Jagienka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 WSZYSTKO ZA 1 ZŁ: [url]http://www.dogomania.pl/threads/213499-***WSZYSTKO-ZA-1-ZŁ***-na-Kraków-do-12.09-godz-17?p=17510878#post17510878[/url] Quote
zytta Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [B]Jagienko[/B], a jak tam kicia? już po sterylce? nie chcę nic mówić, ale ktoś obiecał zdjęcia :cool3: Quote
coronaaj Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Jagienko, dzieki za podwiezienie do Wandzi rzeczy z bazarku, szczegolnie fotelika...znowu mam zalegosci musze poczytac co sie tutaj dzieje. Quote
Jagienka Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 [quote name='zytta'][B]Jagienko[/B], a jak tam kicia? już po sterylce? nie chcę nic mówić, ale ktoś obiecał zdjęcia :cool3:[/QUOTE] Tak, kicia juz po ciachaniu. Dziękuję za zainteresowanie :loveu: Pan doktor prosił, żebym zadzwoniał w pon, bo on w sob ma zajoba, ale jakby było coś nie tak to miał dzwonić, więc zakładam, że jest O.K. Odbieram ją w środę i wypuszczam z powrotem na podwórko :sad: Była przez moment u Nas w łazience i była bardzo grzeczna, a po "hotelowaniu" okaże się czy zrozumiała do czego służy kuweta. A zdjęcia wstawię dzisiaj, obiecuję :) [quote name='coronaaj']Jagienko, dzieki za podwiezienie do Wandzi rzeczy z bazarku, szczegolnie fotelika...znowu mam zalegosci musze poczytac co sie tutaj dzieje.[/QUOTE] Nie ma za co :) Dzieje się oj dzieje, w temacie zwierzowym niestety nie ma przestojów. Zawsze coś... Quote
Jagienka Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 zytta, chyba musicie wpaść do Lublina ją obfocić, bo coś Nam to nie idzie :oops:;) A oto kicia, jakby ktoś chciał, roczną czarną grzeczną wysterylizowaną koteczkę, to mogę 10.09 przywieźć pod sam dom :evil_lol: Jest zdecydowanie z tych małych, drobnych kotów. [IMG]http://i52.tinypic.com/1553omf.jpg[/IMG] [IMG]http://i51.tinypic.com/2e17v5k.jpg[/IMG] [IMG]http://i53.tinypic.com/144b5f8.jpg[/IMG] Quote
Jagienka Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 [quote name='zytta']Puma normalnie najprawdziwsza :)[/QUOTE] Noooo i ma dwóch adoratorów, jeden potężny czyjś... i jeden buras, najcudowniejszy kot na świecie, on też szuka domu, ale o nim kiedy indziej :) Quote
Jagienka Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 Dzwoniłam do lecznicy, adoratorzy podziałali, bo mała była w ciąży. Uff dobrze, że te maluchy nie wyszły na świat, bo parszywy jest w tej okolicy, gdzie przyszło by im dorastać... Kicia czuje się dobrze, w środę wieczorem odbiór najprawdopodobniej. Quote
iwoniam Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Dziewczyny, jak miałybyście możliwość to podrzućcie lub roześlijcie ten bazarek. Będę Wam bardzo wdzięczna. Każda złotówka na wagę złota, a rzeczy fajne: [url]http://www.dogomania.pl/threads/213756-Bazarek-dla-Lenki-i-Bryzy-bizuteria-ubrania-inne-drobiazgi.../page3[/url] Quote
KateKermit Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 allo allo :) chciałabym się uprzejmie zwrócić z zapytaniem o sobotę :D Quote
Jagienka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 [quote name='KateKermit']allo allo :) chciałabym się uprzejmie zwrócić z zapytaniem o sobotę :D[/QUOTE] Kasia, jak się da to tak jak ostatnio? Ok? :oops: Quote
KateKermit Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 [quote name='Jagienka']Kasia, jak się da to tak jak ostatnio? Ok? :oops:[/QUOTE] Jasne, tylko w takim razie znowu bedzie Toyota, bo Ojciec polubił Opla ;) 7.45 na stacji? Quote
Jagienka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 [quote name='KateKermit']Jasne, tylko w takim razie znowu bedzie Toyota, bo Ojciec polubił Opla ;) 7.45 na stacji?[/QUOTE] Ooo tak :) Dzięki! :loveu: Quote
karusiap Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Zapraszam do Dróżby: [url]http://www.dogomania.pl/threads/214240-Po%C5%82amana-miednica-zmasakrowany-ogonek-czy-8-letni-psiak-ma-jeszcze-szanse[/url] Quote
