Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochane cioteczki Filemon wczoraj zrobił kupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::męczył sie troche ale zrobił w koncu !!!!!multi:
małymi kroczkami idziemy do przodu,nadal nie chce jesc sam ani nie pije ,musze go kamic i dawac pic strzykawką,jutro rano dam mu wody przegotowanej może faktycznie to mu pomoże jak na razie to dawałam mu codziennie parafinę,wieczorem wrzucę troche fotek :loveu:

Posted

JustynaM. napisał(a):
kochane cioteczki Filemon wczoraj zrobił kupe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::męczył sie troche ale zrobił w koncu !!!!!multi:
małymi kroczkami idziemy do przodu,nadal nie chce jesc sam ani nie pije ,musze go kamic i dawac pic strzykawką,jutro rano dam mu wody przegotowanej może faktycznie to mu pomoże jak na razie to dawałam mu codziennie parafinę,wieczorem wrzucę troche fotek :loveu:

Filemonku gratuluje kupencji :loveu::loveu::loveu:

Posted

kochane cioteczki ,wczoraj tyle napisałam i jak zapisywałam to wywaliło mnie z dogo:-(
Filemon dużo lepiej ,robi postępy każdego dnia ,w koncu je sam,pije (na kroplówkach nie był ostatnio a nie chciał pic)i robi kupkę,myje sie ,niestety też sporo zaczyna łazic ,a nie chce siedziec w klatce ,bo ją demoluje i boje sie żeby sobie czegos nie zrobił.Nadal jeszcze sie chowa po katach ale jest na prawde poprawa.Pod koniec tyg. zrobimy mu morfologie żeby zobaczyc w jakim jest stanie.
Bubka mam nadzieję że schudła choc trochę i tak musi zejsc na 8-9 kg.w koncu karmie ja royalem na odchudzanie,jest smieszna i przekochana ale potrafi tez warczec ,szczeka takim grubym głosem ,smieję sie że to mój pies obronny.Ma fioła na punkcie jedzenia ,czy jest jakis preparat homeopatyczny na obniżenie apetytu?

Posted

Mialam piatek,sobote,niedz. szkole jestem zmasakrowana,Bubka jest smieszna ,wiecie jaka z niej zlosnica jak jest zazdrosna o Tysie albo cos jej nie pasuje to warczy ,wiec chyba juz sie zaklimatyzowala,a i zaczyna moje koty ganiac-czy macie jakies sposoby jak oduczyc psa ganiania kotow?wczoraj chciala chapnac Filemona