betinka24 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 No walsnie jak tam Filemonek??? Kupka już była??? Quote
JustynaM. Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 kochane cioteczki Filemon wczoraj zrobił kupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::męczył sie troche ale zrobił w koncu !!!!!multi: małymi kroczkami idziemy do przodu,nadal nie chce jesc sam ani nie pije ,musze go kamic i dawac pic strzykawką,jutro rano dam mu wody przegotowanej może faktycznie to mu pomoże jak na razie to dawałam mu codziennie parafinę,wieczorem wrzucę troche fotek :loveu: Quote
Isadora7 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 JustynaM. napisał(a):kochane cioteczki Filemon wczoraj zrobił kupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::męczył sie troche ale zrobił w koncu !!!!!multi: małymi kroczkami idziemy do przodu,nadal nie chce jesc sam ani nie pije ,musze go kamic i dawac pic strzykawką,jutro rano dam mu wody przegotowanej może faktycznie to mu pomoże jak na razie to dawałam mu codziennie parafinę,wieczorem wrzucę troche fotek :loveu: Filemonku gratuluje kupencji :loveu::loveu::loveu: Quote
Neris Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 No to juz będzie z górki, na pewno. A co dostawał do tej pory do picia? Tylko kroplówki? Quote
betinka24 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Napewno bedzie juz tylko coraz lepiej!!! Quote
Neris Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 O, jak Buba ładnie schudła!! No no, jakie śliczne bliźniaczki :lol: A Filemonek bidok jeszcze, ale tyle kciuków, to musi zadzialać. Quote
JustynaM. Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 kochane cioteczki ,wczoraj tyle napisałam i jak zapisywałam to wywaliło mnie z dogo:-( Filemon dużo lepiej ,robi postępy każdego dnia ,w koncu je sam,pije (na kroplówkach nie był ostatnio a nie chciał pic)i robi kupkę,myje sie ,niestety też sporo zaczyna łazic ,a nie chce siedziec w klatce ,bo ją demoluje i boje sie żeby sobie czegos nie zrobił.Nadal jeszcze sie chowa po katach ale jest na prawde poprawa.Pod koniec tyg. zrobimy mu morfologie żeby zobaczyc w jakim jest stanie. Bubka mam nadzieję że schudła choc trochę i tak musi zejsc na 8-9 kg.w koncu karmie ja royalem na odchudzanie,jest smieszna i przekochana ale potrafi tez warczec ,szczeka takim grubym głosem ,smieję sie że to mój pies obronny.Ma fioła na punkcie jedzenia ,czy jest jakis preparat homeopatyczny na obniżenie apetytu? Quote
Neris Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Ja nie znam, ale jak znajdziesz to i mi wyślij, przydało by się :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Fajnie to wygląda: http://img374.imageshack.us/img374/1144/71439671ci1.th.jpg Quote
JustynaM. Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Isadora7']Fajnie to wygląda: http://img374.imageshack.us/img374/1144/71439671ci1.th.jpg dziękuję ślicznie Quote
JustynaM. Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ojejku ale ze mnie młotek -dopiero doszłam jak mam wstawiac dobrze zdjęcia żeby były od razu widoczne,ale mam teraz poprawiania Quote
Neris Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Jak się fajnie dziewczyny dogadują :) Quote
Isadora7 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Neris napisał(a):Co tam u Was? No właśnie:loveu: Quote
JustynaM. Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Mialam piatek,sobote,niedz. szkole jestem zmasakrowana,Bubka jest smieszna ,wiecie jaka z niej zlosnica jak jest zazdrosna o Tysie albo cos jej nie pasuje to warczy ,wiec chyba juz sie zaklimatyzowala,a i zaczyna moje koty ganiac-czy macie jakies sposoby jak oduczyc psa ganiania kotow?wczoraj chciala chapnac Filemona Quote
Recommended Posts