Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę,że mała urodziła się pod szczęśliwą gwiazdą....i znajdzie ciepły kąt :)))Równie ciepły jak ten ,gdzie odzyskuje siły po " kiepskim starcie " ....!!!

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nóżki masujemy, a zmiany sa tak niewielkie, że prawie niezauważalne:roll:, ale jesteśmy dobrej myśli, bo Liszka ruchliwa dziś bardzo:cool3:

........................
a tymczasem.....................................

jest:razz:

jest:cool3:

i jeszcze raz jest :lol:

:multi:uśmiech:p

wprawdzie nie mam złudzeń.... do Ak-ene, a nie do mnie:mad:, ale jest:loveu:

Posted

taaa... własnie bawiła się jej ogonem :lol:. Ona uwielbia Aku, choc ta juz pare rzeczy jej wyjaśniła:mad:, całe szczęście, że podobnie jak ja, preferuje perswazję słowną;)

Posted

Z mojej strony cisza, bo dopiero wróciłyśmy z kontroli u weta:multi: Wygląda na to, że wszystko jest dobrze:lol:, kości na miejscu, rana goi się ładnie a Liszka w ogólnej kondycji super:roll:.
Mięśnie jeszcze bardzo sztywne, musimy mocno masować, ale wg lekarza wszystko zmierza ku dobremu:-D:megagrin::sweetCyb:tak się cieszę, że narazie nic więcej nie napiszę, bo słów nie mam...

Posted

Liszka w końcu tą kupkę zrobiła czy nie :razz:
Fajnie , że tak szybko dochodzi do siebie po operacji.
Może powoli ruszać z ogłoszeniami? może trochę potrwać zanim znajdzie się dla niej odpowiedni domek .