tomcug Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='Zmysł']jasne, trzeba próbować, gdzie się da Tu podobno warto dawać psiaki: http://www.adopcje.org/index.html Rozpędziłam się i chciałam dodać psiaki, które ogłaszam, w tym sunię, ale powinna to robić osoba mająca bezpośredni kontakt z psem. W regulaminie pisze wyraźnie: "zabronione jest dodawanie zwierząt z for i stron internetowych oraz zwierząt z którym dodający nie ma bezpośredniego kontaktu, nawet za zezwoleniem osoby, która taki kontakt posiada." Ponieważ ogłaszam rożne psiaki to za każdym razem podawałabym różne dane kontaktowe. Pewnie by mi nie zaakceptowali, gdyż każde ogłoszenie jest sprawdzane przed zamieszczeniem. Nie wiem, co robić, ja nie mam żadnego kontaktu z sunią. Na żadnym z for nie było takiego wymogu. :placz: Quote
anetek100 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 ............................................ Quote
andzia69 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 moze trzeba suni porobić nowe zdjęcia...przeciez tu od kilku stron to w sumie wchodzą tylko 2 osoby:-( no i najlepiej dla suni to przydałby się dt, zeby zobaczyc, oswoic, utulić, pozwolić odzyskać wiarę w człowieka...boshe - moze gdyby udało się jakieś pieniążki uzbierać to dać ja do hoteliku do Pati - byłaby w domku, z ludźmi i psami...sama nie wiem co wymyśleć...za duzo tych nieszczęśc:shake: a sunia taka sliczna jest:placz: Quote
tomcug Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Ja już sama nie wiem. Bardzo sunia leży mi na sercu, ale niem mam pomysłu.:-( Quote
Tosia2 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Sunieczka ma juz swój nowy dom!!! Zamieszkała w segmencie z ogródkiem w Warszawie... :) DZIĘKUJĘ WAM ZA POMOC !!! Pani zadzwoniła z jednego z ogłoszeń.... ;) Quote
andzia69 Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ojej - to super wiesci!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
tomcug Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Tosia2 napisał(a):Sunieczka ma juz swój nowy dom!!! Zamieszkała w segmencie z ogródkiem w Warszawie... :) DZIĘKUJĘ WAM ZA POMOC !!! Pani zadzwoniła z jednego z ogłoszeń.... ;) Jak ja się ciesze!!!!!! A będą wieści z nowego domku? Quote
Tosia2 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 No mam nadzieję ze niedługo bedę miała zdjęcia.. Na pewno je wstawię :) Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
Recommended Posts