Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tylko moge powiedziec tak jesli znajdziecie kogos odpowiedniego kto da jej ds to super niech bierze a jak nie to ja zapewniam tymczas od 30.09 pisalam o tym do dorcia44 to tyle z mojej strony kobitki

Posted

napisze jutro jak bede wiedziala czy sunia trafila do DS
JustynaM super ze chcesz ja wziac od 30.09! jesli nie da rady jej w lecznicy przetrzymac to na pewno cos wymyslimy w koncu 30.09 juz niebawem

Posted

wlasnie sie dowiedzialam ze sunia ma dom:multi::multi::multi:jutro napisze wiecej i do tego czasu nie bede zmieniac tytulu watku(zdejme za to bannerk z mojego podpisu-raz jeszcze dzieki wielkie Szpilka:buzi:)

Posted

wklejam tresc maila dotyczacy Trusi:
witam!
Trusia dziś znalazła dom:) zabierają ją bardzo mili Państwo, są klientami naszej kliniki, byli już dziś Trusię odwiedzić, natychmiast się zdecydowali, a my, ponieważ ich znamy, nie mieliśmy żadnych zastrzeżeń:) także bardzo dziękuję za pomoc na dogomanii, wątek o Trusi można uznać za szczęśliwie zakończony, jeszcze raz dziękuję za pomoc!!!
jednoczesnie zmieniam tytul watku i przenosimy go do szczesliwych zakonczen:laola::cunao::Cool!::Cool!: