Olusia Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ja zdecydowanie stawiam na taśmowe, 2cm ;) Mam zamiar kupić sobie taką czarną, przepinaną z Chaby, żeby pasowała do wszystkiego :)
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 nasza ma dopiero kilka dni ale tez ja gryza na kazdym spacerze ;) te kolka sa obszyte dodatkowo dlatego ja wzielam..a wy mi mowicie ze sie zerwalo :roll:
michau Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ja takie smycze kupowałem w karusku (tak wiem, drogi;) ) były wyprodukowane przez firmę z Częstochowy: [url=http://pas.net.pl/index.php?do=oferta&id=8&gdzie=Smycze%20/%20Linki]PAS - Artyku
Kasia&Rika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gops']nasza ma dopiero kilka dni ale tez ja gryza na kazdym spacerze ;) te kolka sa obszyte dodatkowo dlatego ja wzielam..a wy mi mowicie ze sie zerwalo :roll:[/quote] i właśnie to obszycie puściło z jednej strony:roll: a potem pies się dorwał do wystającego i reszte obgryzł:evil_lol: musze znaleźć coś mocnego i znowu do tego przyszyje, kółko na szczęście nie zaginęło:D
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Kasia&Rika']i właśnie to obszycie puściło z jednej strony:roll: a potem pies się dorwał do wystającego i reszte obgryzł:evil_lol: musze znaleźć coś mocnego i znowu do tego przyszyje, kółko na szczęście nie zaginęło:D[/quote] kurcze a taka bylam zadowolona....:mad: nie dosc ze przeplacilam...to jeszcze sie kolka zrywaja :placz: mi to sluzy jako taki dlugi dwojnik :diabloti: o to kolko srodkowe zaczepiam jeszcze jedna smycz..;) i niema prawa sie zerwac :roll: wczesniej zerwala smycz Bastera dlatego wzielam taka najporzadniejsza i najgrubsza jaka byla w zoologu a przynajmniej tak mi sie wydawalo :roll:
Unbelievable Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Olusia']Ja zdecydowanie stawiam na taśmowe, 2cm ;) Mam zamiar kupić sobie taką czarną, przepinaną z Chaby, żeby pasowała do wszystkiego :)[/QUOTE] ja też :cool3: mam czerowną i czarną, jedną chyba z chaby, która mi sie pozrywała:cool1: i po pół roku wypłowiała, a druga z dingo czarna, mam ją miesiąc i wszystko jest ok :cool3:
Kasia&Rika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gops']kurcze a taka bylam zadowolona....:mad: nie dosc ze przeplacilam...to jeszcze sie kolka zrywaja :placz: mi to sluzy jako taki dlugi dwojnik :diabloti: o to kolko srodkowe zaczepiam jeszcze jedna smycz..;) i niema prawa sie zerwac :roll: wczesniej zerwala smycz Bastera dlatego wzielam taka najporzadniejsza i najgrubsza jaka byla w zoologu a przynajmniej tak mi sie wydawalo :roll:[/quote] moze miałam wybrakowany przypadek:cool3: przecież nie musi ci się nic stać:cool3: ja i tak uważam ją za najwygodniejszą smycz.