Jagienka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Kot odebrany, cały i zdrowy, wie co to kuweta nawet za dobrze, pan doktor powiedział, że to diable rogate, jak nie dostała jedzenia punkt 9 to się załatwiała obok, podobno ma predyspozycje do bycia kocim terrorystom. Chyba ogłaszać, ją będę dla równowagi z burasem, bo to anioł. Sterylka z przechowaniem 5 dni kosztowała Nas 100 zł. Niestety koło Moty się pałętają faceci, dogadaliśmy się z Panem doktorem, że za 2/3 tyg sterylka, bo potem będzie za późno. Kierownik się zgodził, żeby psina po sterylce była w baraku przez cały czas, wezmę jej kołnierz i zobaczymy, jakoś się musi udać. Sterylka psa bez względu na rozmiar psa kosztuje 150 zł, nie wiem tylko czy aborcyjna jest wspólnie kategoryzowana. Quote
Jagienka Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Księgi, ksiązki, książeczki: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/214235-Mole-KSIĄŻKowe-przybywajcie!-Na-Kraków-do-23.09-godz-16?p=17592179#post17592179[/URL] Quote
karusiap Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 czy ktos moglby jakos w weekend w godzinach okolopoludniowych pomoc mi zgarnac sunie,ktora wlasciciele wyprowadzajac sie i zabierajac jej szczeniaki zostawili na ulicy?Z dalekiej Huty do Lednicy. Ja jestem w pracy,ale moge wyskoczyc zlapac ja.... Quote
luthien_krk Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 karusiap, co znaczy pomóc? Bo ja chętnie pomogę, ale samochodu obecnie nie posiadam, więc transportem nie wspomogę :( Quote
karusiap Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='luthien_krk']karusiap, co znaczy pomóc? Bo ja chętnie pomogę, ale samochodu obecnie nie posiadam, więc transportem nie wspomogę :([/QUOTE] Dziekuje kochana,ze mimo wszystko jako jedyna zareagowalas. Wczoraj suni nie bylo, zobacze dzis... Quote
KateKermit Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 jeżeli potrzebujesz transportu mogę się zaoferować, niestety tylko wieczorem od jutra no i ktoś musiałby ze mną pojechać tzn z psem :) nr tel na prv Quote
karusiap Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 [quote name='KateKermit']jeżeli potrzebujesz transportu mogę się zaoferować, niestety tylko wieczorem od jutra no i ktoś musiałby ze mną pojechać tzn z psem :) nr tel na prv[/QUOTE] Bardzo Ci dziekuje. Problem tylko w tym, ze ja nie dam rady jechac zawiesc psa, bo najczesciej jest gdy jestem w pracy. A jak jej szukam o przyzwoitej porze w dzien wolny to jej nie ma.... Quote
KateKermit Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='karusiap']Bardzo Ci dziekuje. Problem tylko w tym, ze ja nie dam rady jechac zawiesc psa, bo najczesciej jest gdy jestem w pracy. A jak jej szukam o przyzwoitej porze w dzien wolny to jej nie ma....[/QUOTE] hmm, szkoda. no jeśli się coś uda jestem że tak powiem do dyspozycji (niestety ograniczonej). Może Luthien mogłaby ze mną podjechać :) jakby co masz mój nr i "wal śmiało" ;) Quote
Jagienka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 Samochodem niestety nie dysponuję, ale jako pilon a i owszem :) Jeżeli do 24/25 nie zostanie złapana, to wtedy będę w Krk jakby co. Dzięki "xxxxxx" spłaciłyśmy resztę maja i zaczęłyśmy nieśmiało czerwiec :) Dziękujemy!!!!! :iloveyou: Quote
luthien_krk Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 [quote name='KateKermit']hmm, szkoda. no jeśli się coś uda jestem że tak powiem do dyspozycji (niestety ograniczonej). Może Luthien mogłaby ze mną podjechać :) jakby co masz mój nr i "wal śmiało" ;)[/QUOTE] Jeśli tylko będziesz potrzebować pomocy - pisz śmiało, chętnie się przyłączę ;) Quote
Jagienka Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [B]15 zł od KateKermit[/B] za bluzę od Perfi i torbę od moany Dziękujemy :loveu: Quote
Recommended Posts