malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 buuahahaha Belula - no ja rozumiem, że on mógł śmierdzieć, ale mogłaś go po prostu wykąpać, a nie od razu do pralki z wybielaczem i na gotowanie ustawiać :evil_lol: Quote
Belula Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='malawaszka']buuahahaha Belula - no ja rozumiem, że on mógł śmierdzieć, ale mogłaś go po prostu wykąpać, a nie od razu do pralki z wybielaczem i na gotowanie ustawiać :evil_lol:[/quote] Wszystko Wam nie pasuje! Przecież wiadomo, że w gotowaniu wełniaki się kurczą :lol: prawda ciociu Pixi ????? Hallo! Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 zasikał Ci już całe mieszkanie???? skurczyłaś go żebym niej la pewnie hę? :evil_lol: Quote
mru Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 wy to się z pixie dobrałyście... :eviltong::eviltong::eviltong: (dobrze, że go w żabę nie zamieniła!) Quote
pixie Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Belula']Pies wypłowiał!!! Czemu?? [IMG]http://images32.fotosik.pl/362/dff044eaee582d6c.jpg[/IMG] I jakieś nogi krótkie???? Ludzie! Co to? [IMG]http://images24.fotosik.pl/276/1524a9f343289221.jpg[/IMG][/quote] wiedzialam wiedzialam, ze tu sie cos szykuje juz od wczoraj nie pokazala sie:mad: tylko go prala i prala az sie biedak skurczyl!:placz: [B][SIZE=3]tylko po co?!!!! [SIZE=4][COLOR=Purple]PO CO?!!![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B] A ilez tych pralek na 100stopni nastawilas co?:-o przyznaj sie lepiej od razu bez bicia:angryy: tak czy inaczej zawiadomie Prokurature, juz oni wycisna z Ciebie ostatnie soki Dobra kobieta Belula dobre sobie...:cool3: [COLOR=Red][B] [COLOR=Black]Ty..[/COLOR].Dognaperko ! [COLOR=Black]Ty..[/COLOR]. Diablico Wcielona ! [COLOR=Black]Ty.[/COLOR]..Czarownico na miotle! [COLOR=Black]Ty.[/COLOR].. no slow mi po prostu brak [/B][/COLOR]!! biedny pies:placz: nie dosc ze wykradla :cool1:modliszce, to wyprala, skurczyla, wybielila nie! tego juz za wiele trzeba koniecznie zawiadomic Waldka, i innych by wiedzieli co to za Ziolko z tej Beluli no i sprawdzic czy Babel caly zdrow ?moze jego w motyla przemienila! a Atos moze juz Biedronka lata a Kabel ? hmmm kabel w Baka przemieniony Latek o biedactwo biedactwo Tymoje Latek wczroaj jeszcze przegladal sie w lustrze moze moze Bazyliszka z niego zrobila i nie ma juz Latka:placz::placz::placz::placz: udaje taką Dobrą Kobietą a sami widzicie kto sie za ta fasada kryje:angryy: zabieram sie za pisanie do Prokuratury hmmmm jak tu zaczac Byl pies, pojechal do tarnowa, wrocil do Pabianic i slad sie urwal pod schroniskiem... i nie ma psa...nie no niby jest tylko jakis mniejszy taki sam ale nie taki sam...:shake: hmmm co oni w Prokuraturze sobie pomysla? jakos trzeba spojnie dajcie mi pomyslec... [B]Nie do wiary![/B]:crazyeye: Dobra Kobieta Belula I kto by pomyslal! Ot przewrotna, ot klamczucha, ot .... przyznaj sie bez bicia, co to za srodek???..moze byc mi potrzebny jak bede chciala cosik zmniejszyc...np dlug w banku:diabloti: Quote
Belula Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Ten środek jest na wagę złota! Ostatnio zmniejszyłam kota! [IMG]http://images37.fotosik.pl/11/7d2d2b0fa3e8ebcd.jpg[/IMG] [IMG]http://images33.fotosik.pl/368/601d98e891fbc1ec.jpg[/IMG] Quote
modliszka84 Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 aaaaaaaaa to ja już sie boje co się stanie z Łatkiem :nerwy: Quote
malawaszka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 hahaha kogo zamieniłaś w Jeża Chińskiego? :evil_lol: Quote
Belula Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='malawaszka']hahaha kogo zamieniłaś w Jeża Chińskiego? :evil_lol:[/quote] Słucham? Co? Jeża chciałaś?? Proszę!! [IMG]http://images36.fotosik.pl/11/b79db43fa8570ada.jpg[/IMG] O Boshe! Znów mi nie wyszło !!! Lepiej uciekać!! Co sił w nogach !! :crazyeye: Quote
