Jump to content
Dogomania

***Krężel*** a ja ciągle tam czekam, Nadia traci nadzieje!! MA DOM!

Recommended Posts

Posted

zofia&sasza napisał(a):
No właśnie :shake: Ciemno, paskudnie to się i suczenia zasmuciła troszeczkę...

Oby tylko nadziei nie stracila na lepszą przyszlosc:placz:To taka 'pro-ludzko" nastawiona sunia, wyjatkowo.:placz:

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zofia&sasza napisał(a):
Psy to nie ludzie. Ich nadzieja umiera tylko razem z nimi. Czasem może trochę "przysnąć", ale nie umiera. Ja w to wierzę...

Jesli psy mają pamiec a mają, nie ma co do tego wątpliwosci to i mają nadzieje.

Nadia, gwiazdo moja, dzieki Izadorze uwidoczniona na tysiacach pocztowek, MUSI byc na swiecie ludź co Ciebie pokocha calym sercem ,bezgranicznie!!

Posted

clo napisał(a):
no to jestem:))to jak robimy plakacik Nadii do porozwieszania?:)i moze jakies wyroznione na pierwszej stronie allegro by jej trzasnac?tyle,ze allegro to ja nie umiem robic ale moge chetnie pokryc jego koszt:)Mikado wlasnie takie, ma Ania zrobic ja zaplace:)wiec moze i Nadii?

allegro Nadia ma ale jakie to ja sie nie znam, Izadora jej robi:oops:
A plakacik poprosze:oops:

Posted

no to jestem:))to jak robimy plakacik Nadii do porozwieszania?:)i moze jakies wyroznione na pierwszej stronie allegro by jej trzasnac?tyle,ze allegro to ja nie umiem robic ale moge chetnie pokryc jego koszt:)Mikado wlasnie takie, ma Ania zrobic ja zaplace:)wiec moze i Nadii?

Posted

kurna olek cos posty przeskoczyly!! zobacz moja odpowiedz, jest przed Twoim postem. A moze i dla Melci zrobilas bys plakacik? Ona tez jest krezlowska dziewczynka i tez siedzi w łeczyckim schronisku.
Zaraz dam Ci link i wrazie cos wątek Melci tez podniose.

Posted

Allegro Nadii leci cały czas, pierwsza edycja była wyróżniona teraz już nie. Latam za to trzydniówkami żeby szybko była "na wierzchu". Obserwatorzy bywają. Jak była wyróżniona edycja to nawet kilku było. Ale na obserwatorów średnio liczę. Bywało że miałam psiaka bez obserwatórów a domek był.

Posted

dobra to moze by ja tak jeszcze z raz wyroznic..?:)sama nie wiem zdaje sie na Ciebie isadorko bo ja allegro nie ogarniam;/ co do plakatu to czy moglabym na maila mojego prywatnego prosic o jakies zdjecia nadii to uzyje do plakatu:)postaram sie go zorbic jak najszybciej moze juz jutro bedzie gotowy bo dzis jestem jeszcze w pracy wiec jesli sie zdaze za to zabrac to dopiero ok 23...kto ma zdjecia nadii?komu przeslac mojego maila na pw?
co do meli to to samo zdjecia bede potrzebowac i jakies info o niej bo o tej bidzie jeszcze nie slyszalam:oops: