Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

hahaha a ja mojego na halter nie przypinam , bo on ma imitować kaganiec :P

SZpilka , ja wzięłam NX5 , ale , ze niebylo to maila przysłali , ze nie ma i w tej samej cenie dadzą mi NX6 - :p na doga niemieckiego , a ja mam coś w stylu ON :p ale dobre i to :D i tak w nim chodzi jak w kaganie :P ale bede mu musiała to NX4 chyba zamówić :P

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Wiem wiem bo mam juz halti ale z trixie czarne, mocno zabudowane i chciałam cos "lżejszego" Sara nie szarpie nagle i mocno a wiec wiem ze krzywda sie jej nie stanie, a moja reka sobie odpocznie od jednostajnego ciagniecia ;-) nadal nie wiem jaki rozmiar [/QUOTE]
Zmierz pyśka i dodaj kilka centymetrów, wyjdzie rozmiar. Ja chyba miałam haltera rozmiar 3.
Zazdroszczę tym, których psiaki nie ciągną na halti :roll:. Ares na gentle leaderze ciągnie tak jak w obroży, kolczatce czy dławiku. Teraz mniej, bo tylko ja z nim wychodzę, ale właściciele wrócą i znowu będzie ciąganie :shake:.

Posted

[quote name='asiunia']bardzo hipotetycznie...;)nasz rogz wytrzymał ok 2 tyg..wrociłam do starej,niefirmowej skórzanej obroży ;)[/quote]

jesli nie wytrzymal .. jest gwarancja na 2 lata :)

Posted

[quote name='ROGZ_POLSKA']jak ja jeszcze masz ??( i ma mniej niz 2lata) to odnies musza przyjac reklamacje :diabloti:[/quote]
:diabloti: bardzo ją lubiłam, i jest przepinana więc zostala, przywiazywalam niż do drzewa mniejszego psa ;)
a jak nie mam paragonu..to chyba ...po sprawie?

Posted

fajna te obroze dla szczeniakow :loveu:
szkoda ze takiego nie posiadam :eviltong:

mam nadzieje ze viva rogz do czwartku do mnie dojdzie :diabloti:
mysle jeszcze nad tym drugim niebieskim ale niewiem...srednio mi sie widzi :roll:

Posted

[quote name='ROGZ_POLSKA']jesli nie wytrzymal .. jest gwarancja na 2 lata :)[/quote]
jeżeli ten nie wytrzymał,nie będę ryzykować że następny też nie da rady;)

Posted

[quote name='asiunia']jeżeli ten nie wytrzymał,nie będę ryzykować że następny też nie da rady;)[/quote]

moze dobralas zly rozmiar ? ;)

znam bardzo duzo psow chodzacych w rogzach i nigdy nikomu nic sie nie zerwalo ani nie zepsulo zarowno u yorkow,pudlow jak i labow onkow i rottkow ;)

Posted

[quote name='gops']moze dobralas zly rozmiar ? ;)

znam bardzo duzo psow chodzacych w rogzach i nigdy nikomu nic sie nie zerwalo ani nie zepsulo zarowno u yorkow,pudlow jak i labow onkow i rottkow ;)[/quote]
XL,wedle rozmiaru dla rottka...co najbardziej mnie zaskoczyło nie strzelił zatrzask a taśma...

Posted

[quote name='Marta_Ares']mamy 2 nowe obroze:evil_lol:

zdjecia pozniej:cool3:[/quote]

a jakie? wzorki :diabloti:

[quote name='asiunia']XL,wedle rozmiaru dla rottka...co najbardziej mnie zaskoczyło nie strzelił zatrzask a taśma...[/quote]

o to rzeczywiscie cos nie tak bylo...
moze akurat tak Ci sie trafilo :roll:

jak sie tasma zepsula?
pies moze przegryzc ,moze na szyciu sie zerwac...

Posted

[quote name='asiunia']jeżeli ten nie wytrzymał,nie będę ryzykować że następny też nie da rady;)[/quote]
No, ale jak odeślesz, powinni przysłać nową za darmo hmm?:diabloti:

Posted

[quote name='gops']
jak sie tasma zepsula?
.[/quote]

Ja miałam 2 skórzane smycze jedna została przerwana na poł, u drugiej urwał się uchwyt.
Smycz linka- urwany uchwyt Smycz taśma urwany uchwyt.
Kolejna smycz taśma urwany uchwyt karabińczyk i w ogóle pogryziona.
Szelki całe się rozpruły.
2 rzędowy łańcuszek- zaciskowy!- urwany:loveu::loveu::loveu::loveu:

Więc kupiłam lupine- dożywotnia gwarancja tak?
Więc mam dożywotnia dostawę lupinków:lol:- chyba nie zbankrutują co?:cool3:

