Arya Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Może warto było by te sztywne mięśnie rozgrzewać nie tylko masażem ,ale również po prostu ciepełkiem ;)....Proponuję jakieś porcięta wydziergać...:lol: Quote
iwi10 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dobrze że jest coraz lepiej:lol:A tymczasem hop do góry. Quote
Kuna Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Arya napisał(a):Może warto było by te sztywne mięśnie rozgrzewać nie tylko masażem ,ale również po prostu ciepełkiem ;)....Proponuję jakieś porcięta wydziergać...:lol: hehe, dziergać to moja babcia potrafi, ja się tam bardziej męskimi rzeczami param:cool3:. Ale oczywiście Liszka jest wygrzewana, ciepła jej nie brakuje ani tego:loveu:, ani tego bardziej fizycznego:p. pędzelopka kupka była, a nawet kilka:multi:, po takiej ilości śmietany i parafiny, to nawet kamień by ruszyło:eviltong: Dzisiaj Liszka dostała obróżkę, z odblaskowym paseczkiem coby ją już zawsze każdy kierowca zauważył na czas. No i oczywiście na znak, że chociaż w DT, to bezdomna nie jest :lol:. Hoopa Liszka, do góry:multi: Quote
Arya Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Do tej obróżki proponuję ....czerwoną wstążeczkę, coby jej nie zauroczyli :fadein: !!!! Quote
Kuna Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Wokół Liszki jest tyle czerwonych serc:loveu:, że uroki jej nie są groźne:eviltong:. Teraz śpi ze swoją rybą w objęciach, więc dobranoc wszystkim;) Quote
Ania&Herra Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Kuna napisał(a):Nóżki masujemy, a zmiany sa tak niewielkie, że prawie niezauważalne:roll:, ale jesteśmy dobrej myśli, bo Liszka ruchliwa dziś bardzo:cool3: ........................ a tymczasem..................................... jest:razz: jest:cool3: i jeszcze raz jest :lol: :multi:uśmiech:p wprawdzie nie mam złudzeń.... do Ak-ene, a nie do mnie:mad:, ale jest:loveu: Kochane Maleństwo oczywiście że podnoszę, podnoszę,zasługuje na naj lepszy dom pod słońcem. Quote
Iwona&Wiki Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 No to PIĘKNIE! Superowe wieści:multi: Cudny ten uśmiech na zatroskanym dotąd liszkowym pyszczku:eviltong: Co znaczy, że i wet i Liszka są zgodni w ocenie ;) :) I to najważniejsze :) Kuna, a jak to ma być, bo jakoś nie zapamiętałam:oops: Te śruby to już zostaną czy jeszcze trzeba je wyciągać? Quote
Ania&Herra Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iwona&Wiki napisał(a):No to PIĘKNIE! Superowe wieści:multi: Cudny ten uśmiech na zatroskanym dotąd liszkowym pyszczku:eviltong: Co znaczy, że i wet i Liszka są zgodni w ocenie ;) :) I to najważniejsze :) Kuna, a jak to ma być, bo jakoś nie zapamiętałam:oops: Te śruby to już zostaną czy jeszcze trzeba je wyciągać? Moim zdaniem zostają bo to one teraz będą spojeniem nogi w stawie,ale mogę się mylić,mam jednak nadzieję,ze wszystko skończy się po naszej myśli, i że Liszka będzie miała wspaniałe życie bo na nie zasługuje,:multi:;) Quote
Kuna Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Witajcie! nowy dzień Liszka powitała odkryciem, że ryba piszczy:cool3:, a ja tym, że ryba... to rak:oops:. Poza tym zdążyła z samego rana przeczytać książkę o psich sportach, więc chyba jest dobrej myśli co do swojej sprawności:lol:. Zdecydowała też, że prześcieradło za bardzo zwisa z łóżka i że w mojej bluzie niepotrzebny zupełnie jest zamek błyskawiczny:mad:. Słowem Liszka zaczyna się czuć coraz lepiej i dokazywać jak mały szczeniak:evil_lol:... aż się boję co to będzie jak zacznie biegać..:roll: Iwona&Wiki napisał(a):Kuna, a jak to ma być, bo jakoś nie zapamiętałam:oops: Te śruby to już zostaną czy jeszcze trzeba je wyciągać? za 4 tygodnie od dziś śruby będą wyciągane. Szczerze mówiąc nie zapytałam jak to bedzie wyglądać, ale chyba czeka ją jeszcze jedna nieprzyjemna wizyta u lekarza :roll: niemniej jednak jestem dobrej myśli i wierzę, że ta będzie juz ostatnia:lol:, potem tylko szczepienia... no może jeszcze kastracja, ale na to Liszka ma jeszcze duuużo czasu;) Quote
Arya Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A więc wygląda na to,że naprawdę dobrzeje :))) :multi: Quote
Kuna Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 zamieszcze dzisiejsze poranne zdjęcia :), dość ciemne, bo Liszka... wcześnie wstaje:placz: no, nie da sie ukryc, że to rak :eviltong: Quote
Alaa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No to zaczynamy rozrabiac:mad::evil_lol: Quote
plinka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Na pierwszą maleńka! Akaya napisał(a):Śliczna psinka... Podnosimy i my :) Ooo kogo widzę :cool3: Witamy na dogomanii ;) Quote
iwi10 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Teraz na spokojnie przeczytałam zaległości, bo rano tylko podniosłam do góry. I super wieści że mała już się lepiej czuję i zaczyna być szczęśliwa i korzystać z dzieciństwa:lol: bo przecież jest szczeniaczkiem:lol:. Quote
Kuna Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 iwi10 napisał(a):Teraz na spokojnie przeczytałam zaległości, bo rano tylko podniosłam do góry. I super wieści że mała już się lepiej czuję i zaczyna być szczęśliwa i korzystać z dzieciństwa:lol: bo przecież jest szczeniaczkiem:lol:. iwi10 jest dokładnie tak, jak mówisz :lol:, a ja jestem tak szczęśliwa, że wybaczyłam jej nawet dziurę w moim ulubionym polarze;). Teraz śpi, bo chyba zmęczył ja troszeczkę ten dzień, taka ruchliwa była:cool3: Quote
iwi10 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Rozumiem że wybaczyłaś jej tą dziurę :lol: jak można nie wybaczyć tak uroczej dziewczynie dziurki w polarze. Dobrze że już się czuję psychicznie lepiej i znowu może być szczeniakiem:lol!: i troszkę broić. Aby znalazła szczęśliwy domek. Quote
Kuna Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Znajdzie!! jestem tego pewna:evil_lol: Quote
Arya Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 I...jeszcze jeden i ....jeszcze raz...:))):multi: Quote
iwi10 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Słoneczko jeszcze raz do góry hop:multi::multi::multi::multi: Quote
Ania&Herra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Do góry do góry słoneczko malutkie nasze:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:....... Quote
Kuna Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Liszka wprawdzie juz od dawna śpi, ale jak ja delikatnie podrzucę, to... hopa, do góry:multi::lol: Quote
Recommended Posts