Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 605
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję bardzo bardzo Darkowi za kolejne (już trzecie! wiosenne seminaria frisbowe zaczynają już być tradycją ;) ) udane seminarium! Szlifowanie warsztatu jest konieczne ciągle i bezustannie - zawsze można dowiedzieć się czegoś nowego, naprawić popełniane błędy, poznać sposoby zapobiegania nowym. W tak sympatycznej atmosferze nauka to czysta przyjemność ;)

Dzięki Paula za organizację!

Posted

Z racji ze nie moge sie zalogowac na sama siebie... to loguje sie jako ŁAPECZEK :)
Dziekuje Pula za semi i organizacje.
Darkowi za cierpliwośc i cenne rady...
dziekuje Naszym FOTOGRAFOM za zatrzymanie wspomnień- zdjecia:) !!!!!!!!!!!!!!!!! i za Pairatowe zdjatka :)
CZY MOZNA JE DODAĆ NA MOJA STRONKE I BLOGA ??
Ja moje dodam jak obrobie cos tam :)
Oczywiście nie liczcie na zbyt wiele ... ;P

Z pozdrowieniami
Marta & SUMMER.

Posted

Paula - nie ma sprawy, polecam się ;)

Marta - moje zdjęcia można przeklejać pod warunkiem nie grzebania w nich w programie graficznym i podania i na priv adresu, pod którym się znajdą.

Posted

Tośka superowe zdjęcia :multi::loveu:

Moje zdjęcia też można przeklejać na prywatne www i blogi pod warunkiem zachowania ich w niezmienionej postaci i podesłania mi na pw linka do miejsca ich zamieszczenia.

Ja też mam jeszcze troszkę Loczka :)

Pani z owczarkiem zamiast twarzy ;)

i hmmm, znowu Java...

CDN

Posted

Wena

I to jest koniec zdjęć psów, ale nie koniec zdjęć w ogóle... bo potem, jak już słonko ładnie wyszło, ludzie zaczęli tam wyprawiać dziwne rzeczy. Z pewnością chodziło o coś, co było związane z frisbee, ale sprawa była taka trudne, że ręce opadają....

mam wrażenie, że była to jakaś trudna forma tańca...

...tańca, w którym kroki były tak trudne, że i o wywrotkę nietrudno...