Aaaa no i mam jeszcze mixa whippeta i..ee colaka rozrywa wszystkie obroże, jest mniejszy od tego debila z avka...:cool3:

Posted

no to rwie sie na szyciu nie ma opcji zeby sie tasma gdzies na srodku zerwala jesli byla cala oczywisie a nie juz pogryziona ;)

moj pudel zerwal flexi a tez duzo ludzi uwaza ze sie nieda...:razz:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Jutro się wybiorę do biedronki, ale ich artykuły mnie nie zachwycają.. :lol:
wolałam te z lidla, ale na lidlowskiej stronie małaa oferta...

ale wracając do tematu. Niby wyleczyłam się z kupowania obrozy :lol:, ale od początku choroby chodziły za mną 2 obroze, teraz będę mieć przypływ gotówki, jako racjonalnie myśląca osoba :evil_lol: chcę kupić tylko jedną z 2 poniższych obroży...którą wybrałybyście dla mojego liska? :lol:

dla tych, ktorzy nie wiedzą, tak wygląda lis [URL="http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/99236/00000007.jpg"]KLIK[/URL], [URL="http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/41761/99236/00000006.jpg"]KLIK[/URL]

New wave lupine wydaje mi się obrożą projektowaną specjalnie dla Meg, ale butterfly rogza też baardzo mi się podoba... :lol:[/quote]

Ja bym wzięła obie :lol:, ale jeśli chcesz tylko jedną to chyba wybrałabym lupine :).

[quote name='ROGZ_POLSKA']a tak na marginesie piszcie do mnie Michał i nie Pan i nie Rogz :)
panem nie jestem i rogzem tez nie :D:D:D

;)

bo w sumie sie nawet nie przedstawiłem :oops:[/quote]

Jakbyś założył jakąś galerię swojemu czworonogowi to byśmy Cię znali, a tak to nie wiadomo kto, gdzie i kiedy :cool3:.

[quote name='*Monia*'][B]Michał[/B]- mam pytanie, w którym miejscu w Maximusie są te Rogzy? Bo mam zamiar się wybrać, ale 4 hal mi się oblatywać nie chce :roll:. Nie chcę przez internet zamawiać, bo ja wolę pomacać i obejrzeć, a nie brać w ciemno ;).[/quote]

Co prawda nie mam na imię Michał, ale odpowiedzi na Twoje pytanie nie zauważyłam, więc ja odpowiem :). Hala D, wejście D14 lokal 64 ;).

[quote name='BBeta']W której obroży czekoladowy szczeniak będzie lepiej wyglądał?

W niebieskiej:
[URL]http://telezoo.pl/pies/akcesoria/obroze/obroza-sr-collar-rozmiar--medium-nowa-kolekcja-puppy_6279.html[/URL]

Czy w brązowej:
[URL]http://telezoo.pl/pies/akcesoria/obroze/obroza-sr-collar-rozmiar--medium-nowa-kolekcja-puppy_6298.html[/URL][/quote]

W niebieskiej :).

[quote name='moon_light']niebieskiej pod kolor oczu bedzie mial[/quote]

Teraz to on ma bardziej zielone oczy :eviltong:.

[quote name='gops']fajna te obroze dla szczeniakow :loveu:
szkoda ze takiego nie posiadam :eviltong:[/quote]

A mnie się na szczęście nie podobają :multi:.
Za jakieś dwa tygodnie złożę zamówienie w futrzakowie lub telezoo (zależy gdzie będzie większość rzeczy, które poza kompletem chciałabym kupić :razz:).
Nie było mnie niecały dzień, a tu już z 10 stron do nadrobienia miałam :lol:.

Posted

[quote name='moon_light']niebieskiej pod kolor oczu bedzie mial[/QUOTE]

[quote name='SZPiLKA23']BBeta niebieska[/QUOTE]

[quote name='Malina.']W niebieskiej :).[/QUOTE]
Zamówiłam brązową :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Zamówiłam brązową :diabloti:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
noooo tak tez mozna :diabloti:
mi tez sie bardziej brazowa podoba :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']a jakie? wzorki :diabloti:

o to rzeczywiscie cos nie tak bylo...
moze akurat tak Ci sie trafilo :roll:

[B]jak sie tasma zepsula? [/B]
[B]pies moze przegryzc ,moze na szyciu sie zerwac...[/[/B]quote]
poprostu strzeliła jak Met chciała pobiec za piłką...sucz nie ma dostępu do akcesoriów spacerowych więc o pogryzieniu nie ma mowy:roll:może nam się jakaś felerna sztuka trafiła?
Rybka-niestety nie ma szans,ze złości wyrzuciłam do pierwszego lepszego kosza w parku;)
a tak jej ładnie było:eviltong:
[IMG]http://photos121.nasza-klasa.pl/dev212/0/400/323/0400323039.jpg[/IMG]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...