Mróvka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Ja ostatnio miałam ochotę na jakąś fioletową obróżkę dla Dżekiego i gdyby nie to, że obroża RCookie jest za mała i do tego przez neta kupować nie mogę to byłaby w moich rękach ... :placz: Brak mi słów, ale muszę się pocieszyć naszą starą obróżką, ale może coś wyniucham jeszcze na półkach zoologicznych :diabloti:
Illusion Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A ja w tym tygodniu wysyłam hibiskusowy komplecik i fioletowego rogza, a sama kupuję charcią obróżkę od taks :loveu:. Jak będę składała zamówienie w telezoo to kupię czerwoną obrożę z odblaskową nitką, a za jakieś dwa tygodnie zamówię do niej smycz i komplet daisy :cool3:.
Majka:) Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A ja chciałam zapytać, czy ktoś z Was ma może taką obrożę albo smycz? [URL="http://futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=2087"]ZOOleszcz obroża odblaskowa w PIESKI 20mm/45cm[/URL] Jest mięciutka, wygodna i wytrzymała? Bo z wyglądu to mi się strasznie podoba :loveu:
psiulka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='RCookie']A ja w tym tygodniu wysyłam hibiskusowy komplecik i fioletowego rogza, a sama kupuję charcią obróżkę od taks :loveu:. Jak będę składała zamówienie w telezoo to kupię czerwoną obrożę z odblaskową nitką, a za jakieś dwa tygodnie zamówię do niej smycz i komplet daisy :cool3:.[/quote] Charcią dla Tosi? :crazyeye:
Illusion Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='psiulka']Charcią dla Tosi? :crazyeye:[/quote] Robiona na miarę ;). W 4cm by mi się przecież utopiła :lol:.
psiulka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='RCookie']Robiona na miarę ;). W 4cm by mi się przecież utopiła :lol:.[/quote] Aaaa, myślałam, że taką szeroką chcesz dla Tosi wziąć. :evil_lol: Ja czekam na te moje szelki Choc Feminine i doczekać się nie mogę. Myślę, że jutro już będą. ;)
Unbelievable Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Majka:)']A ja chciałam zapytać, czy ktoś z Was ma może taką obrożę albo smycz? [URL="http://futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=2087"]ZOOleszcz obroża odblaskowa w PIESKI 20mm/45cm[/URL] Jest mięciutka, wygodna i wytrzymała? Bo z wyglądu to mi się strasznie podoba :loveu:[/quote] to jest syntetyk, na pewno farbuje, za solidne to nie było jak chciałam kupić i w końcu się nie zdecydowałam
psiulka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Majka:)']A ja chciałam zapytać, czy ktoś z Was ma może taką obrożę albo smycz? [URL="http://futrzakowo.pl/index.php?products=product&prod_id=2087"]ZOOleszcz obroża odblaskowa w PIESKI 20mm/45cm[/URL] Jest mięciutka, wygodna i wytrzymała? Bo z wyglądu to mi się strasznie podoba :loveu:[/quote] Moja koleżanka ma taką obrożę niebiesko-różową w pieski. Jest wytrzymała, mało się brudzi i jest miękka. I nie farbuje. ;)
Unbelievable Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='psiulka']Moja koleżanka ma taką obrożę niebiesko-różową w pieski. Jest wytrzymała, mało się brudzi i jest miękka. I nie farbuje. ;)[/quote] to się ze sobą zgodziłyśmy :evil_lol::evil_lol:
psiulka Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 [quote name='Tinka:)']to się ze sobą zgodziłyśmy :evil_lol::evil_lol:[/quote] Hahah, nie ma to jak zgodność. :evil_lol: EOT. :evil_lol:
Majka:) Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 To ja sprawdzę, czy farbuje i Wam powiem, kto miał rację ;) Najwyżej mój pies będzie miał czerwoną, albo granatową szyję :cool3: :evil_lol:
diabelkowa Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ta smycz byla wykorzystywana w ekstramalnych warunkach i i tak duzo wytrzymala :P m. in do niej byl doczepiany amortyzator i logan ciagnal opony takie niecale 10 kilo a to no i poszla jak mocniej szarpnal bo i tak juz byla na ostatniej nitce ;) a ona taka cieniutka byla wiec sie nie dziwie ;)
moon_light Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A ja mam obrożę Red Dingo -wzór którego chyba nie ma w PL :eviltong: czerwona w zolte kwiatki :)
moon_light Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 ale to dla cezarka malutka :P jutro zrobie foto.
vena&vivi Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 A ja tyż mam jednego małego:loveu: Ja zleciłam teraz Tztowi szukanie w Szwecji fajnych obroży dla dogów, ciekawa jestem czy cuś wyszpera:cool3:
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 przyszły nam właśnie 4 obroże :multi::evil_lol: i brelok rogza ;)
NightQueen Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 później może zrobię zdjęcia, jak będzie mi się chciało :diabloti::evil_lol:
moon_light Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 No to jak, mamy taki wzorek RD w PL ?? [IMG]http://images36.fotosik.pl/21/36cc26b0a75127d9.jpg[/IMG] Mi się tak średnio podoba, ale kupował i wybierał ją facet, więc wiecie, nie można zbyt wiele wymagać :diabloti::evil_lol:
vena&vivi Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 O boże co to obraoża na gryzonia:P zdjęcie super a obroża nie jest zła, jak bym miała nie gardzilabym.
Vectra Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Moon padłam :evil_lol: :evil_lol: ale żeby psu bransoletkę :roll: :roll: :evil_lol: :evil_lol: a dziś przyszła obroża Mani :multi: :multi: jest genialna !!! czerwona , skórzana , szeroka , robiona na wymiar :p no i cena też spoko :cool3: z przesyłką 50 zł zdjęcie z telefonu , temu byle jakie :shake: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/285/de45115d59c9655c.jpg[/IMG][/URL]
Mróvka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Obroża, a raczej obróżka bardzo oryginalna :evil_lol: Ale ta obroża to chyba na kota nie na psa :diabloti: vectra, fajna obroża i czerwona :cool3:
Vectra Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='vena&vivi']O Vectra a jaki to rozmiar w tej cenie???[/quote] dla Mani :p minimalny obwód 35 cm , max 50 cm , szerokość 30mm podwójna skóra , bez żadnych tam filców :eviltong:
Recommended Posts