mru Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 to znaczy tyle, że ona nie zasługuje na niego! po co takim ludziom psy? niech się zamkną w swoich domkach uporządkowanych jak pudełeczka i dadzą sobie spokój... :shake: zaraz trochę poofftopicuję... Quote
malawaszka Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 [quote name='mru']to znaczy tyle, że ona nie zasługuje na niego! po co takim ludziom psy? niech się zamkną w swoich domkach uporządkowanych jak pudełeczka i dadzą sobie spokój... :shake: [/quote] dokładnie - pluszaka a nie żywe stworzenie :angryy: hotel za 600 zł to cholernie drogo :shake: Quote
basiagk Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Cholera! Szkoda, że tak późno się dowiedziałam! Ale to znaczy że ta osoba nic nie jest warta! Ps. Mój Pako tez sikał po przyjeździe ale mu przeszło:shake: Quote
M@d Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Może ma przeziębiony pęcherz, albo rzeczywiście chce zasikać teren ;) Ale jak ktoś oddaje psa przy pierwszym niewielkim problemie, z którym sobie nie radzi, to może lepiej mu tego psa zabrać ... Co z takiego domu, gdzie pies ciągle stąpa po cienkim lodzie i w każdej chwili może wylecieć do schroniska ... Lepiej zresztą, że to na początku gdy jeszcze ktoś kontroluje losy psa ... Quote
kasia14 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 o matko!:-o Jak można skreślić psa po tak krótkim czasie:shake: Nie wiem co mam powiedzieć i jak pomóc:shake: Modliszko Adept już pewnie w schronisku? Quote
modliszka84 Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Babsztyl ląduje w czarnych kwiatkach :angryy: Wyobrażacie sobie, że ona mi go oddała bez mrugnięcia okiem nawet? Bez jakichkolwiek wyrzutów czy choćby wstydu ? Nic. Pilnie domu szukamy dla psiaka! Aha, i doszłyśmy do wniosku że to chyba jednak nie o sikanie chodziło, bo absolutnie jej w tej chwili nie wierze. Quote
malawaszka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 pewnie się okazał być zbyt mało rasowy :angryy: Quote
mru Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 bez komentarza... :angryy: takiej to tylko łeb urwać modliszko! jaki jest Adept? ile ma lat? jaki jest do ludzi? do innych psów? do kotów? :) napisz, co wiesz! gdzie on teraz jest? jest więcej zdjęć? Quote
pixie Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [SIZE=3][B] Modliszko ja tez tej kobiecie nie wierze - nic a nic jakem [COLOR=Red]Pixie:eviltong:[/COLOR][/B][/SIZE] Quote
Belula Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Ja tez wiem, że babsko łże jak.... jak co??? :P Łże w żywe oczy. Jakem BELULA Quote
pixie Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 nie bylo tu przypadkiem dogoperki? wiecie specjalistki od dognappingu ? szukam, chodze po watkach i nie moge znalezc powinna slad jakis zostawic hmmm węszę i węszę, niucham i niucham, [COLOR=Red][B]Dobrej Kobiety Beluli[/B][/COLOR] szukam, jakby ktos gdzies widzial dajcie znac prosze Quote
pixie Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 oooooo widze ze przede mna byla i uciekla. no prosze uciekla hej hej Dobra Kobieto wroc, blagam prosze daj co masz za pazucha poszla , byla ... niczego nie zostawila... [COLOR=Red][B]Kobieta Dobra Belula[/B][/COLOR] moze wroci? Quote
Belula Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='pixie']oooooo widze ze przede mna byla i uciekla. no prosze uciekla hej hej Dobra Kobieto wroc, blagam prosze daj co masz za pazucha poszla , byla niczego nie zostawila [COLOR=Red][B]Kobieta Dobra Belula[/B][/COLOR] moze wroci?[/quote] Cegój chceta dobra kobito! Obiad lepiej gotujta (oby nie z zamku w Kamieńcu dla wójta ) Gotujta dla dusz dobrych! Z wkładką smakowitą A my się uraczym OKOWITĄ... Quote
Belula Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [IMG]http://images27.fotosik.pl/274/c12a73eff34fe76d.jpg[/IMG] Dokąd to mnie dzisiaj los rzuci????? ?? Quote
epe Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Jedno tylko słowo mi się nasuwa,ale brzydkie bardzo:angryy: A właściwie dwa! I to zasłyszane autentycznie podczas kłótni dwóch górali: Ty paskudo-wrzasnał jeden,odszedł na parę kroków,nagle wrócił i dodał- p....ona! A gdzie teraz jest pies? Quote
pixie Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='epe']Jedno tylko słowo mi się nasuwa,ale brzydkie bardzo:angryy: A właściwie dwa! I to zasłyszane autentycznie podczas kłótni dwóch górali: Ty paskudo-wrzasnał jeden,odszedł na parę kroków,nagle wrócił i dodał- p....ona! A gdzie teraz jest pies?[/quote] ano zabrali z Pabianic wywiezli do Tarnowa odwiezli do Pabianic a teraz wsadzili w auto i pies "jadzie jadzie, a dokad dojadzie" jeden dognaper tylko wie! w tym momencie, to nawet i ja nie jestem pewna dokad i kiedy on "dojadzie" Quote
mru Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 o boże :-(:-(:-( Adept! nie... (juz nic nie rozumiem:stupid::look3:) Quote
malawaszka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 czy ja dobrze rozumniem???? Adepcik ma DT u Beluli???? :loveu::loveu::loveu: ale on jest śliczny:loveu: Quote
epe Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Belula!?:loveu: On jedzie do tej Beluli? Dobrej Kobiety Beluli?:multi::multi: No to z piekła wprost do nieba!:loveu: Quote
epe Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Tak myślę,czy aby owa Belula nie jest cwana! No bo już od teraz to ona sobie może grzeszyć ile wlezie,bo i tak w butach do nieba pójdzie!:evil_lol::diabloti: Quote
pixie Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 no i co? Belula Dobra Kobieto, co bylo dalej ?:cool1: wiadomo? fotki nastepne plisss:p z pewnoscia na jednym nie poprzestałas, jak Cię znam:roll: Quote
Belula Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Pies wypłowiał!!! Czemu?? [IMG]http://images32.fotosik.pl/362/dff044eaee582d6c.jpg[/IMG] I jakieś nogi krótkie???? Ludzie! Co to? [IMG]http://images24.fotosik.pl/276/1524a9f343289221.jpg[/IMG] Quote
mru Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Adept... :hmmmm: co one Ci zrobiły? :evil_lol: Quote
Recommended Posts