Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może warto było by te sztywne mięśnie rozgrzewać nie tylko masażem ,ale również po prostu ciepełkiem ;)....Proponuję jakieś porcięta wydziergać...:lol:

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Arya napisał(a):
Może warto było by te sztywne mięśnie rozgrzewać nie tylko masażem ,ale również po prostu ciepełkiem ;)....Proponuję jakieś porcięta wydziergać...:lol:

hehe, dziergać to moja babcia potrafi, ja się tam bardziej męskimi rzeczami param:cool3:. Ale oczywiście Liszka jest wygrzewana, ciepła jej nie brakuje ani tego:loveu:, ani tego bardziej fizycznego:p.

pędzelopka kupka była, a nawet kilka:multi:, po takiej ilości śmietany i parafiny, to nawet kamień by ruszyło:eviltong:

Dzisiaj Liszka dostała obróżkę, z odblaskowym paseczkiem coby ją już zawsze każdy kierowca zauważył na czas. No i oczywiście na znak, że chociaż w DT, to bezdomna nie jest :lol:.

Hoopa Liszka, do góry:multi:

Posted

Wokół Liszki jest tyle czerwonych serc:loveu:, że uroki jej nie są groźne:eviltong:. Teraz śpi ze swoją rybą w objęciach, więc dobranoc wszystkim;)

Posted

Kuna napisał(a):
Nóżki masujemy, a zmiany sa tak niewielkie, że prawie niezauważalne:roll:, ale jesteśmy dobrej myśli, bo Liszka ruchliwa dziś bardzo:cool3:

........................
a tymczasem.....................................

jest:razz:

jest:cool3:

i jeszcze raz jest :lol:

:multi:uśmiech:p

wprawdzie nie mam złudzeń.... do Ak-ene, a nie do mnie:mad:, ale jest:loveu:

Kochane Maleństwo oczywiście że podnoszę, podnoszę,zasługuje na naj lepszy dom pod słońcem.

Posted

No to PIĘKNIE! Superowe wieści:multi:
Cudny ten uśmiech na zatroskanym dotąd liszkowym pyszczku:eviltong:
Co znaczy, że i wet i Liszka są zgodni w ocenie ;) :)
I to najważniejsze :)

Kuna, a jak to ma być, bo jakoś nie zapamiętałam:oops:
Te śruby to już zostaną czy jeszcze trzeba je wyciągać?

Posted

Iwona&Wiki napisał(a):
No to PIĘKNIE! Superowe wieści:multi:
Cudny ten uśmiech na zatroskanym dotąd liszkowym pyszczku:eviltong:
Co znaczy, że i wet i Liszka są zgodni w ocenie ;) :)
I to najważniejsze :)

Moim zdaniem zostają bo to one teraz będą spojeniem nogi w stawie,ale mogę się mylić,mam jednak nadzieję,ze wszystko skończy się po naszej myśli, i że Liszka będzie miała wspaniałe życie bo na nie zasługuje,:multi:;)

Posted

Witajcie! nowy dzień Liszka powitała odkryciem, że ryba piszczy:cool3:, a ja tym, że ryba... to rak:oops:. Poza tym zdążyła z samego rana przeczytać książkę o psich sportach, więc chyba jest dobrej myśli co do swojej sprawności:lol:. Zdecydowała też, że prześcieradło za bardzo zwisa z łóżka i że w mojej bluzie niepotrzebny zupełnie jest zamek błyskawiczny:mad:. Słowem Liszka zaczyna się czuć coraz lepiej i dokazywać jak mały szczeniak:evil_lol:... aż się boję co to będzie jak zacznie biegać..:roll:

Iwona&Wiki napisał(a):

za 4 tygodnie od dziś śruby będą wyciągane. Szczerze mówiąc nie zapytałam jak to bedzie wyglądać, ale chyba czeka ją jeszcze jedna nieprzyjemna wizyta u lekarza :roll: niemniej jednak jestem dobrej myśli i wierzę, że ta będzie juz ostatnia:lol:, potem tylko szczepienia... no może jeszcze kastracja, ale na to Liszka ma jeszcze duuużo czasu;)

Posted

Teraz na spokojnie przeczytałam zaległości, bo rano tylko podniosłam do góry. I super wieści że mała już się lepiej czuję i zaczyna być szczęśliwa i korzystać z dzieciństwa:lol: bo przecież jest szczeniaczkiem:lol:.

Posted

iwi10 napisał(a):
Teraz na spokojnie przeczytałam zaległości, bo rano tylko podniosłam do góry. I super wieści że mała już się lepiej czuję i zaczyna być szczęśliwa i korzystać z dzieciństwa:lol: bo przecież jest szczeniaczkiem:lol:.

iwi10 jest dokładnie tak, jak mówisz :lol:, a ja jestem tak szczęśliwa, że wybaczyłam jej nawet dziurę w moim ulubionym polarze;). Teraz śpi, bo chyba zmęczył ja troszeczkę ten dzień, taka ruchliwa była:cool3:

Posted

Rozumiem że wybaczyłaś jej tą dziurę :lol: jak można nie wybaczyć tak uroczej dziewczynie dziurki w polarze. Dobrze że już się czuję psychicznie lepiej i znowu może być szczeniakiem:lol!: i troszkę broić. Aby znalazła szczęśliwy domek.