puchu Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Za duże niestety :( Mamy różową M od puzzle i sprawdza się świetnie, tylko mogłaby być szersza...
gops Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 a ja chcialam zamowic Lke na lancuszku ale pomarancz chce a na krakvecie niema , a wszedzie indziej mi sie nie oplaca placic za przesylke :roll: a czarna Mka od puzzle jest za mala na moja sucz moze chce ktos sprzedac pomarancz?
puzzle Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Widzieliscie:crazyeye:, zajebiaszcze:loveu: [IMG]http://i39.tinypic.com/34pkxoj.jpg[/IMG]
Ley Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Świetne!A ja chce pomarańczowy, zielony żółty i błękitny w kwiatki :loveu:
gops Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 :crazyeye: niezle kiedy beda u nas wiadomio? ja chce zielony i pomarancz :loveu:
gops Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Infortune.']Z tego co mi pisali jakiś czas temu z RD to nowa dostawa będzie na przełomie luty/marzec :cool3:[/quote] to nie dlugo :razz: ale sie postrali swietne te wzorki ;)
Coffee&Nera Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Miejmy nadzieje ze z tego RD beda rowniez szele :evil_lol:
Bartiśkowa_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [LEFT]Cudne są te wzory :crazyeye: TYlko żeby szelki Xl były bo jak nie to się załamię :placz:bo obroże zamałe [/LEFT]
Infortune. Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='gops']:crazyeye: niezle kiedy beda u nas wiadomio? ja chce zielony i pomarancz :loveu:[/quote] Z tego co mi pisali jakiś czas temu z RD to nowa dostawa będzie na przełomie luty/marzec :cool3:
Migori Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Infortune.']Z tego co mi pisali jakiś czas temu z RD to nowa dostawa będzie na przełomie luty/marzec :cool3:[/quote] Super... ale ja sie nie potrafię zdecydować co do wzorku :placz::placz::placz: Muszę mieć wszystkie. Bardzo łądne wzory, postarali się.
Pestka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Pomarańczowy, niebieski, fioletowy musze mieć. świetne są :loveu:
Migori Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 W RD podoba mi sie to, że każdy wzór jest w każdym rozmiarze i nie muszę wybierać ze wzorków tylko dla L, bo mam do wyboru wszystkie. :cool3:
gops Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 ja poczekam do urodzin..psa...:diabloti: bede miala pretekst zeby kupic:evil_lol:
Onomato-Peja Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Mam nadzieje , że nie będzie kosmicznych cen tylko te co zwykle przy L bo wtedy w marcu odrazu 4 kupie :diabloti:
Tepes Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [COLOR=Blue]No to już widze prezent na urodziny Bona:D[/COLOR] [COLOR=Blue]róż,brąz i zieleń super:loveu: Mam klika rzeczy wiecej na zbyciu:evil_lol: smycz i obrózka nie używane [IMG]http://i39.tinypic.com/2exn8fr.jpg[/IMG] [/COLOR]
puzzle Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ja dla Hebe wezme napewno ta druga od dolu:loveu: i zielona, a dla Scooby'ego zolta i albo ta czarna, albo lancuch. Tylko chcialabym gladkie smyczki do tego. Na oryginalnej stronie RD jest np gladka zielona tasma, tylko u nas niczgo takiego nie widzialam, nawet czarnych gladkich nie ma:roll:. Ceny beda napewno takie same. To sa zwykle ozdobne tasmy, wiec napewno nie odwala jakis kosmicznych cen. Mysle, tez ze kazdy wzrek bedzie we wszystkich rozmiarach, napewno zrobia smycze i szelki. To jest solidna firma:eviltong:. Pytanie tylko czy wszystko do nas dotrze:roll:. My mamy jakas naprawde wybiorcza oferte, wiem, ze RD ma o wiele wiecej wzorow, tez wiele z tych co tu sa jest w innych kolorach i sa juz dosyc dlugo dostepne...
Patikujek Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Boskie te nowe wzory, mam nadzieje że szybko do nas dojdą :diabloti:
Kinia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Świetne są te nowe RD:loveu: chyba kupie czarną- trzecią od dołu
Sallcia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ja wezmę chyba zieleń , mój Rudas będzie wyglądał doskonale , aa!:diabloti:
gops Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 :evil_lol: jeszcze ich niema a juz kazdy wie co kupi :diabloti:
NightQueen Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Zamówiłam szelki Trixie Art rose, zobaczymy czy będą dobre :razz: to w ramach prezentu z tele zoo, bo dostaliśmy bon do wykorzystania w tele, więc zamówiłam szelki ;) Nowe obroże Rd są super, podoba mi się 6 :roll: oby za szybko nie przyszły do Pl bo spłukana jestem :evil_lol: zamówiłabym żółtą, różowa, niebieską w kwiatuszki, brązową, kremową i zieloną :evil_lol:
Talia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='gops']:evil_lol: jeszcze ich niema a juz kazdy wie co kupi :diabloti:[/quote] Bo to na razie takie pierwsze olśnienie:evil_lol: Mi sie bardzo podoba zielona, błękitna w kwiatki, taka żółto-pomarańczowa (ciemny zółty) i czerwona (bo nie mam nic w czerwieni:crazyeye:)
Olusia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Mnie się najbardziej podoba zielona i brązowa :) Choć inne równie ładne ;)
gops Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='BBeta']Jaką? :crazyeye: Mi się podoba tylko żółta :cool1:[/quote] mi tak sie wydaje ze brązową ale dziwnie wyglada wiec pewna nie jestem tez :roll: nie lubie zoltego :razz:
BBeta Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='smallpati'](...) bronzową [/QUOTE] Jaką? :crazyeye: Mi się podoba tylko żółta :cool1:
Recommended Posts