Worel Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Belula']Pies wypłowiał!!! Czemu?? [IMG]http://images32.fotosik.pl/362/dff044eaee582d6c.jpg[/IMG] I jakieś nogi krótkie???? Ludzie! Co to? [IMG]http://images24.fotosik.pl/276/1524a9f343289221.jpg[/IMG][/quote] [SIZE=4] [FONT=Trebuchet MS][SIZE=3]Gdy spojrzałam na foto w samochodzie wydawałeś mi się taki znajomy, nie wiedziałam tylko skąd ?:roll: a teraz, gdy belula zrobiła cię na blond, wydajesz mi się jeszcze bardziej znajomy! ha! tylko skąd ja ciebie znam? :cool3: doprawdy nie wiem :shake: jakby blisko, lecz daleko hmm [COLOR=Red]Adept [/COLOR]przyznaj się, nie chciałeś wracać do schroniska i ubłagałeś Belulę, by Cię porwała i schowała, czary mary zrobiła i w krolika przemieniła! tylko skąd ja Ciebie znam hmm? no SKĄD? ot łamigłówka [/SIZE][/FONT][/SIZE] Quote
scarlet Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 hi hi hi dobrze że dobry humor was nie opuszcza :D Quote
pixie Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 belula moze jeszcze jakas fotka, jeszcze choc jedna... byl duzy jest maly byl czarny jest bialy byl daleko potem blisko z avatarka hmmm no to daleko nawet bardzo ale chyba jednak blisko, na hameryke mi nie wyglada z ostatniego zdjecia gdzies raczej jesli ten bialy jest czarnym jesli ten maly jest duzym tylko srodkiem zlotym potraktowany hmmmm poczekamy moze zagadka sie wyjasni fotke następna szanowna Pani Dognaperko please belula dzis w trasie chyba wiec nieco poczekac nalezy a co sie odwlecze to nie uciecze Adept mam nadzieje nie ucierpial na tych przemianach i charakter tak dobry jak mial wg modliszki mu zostal a ze podroznik z niego hmmm to widac Quote
malawaszka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 niech nam ktoś w końcu powie co i jak - gdzie jest Adept - DT czy DS? :placz: Quote
modliszka84 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Adept szuka domu. Ale gdzie on jest ??? Taka belula i taka pixie, porwały Adepta, wywiozły, ukryły, jeszcze wybieliły i skurczyły :crazyeye: ... No gdzie ten Adept :placz: Quote
mru Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 :niedowia: za Wami nie nadąży :evil_lol: :eviltong: Quote
epe Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 I czy normalny człowiek to zrozumie?:evil_lol: Zamieniły psa-byle sztuki się zgadzały:diabloti: Quote
pixie Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Belula gdzie te fotki? Modliszko cos by zmienic w tytule tylko co? hmmm moze nie ten tymczas na juz, bo jak mniemam gdzies go juz zawiozla, zmniejszyla, schowala, nasza Belula moze jakos inaczej...hmmm Quote
modliszka84 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 [quote name='pixie']Belula gdzie te fotki? Modliszko cos by zmienic w tytule tylko co? hmmm moze nie ten tymczas na juz, bo jak mniemam gdzies go juz zawiozla, zmniejszyla, schowala, nasza Belula moze jakos inaczej...hmmm[/quote] Pixie liczę na Twoją kreatywnośc w wymyslaniu tytułu :cool3: Ja to umysł ścisły :oops: Quote
Worel Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 no wiec gdzie sie ten kawaler schowal? Quote
pixie Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 belula zabiegana..fotki w aparacie...uchylisz rabka czy jeden Adept czy tez dwa, bo ja juz nie wiem... Quote
Worel Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 ciotki, gdzie te zdjecia? my tu czekamy i czekamy!!!!!!! :p Quote
mru Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 granda :eviltong: pies zaginał ;););):eviltong::eviltong::eviltong: i cisza :cool3: Quote
Recommended Posts