drzalka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Dla mnie smycze sznurowe są najwygodniejsze :D, no i skorzane natłuszczane i skórzane szyte na okragło :]
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='drzalka']Dla mnie smycze sznurowe są najwygodniejsze :D, no i skorzane natłuszczane i skórzane szyte na okragło :][/quote] tylko sznur robi krzywde moim dloniom jak pies zobaczy cos co chce akurat zjesc :roll: no ale i tak go lubie dosyc wygodny i praktyczny ;) mialam skorzana to mi sie zerwala jedna a druga przegryzl mi pies :roll: a szytej na okraglo nawet nie widzialam :razz:
Kasia&Rika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gops']tylko sznur robi krzywde moim dloniom jak pies zobaczy cos co chce akurat zjesc :roll: [/quote] a ja mam wrazenie że większą krzywdę robi jednak taśma, szczególnie od 2centymetrów
gops Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Kasia&Rika']a ja mam wrazenie że większą krzywdę robi jednak taśma, szczególnie od 2centymetrów[/quote] nie mialam nigdy takiej szerokiej tasmy wiec niewiem ;) ta 15mm jest dosyc wygodna parciana ;)
Kasia&Rika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='gops']nie mialam nigdy takiej szerokiej tasmy wiec niewiem ;) ta 15mm jest dosyc wygodna parciana ;)[/quote] ja mam 15mm gładką i jest ok, ale wcześniej miałam 20mm z tym wzorkiem ozdobnym i strasznie nie lubiłam jej właśnie przez ten wzorek, jak pies bardziej pociągnął to on tak po ręce "śrupał" i często zamiast miłego spaceru robił się niemiły ... szczególnie z zapędem mojej suczy na tiry...:roll: a poza tym po pół roku nie specjalnie częstego używania jej stan jest opłakany. strasznie zmechacona
psiulka Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Kasia&Rika']jeszcze powiedz że M zacisk albo L zatrzask to się pokroje:placz::placz: [/quote] M zatrzask. :cool3: Śliczna jest.
Kasia&Rika Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='psiulka']M zatrzask. :cool3: Śliczna jest.[/quote] wiem:loveu:
zoosia21 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cytat: Napisał [B]zoosia21[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f1002/obroze-szelki-smycze-vol-1-a-120451-post11408300/#post11408300"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]wie ktoś po ile jest przesyłka na futrzakowo.pl ??? Bo nie mogę znaleźć. Jakie są jeszcze sklepy oprócz futrzakowa i pełnej miski gdzie można kupić rogza i lupine??? :lol:[/I] [quote name='gops']rogza w telezoo ;)[/quote] Mi chodziło o to gdzie mogę kupić i rogza i lupine. Jeden sklep w którym znajdę i to i to :) Wie ktoś po ile przesyłka w futrzakowie???
Kasia&Rika Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 bardzo tania, jak wybierzesz przesyłkę listem poleconym to tylko 4,80 do 0,5kg. tam masz na głównej odnośnik do MINI DOSTAWA i tam masz wszystkie ceny przesyłek... raczej nie będę mogła tutaj podać linka, ale proszę: [url=http://www.futrzakowo.pl/index.php?pasek=show&page=2]Futrzakowo.pl - sklep dla miłośników zwierząt[/url]
zoosia21 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Dzięki wielkie. Ja tego nie zauważyłam. Jak przeglądałam to tylko zwróciłam uwagę na to : informacje o dostawie szczegółowo a tak jakieś takie wysokie te ceny, no chyba że czegoś nie rozumiem. Dzięki!!!
Vectra Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 a ja zamówiłam dla staffików w końcu komplety , ino trzeba czekać długo ... do połowy stycznia :placz: Dla Mani [IMG]http://www.aecollars.co.uk/wpimages/wp784021d7_0f.jpg[/IMG] Dla Frania [IMG]http://www.aecollars.co.uk/wpimages/wpe8f82301_0f.jpg[/IMG] tylko że będą brązowe ;)
KaRa_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ten dla Frania super, lecz ten dla suni no nie wiem jakoś mnie nie powala (chyba przez te kwiatki:evil_lol:).
vpassione Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Mnie się strasznie podobają te skórzane łańcuszki :loveu:
Coffee&Nera Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Czy ktoś z was miał jakakolwiek obroże z Lupine? Bo niewiem czy podane wymiary w roznych e-sklepach sa prawidłowe chodzi mi mianowicie o 21-30cm- czy moze kupic wiekszy? A czy moze ktos ma badz mial tę obrozke :evil_lol: [url]http://www.pelna-miska.pl/sklep/_var/gfx/aedb587da4ceff140d583512ae66fa4d.jpg[/url]
Recommended Posts