Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
anetek, o kim teraz myslisz? ja też seniorka mam na oku. wojtusia, orzeszka, roszka z gdańska.... cholera, krystaklizuje mi się ten chytry plan "domu spokojnej starości" :evil_lol:, ale po kolei - najpierw śliwka....

Wojciecha jak wiesz doskonale znam;)orzeszka mniej ale też,a terazz mam na oku i też na zywo widuję tego z mojego podpisu Misia..piesek jest słaby ,ostrożnie chodzi,zaniedbany więc może jest nadzieja,że u mnie będzie dochodził do siebie choc trochę..mialam innego faworyta caly czas..Elfa z przytuliska w warszawie ale Miś na dzien dzisiejszy bardziej potrzebuje opieki i ciepla tak mi sie wydaje.A Śliwka na pewno znajdzie domek jest super psiakiem, ludzie tego nie widza na razie.A domków wciąz za mało

Posted

Seniorek to niezwykle kochany chłopak. Rozdaje buziaki na prawo i lewo. Ten malutki piesek, mógłby cały dzień spędzać na kolanach swojego opiekuna. Seniorek uwielbia jazdę samochodem. Gdy tylko widzi otwarte drzwi, wsiada i kładzie się przed siedzeniem pasażera.
Seniorek z ciocią Anetą:

A tak jeździ samochodem.

Posted

Szukamy domku dla Seniorka.

szkoda,że nie można stwierdzić,czy Seniorek zachowuje czystość. Pewnie nie można ,skoro biedak mieszka kojcu.

A może można?

Posted

mela2 napisał(a):
Szukamy domku dla Seniorka.

szkoda,że nie można stwierdzić,czy Seniorek zachowuje czystość. Pewnie nie można ,skoro biedak mieszka kojcu.

A może można?

Sądzę, że przypomni sobie, moja staruszeczka z tymczasu już pamięta...;)

Posted

słuchajcie, a jakie są tam warunki? jak on mieszka? ostatnio byłam w pawilonie geriatrycznym na paluchu - dziadzie maja budynek i pokoje, podłoge obsikują, więc jest zlewana wodą, mają posłanka, generalnie brzydko jest, pieski obchymłane (wyglądają o wiele gorzej i smutniej od seniorka). ale chyba maja dobra opiekę, choć jak jest tyle psó, to porządne spacerki trudno jest zapewnic wszystkim..:-(