obok, podobno ma predyspozycje do bycia kocim terrorystom. Chyba ogłaszać, ją będę dla równowagi z burasem, bo to anioł.

Sterylka z przechowaniem 5 dni kosztowała Nas 100 zł.

Niestety koło Moty się pałętają faceci, dogadaliśmy się z Panem doktorem, że za 2/3 tyg sterylka, bo potem będzie za późno. Kierownik się zgodził, żeby psina po sterylce była w baraku przez cały czas, wezmę jej kołnierz i zobaczymy, jakoś się musi udać. Sterylka psa bez względu na rozmiar psa kosztuje 150 zł, nie wiem tylko czy aborcyjna jest wspólnie kategoryzowana.

Posted

czy ktos moglby jakos w weekend w godzinach okolopoludniowych pomoc mi zgarnac sunie,ktora wlasciciele wyprowadzajac sie i zabierajac jej szczeniaki zostawili na ulicy?Z dalekiej Huty do Lednicy. Ja jestem w pracy,ale moge wyskoczyc zlapac ja....

Posted

[quote name='luthien_krk']karusiap, co znaczy pomóc? Bo ja chętnie pomogę, ale samochodu obecnie nie posiadam, więc transportem nie wspomogę :([/QUOTE]
Dziekuje kochana,ze mimo wszystko jako jedyna zareagowalas.
Wczoraj suni nie bylo, zobacze dzis...

Posted

[quote name='KateKermit']jeżeli potrzebujesz transportu mogę się zaoferować, niestety tylko wieczorem od jutra no i ktoś musiałby ze mną pojechać tzn z psem :) nr tel na prv[/QUOTE]
Bardzo Ci dziekuje. Problem tylko w tym, ze ja nie dam rady jechac zawiesc psa, bo najczesciej jest gdy jestem w pracy. A jak jej szukam o przyzwoitej porze w dzien wolny to jej nie ma....

Posted

[quote name='karusiap']Bardzo Ci dziekuje. Problem tylko w tym, ze ja nie dam rady jechac zawiesc psa, bo najczesciej jest gdy jestem w pracy. A jak jej szukam o przyzwoitej porze w dzien wolny to jej nie ma....[/QUOTE]
hmm, szkoda. no jeśli się coś uda jestem że tak powiem do dyspozycji (niestety ograniczonej). Może Luthien mogłaby ze mną podjechać :) jakby co masz mój nr i "wal śmiało" ;)

Posted

Samochodem niestety nie dysponuję, ale jako pilon a i owszem :) Jeżeli do 24/25 nie zostanie złapana, to wtedy będę w Krk jakby co.

Dzięki "xxxxxx" spłaciłyśmy resztę maja i zaczęłyśmy nieśmiało czerwiec :) Dziękujemy!!!!! :iloveyou:

Posted

[quote name='KateKermit']hmm, szkoda. no jeśli się coś uda jestem że tak powiem do dyspozycji (niestety ograniczonej). Może Luthien mogłaby ze mną podjechać :) jakby co masz mój nr i "wal śmiało" ;)[/QUOTE]

Jeśli tylko będziesz potrzebować pomocy - pisz śmiało, chętnie się przyłączę ;)